I_me preslatkoooo! Jedino mi smeta sta nije na preklop da je lakse obuci ali divan je set...to za izlazak? Prikladan je natpis:)
Yel za carski mi je gin rekao da ne narucuju prije 39.tj ili 3ipol kg......ja sam evo napunila 37tj ali beba je blizu 3ipol (na 3350 procijenjena prije 5dana) pa se nadamo da na iducem pregledu u ponediljak (za 3dana jelte) da cu dobit na papiru crno na bijelo (ako predje 3ipol) da se odmah idem upisat isti tjedan. Da me ne zaskoce trudovi i hitni carski jer je tako puno stresnije i ako mogu radije bih redovno....ako uspijem se pricuvat toliko.
žena-majka-carica:)
Violeta haha nisu cice narasle, dapace....bas si sin (ovaj sta ce sad u skolu) govori u par navrata zadnje vrime da "kako su ti se smanjile sike, a sta xe jadna beba papat kad se rodi?" ....i u pravu je - primjetila sam i ja da nisu vishe bujne....ali nema veze, kad nadodje mlijeko popunit ce se
I_me vauu bas je lijep kompletic 😊😊 Meni je bodi stigo taman velicina, nadam se da nece do Bozica bit mali. Nekako mi se i isplati narucivat jer je povoljnije nego kod nas.
hahahahah a gle.. kompletic je bio 7 kn, dostava 7kn i sad sam postaru platila jos 4,5 kn. za te novce je super. sad sam usporedjivala.. iste velicine kao lidlov bodi 74/80. znaci kad napuni godinu dana
Treca sreca bas super izgledas! Sve je samo u trbuhu... da bar ja imam tako noge ko ti 😫
Suncokretica ja uopce ne peglam, stavim u susilicu i robica bude "speglana", a i od vrucine se eventualne bakterije ubiju (ne trebam peglom). Tko ce to poslije peglati?? Ufff
što više čitam vas koje imate sušilicu, sve mi više žao što ju ja nemam!
ali baš smo pred godinuipol kupili novu vešmašinu od 4 tisuće kn tako da mislim da ju nećemo tako skoro mijenjati, a za dva uređaja te veličine jednostavno nemam mjesta:(
I_me - znači deklarirana je veličina 0-3mj a realno je kao LIDLov 74/80 (koji je ionako veći kalup sam po sebi još)??
Treca sreca nemas visine da mentnes jedno na drugo? Perilicu i susilicu... puno ih to prakticira.
što više čitam vas koje imate sušilicu, sve mi više žao što ju ja nemam!
ali baš smo pred godinuipol kupili novu vešmašinu od 4 tisuće kn tako da mislim da ju nećemo tako skoro mijenjati, a za dva uređaja te veličine jednostavno nemam mjesta:(
I_me - znači deklarirana je veličina 0-3mj a realno je kao LIDLov 74/80 (koji je ionako veći kalup sam po sebi još)??
nemam pojma.. mozda sam i ja zaje..ala nesto.. jer sad sam na stranici nasla isti taj kompletic za 50 kn,najmanja vel 70 cm. ( isla sam gledat velicine ) mozda je do dobavljaca..violeta kaze da je njoj stiglo taman velicina..
treba mi stici jos jedan kompletic koji sam isti dan narucila..tamo totalno drugacije pisu velicine i kad pratim posiljku vidim da dolazi iz drugog mjesta..
al opet za te novce super je.. cekat ce ju kompletic kad naraste
sto se tice susilice.. mi smo kupili prosle god polovnu od neke bakice.jer kad zapuse jugo i danima vlaga a ves se usmrdi na terasi ( i unutra)..jedna od boljih investicija ikad!
I_me vauu bas je lijep kompletic 😊😊 Meni je bodi stigo taman velicina, nadam se da nece do Bozica bit mali. Nekako mi se i isplati narucivat jer je povoljnije nego kod nas.
hahahahah a gle.. kompletic je bio 7 kn, dostava 7kn i sad sam postaru platila jos 4,5 kn. za te novce je super. sad sam usporedjivala.. iste velicine kao lidlov bodi 74/80. znaci kad napuni godinu dana
7kn wuhu 😊😊😊 jos nisam vidjela za te pare kompletic. Super
Dena, i ja u centrima hodam s rukama ispred trbuha😆 bas zato sto je guzva i sto uvijek postoji opasnost da te netko nesvjesno udari il zapne kolicima il nesto..
Treca sreca, i meni to isto cudno, da nema navlake😐 a ima baldahin glupi...😠
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji