Marijana nema, zauzeto...evo ovako sam si organizirala
žena-majka-carica:)
Za ruke u "obrambenom stavu" ...hehe sve to radimo. Al ja ne bas u trg centru nego ono kad je bas guzva - dj.rodjendani, pazar di se babe guuuuraju, ribarnica i sl.
Treca sreca, to znaci da bi vec iduci tjedan mogla rodit ili se radi u 39.tt?
Nemoj se sekirat i bit pod stresom, bit ce sve ok, cure koje znam da su isle na carski rekle su da su se super brzo oporavile, prvi dan jedino je zez sa naprezanjem, kasnije laganini ali bez vecih teskoca.
Uh, i ja pikiram susilicu...
Ne znam jedino jel se psece dlake zadrzavaju? Jer bi je svi doma koristili.
Stavila sam u masinu polovnu robicu od bebd koja mi je 'li-la', istrosena, pa cu izvrtit prije nego novu stavim, nemam mira cekat mjesec dana da pocnem prat.
Znam da je rano ali...
Treca sreca, masina i stvari u ormaru su mi prezakon!! Odlicna ideja!
Zasto rano...bolje krenut na vrijeme dok te jos prevelik trbuh i ostale "cari" visoke trudnoce ne zadese....ja da sam imala ormare montirane na vrijeme (iz emezette puna 2mj cekala) bilo bi to sve gotovo i spremno oprano opeglano ohohoooo prije. Ovak sam dosla do faze kad sam troma i kapilare me ubijaju pa ne mogu stajat i sve ko baba u pol snage obavljam, na peci bokune.
Uzmi i peri/sredjuj dok mozes!!
Treca_sreca Nasi prijatelji su u prvo misecu isli na carski rez u st rodiliste i muz je bio uz nju... samo je platio... Zovni tajnicu pa pitaj to ti je najbolje...
Super su mi velike pupe!!! Rastu bebice 😍😍
I_me, sedam kuna??
Predobro! Super izgleda, svidjaju mi se sivkasti tonovi od odjece do namjestaja (pa kombinirat sa zutom npr ili drugom jarkom)
Nisam detaljno pratila u vezi bebe i spavanja...znaci na pocetku se ne koristi jastucic za pod glavu? Dekice, poploni, vrece?
Vidjela sam da se moze zarolati nesto ili kupiti za bocno spavanje?
Jel se moze podstavit ispod madraca jos nesto da bude krevetuc blago povisen, ako se ne koristi jastuk?
Treca sreca, e tako i ja razmisljam. Vec sad ne mogu hodat kako treba.
Komodu sam prvo oprala detaljno, sad je vlaznom krpom prebrisala da osvjezim, popeglat cu i slozit, i tako je u ladicama sve.
Osim kindaca, u tu ladicu cu te krupnije stvari pa prekrit plahtom, kako si spomenula.
Btw stiga mi je dio robice sto sam narucila na wish-u sve u svemu nije lose, omjer cjene i kvalitete dobar... Samo mi brojevi izgledaju preveliko
Luce, mrak! Bas lijepa robica.
Meni jos fali zimska robica, ma trebat ce toga jos, ni sama ne znam kako da oblacim tako malu bebu po zimi..
Al dok se ne namontiraju viseci elementi, necu ni kupovat, nema mjesta nigdje.
Sad kupujem plasticne kutije pa trpam na ormar..
Sortiraj odgovore
Najstariji