Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    01. Rujan 2017. 15:42

bolje ti njih pripremi malena
    da se ne šokiraju na licu mjesta
    tko je fin, mora skupit 15+ tisuca pa u Podobnika
    ja sam oba poroda bila u bunilu, nit znam tko me sve vidio, nit me briga....od tih bolova ne znaš za sebe a ne da me briga tko me je gledao tko stigne mislit o tom!

žena-majka-carica:)

violeta1
    01. Rujan 2017. 15:49

Belle cijena prava sitnica 😂 Ne kuzim te fore sa privatnim bolnicama ali ok kad ljudi imaju viska para.
    Yel bas je sladak mali trbuscic a i ti si zgodna.

violeta1
    01. Rujan 2017. 15:52

Ja evo probudila se pa sad jela i oprala.sude i odmaram. Moram slozit jedan ormar i to je to za danas. A kod nas malo piri vjetar i nema sunca, stixe promjena vremena. Muz svira a ja sama, i godi mi i ne godi, volila bi da je doma da sve mozemo sredit do kraja. Jutros kako me leda bolila ja torbu jos jednom provjerila i zatvorila i stavila na komodu 😂 neka bude na vidnom mjestu, a rezervne stvari u ormar jedan sve tako da ne moram objasnjavat na sto strana gdje je sta hehe. 

treca_sreca
    01. Rujan 2017. 15:56

super violeta da si tako školski spremila sve! Ja još neću, kao da odbijam prihvatiti da to slijedi....čisto psihička blokada, niš drugo. Već danima se borim sama sa sobom hoću to utrpat u torbu ili ne..kao da potpisujem pristanak na porod ako spremim

Yel zaboravih komentirat kako je lijepo narastao! I blageee ti se za pupak. Ja kad vidim upadnut pupak ljubomora me obuzme to mi je "bolna točka" totalno...ovaj moj napet ko puška prema van, fuuuj

panica
    01. Rujan 2017. 16:05

Barbs, meni je hemoglobin na 106, trba ti je krasna
    Treca sreca, ti si isto sva u trbuhu, a i meni se cini kao da su ti cicike vece
    Yel, sad je busica pravo krenula i super izgleda
    Violeta, i ja imam streptokok, on se ne lijeci u trudnoci jer nema smisla i jednom kad ga imas, imas ga za cijeli zivot, a jos ne znaju kako dodje do zaraze tom sortom streptokoka,samo sto je nekad aktivan, a nekad ne, tako je meni dr rekao, a jedino je bitno cim dodjes u bolnicu radjati napomenuti da ga imas da odmah dobijes visoku dozu antibiotika da ga srede dok radjas i to je to

panica
    01. Rujan 2017. 16:08

Treca sreca, moja frendica u Vinogradskoj ima dogovoren termin za CR sa punih 38 tj, ne znam kako je u drugim bolnicama.

treca_sreca
    01. Rujan 2017. 16:13

to bi bilo aman taman!
    da izguram sad još ovaj tjedan i da onda ide van...sad mi je prva postaja ponedjeljak navečer pregled....da mi ginekolog dade upute finalne gdje i kako. Spominjao je petak poslije to g pregleda (znači 7 dana od sada) da bi mogla u bolnicu ali nisam skontala jel prijavit se / naručit ili da bih tad već mogla bit na CR
    Svakako, sad do ponedjeljka se imam strpit...i pošutit, bez nekih aktivnosti žešćih od kuhanja i vješanja veša. Ostatak dana ležim, nigdi više ni ne idem (osim svako 2 dana na pazar po voće/povrće i to me muž autom prebaci a ima 10min pjehe inače) baš se čuvam...

• M@lena
    01. Rujan 2017. 16:22

treca_sreca

bolje ti njih pripremi malena
    da se ne šokiraju na licu mjesta
    tko je fin, mora skupit 15+ tisuca pa u Podobnika
    ja sam oba poroda bila u bunilu, nit znam tko me sve vidio, nit me briga….od tih bolova ne znaš za sebe a ne da me briga tko me je gledao tko stigne mislit o tom!

Hhehhe bas tako!
    Kod mene ista situacija! Jos me nakon poroda stavili u hodnik radjaone nekih sat vremena dok nam pripreme sobu na odjelu babinjaca. Onako rasirenih nogu, mokra od znoja, ne znam jesu mi nesto stavili dolje da me pokriju da ne slikam prolaznike, kojih srecom nije bilo puno jer je bilo nekih 2h ujutro. A meni se zivo fuckalo! Bila sam sretna sto je to iza mene i jedva sam cekala da prodju ta sretna dva sata od poroda da mogu pojesti onaj sendvic sto mi je muz bio donio. 😁

babylove28
    01. Rujan 2017. 16:27

Evo mene s pregleda:stanje nepromijenjeno osim sto je ovaj put bilo fino krvi nakon amnioskopije😧 i dalje 2 prsta otv,lagano mlijecna plodna voda
    Rekao mi je da se u sri ili čet javim u TA na pregled,otic cu u čet ak se sta ne pokrene dotad😩
    Znaci slj pregled 7.9. 

barbs
    01. Rujan 2017. 16:36

Hvalaaaaa, curkeee!!!  Booomeeee nosim praaaavu lubenicu!! 
    Slatka vam je robica  Pa ne dodje puno??? Ako si ti, I me, platila 7kn +pt.. Preslatkooo.
    Treca sreca, foooraaaa mi je mjesto gdje drzis masinu!!!  BAS LAJKAM!!  i jako si mi zgodna!!  Bome se vidi koliko ste u 10tj narasle a od tebe samoooo trbuh.....
    Netko je spominjao CICE... Aaajmeeee... Muz mi je rekao da sam ja jedina trudnica kojoj su se cice smanjile... Mada su mi se povecale za jedan broj... Iako jos stanem u neke grudnjake svoje..
    Netko me pitso za FOTOBOOK... Preko FOTOKNJIGA.HR smo narucili i napravili.. treba samo skinuti program na komp a slike budu feeeenomenalne... Npr s IPOKLONA su nekako mutne... A bome i s CEWE fotoknjige... Pa preporucAM FOTOKNJIGA.HR program...
    Idem dalje citati sto nisam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.