Belle, to sam i ja cula da tate mogu biti privatno na carskom. I tretman za tu lovu je na nivou.
Ehh da se ima lovice...
P.s. Moram podijelit s vama informaciju o porodu u privatnoj bolnici, frendica rodila prije mjesec dana kod Podobnika. Bio je carski, muz je bio prisutan cijelo vrijeme tijekom carskog. Imas svoj apartman u kojem mogu bit muz i djeca s tobom 24h, dobijes chicco uloske i mrezaste gacice, spavacicu, ogrtac i sve potrebno, dakle torba za rodiliste ti ne treba, nista ne moras donosit u bolnicu… cijena- 22 tisuce kn carski, 16 tisuca vaginalni porod. Eto 😂
još najbolje za tih 22tisuće da ti ne daju uloške gratis, koji su 30ak kuna...bilo bi pretragično.
Kakogod, hvala na info! Nisam još iz prve ruke čula nekog da je tamo rodio, mislila sam da je 10-15tis...
žena-majka-carica:)
Belle ali ako dodje do bilo kakvih komplikacija, cula sam da vozilom voze rodilju na Sv.duh na hitnu ginekolosku. Ne znam jel to jos uvijek tako...
Ja bih ipak porod obavila u pravoj bolnici, ovo sve privatno su ipak klinike, a lovu utrosila na zahvate poput korekcije cica ili kapilara...
To sam vidjela na njihovoj web stranici. Stavili su cijenik svih usluga. Al kakav je to dozivljaj?! Ovi obicni porodi u drzavnim bolnicama su zakon! Barem imas sta prepricavati djeci i unucima! 😁
I da, ulosci iz Mullera koji su kao zamijena za chicchove, Pelzy ili kako se vec zovu. Koliko ih dodje u pakiranju i jeste li desifrirale kako se koriste?
Razmisljam da uzmem njih jos jedan pak.
bude ih 30kom i ispadnu ispod 1kn komad cijenom....a netko je rekao (barbs frendica) da se koriste skupa s "omotom" tj da ih ne treba "gulit" nego kakvi jedu u paketu, jedan po jedan uzimaš kao vir/veo/lola....
sretna - sorry ne znam ti ni ja kako će biti.
Do danas je bilo vruuuuće (dnevna cca 35 ovde kod mene mjeri na balkonu i to u poluhladu) jedino su noći malo zafriškale lately (napokon) oko cca 23-24 bude van........ali danas se nešto čudno događa...mijenja vrijeme valjda. Pljusnio je pljusak od doslovno 1minute dvaput od jutros. Nije padalo ali velim samo se izlilo na naglo dvaput....pa sad ga ti znaj....jel dolazi napokon to zahladjenje koje čekamo tako dugo.
ja ti svakako pratim stanje na accuweahter, odabereš split pa vidi....mislim da iza vikenda zovu do 10c svježije nego je bilo dosad....
Ja bih ipak porod obavila u pravoj bolnici, ovo sve privatno su ipak klinike, a lovu utrosila na zahvate poput korekcije cica ili kapilara…
potpisujem ovo skroz!!!!
Ma naravno, ja biram isto drzavnu bolnicu, ne zato sto si ovu ne mogu priustit nego mi je sigurnije biti u rukama doktora u drzavnoj ako se sta zakomplicira.
22 000 wooow previse, sto kaze treca_sreca jos najbolje da ti ne daju uloske i ostalo za tu cijeni
Za tu cijenu idu nove sise i jos stogod 😂😂😂😂
22000??? Pa za te novce bi trebala da se dobije i zena koja ce rodit umjesto tebe 😮
Porod znam da zeni nije na pameti di je i sta je, al za to je tu osoblje koje bi trebalo osigurati pristojan porod, smatram da za maknuti ljude iz predrađaone ne treba carobni stapic, a ni puno vremena jer ovi sta cekaju mogu pricekat taman i na hodniku ako je guzva. Malo sam, iz nekih drugih razloga isfrustrirana trenutacno stanjem u zdravstvu, pa me jako smetaju takva postupanja.
Marijana koju ti ono susilicu imas? Jel 2u1?
Violeta sorry stalno mijesam tebe i Barbs 😆
Yel samo ti kreni sa spremanjem, da sam znala i ja bih ranije zapocela, lakse je i manje stresa.
url=https://lilypie.com]
Porodznam da zeni nije na pameti di je i sta je, al za to je tu osoblje koje bi trebalo osigurati pristojan porod, smatram da za maknuti ljude iz predrađaone ne treba carobni stapic, a ni puno vremena jer ovi sta cekaju mogu pricekat taman i na hodniku ako je guzva. Malo sam, iz nekih drugih razloga isfrustrirana trenutacno stanjem u zdravstvu, pa me jako smetaju takva postupanja.
Dena 😊, jos ne znas sto je predradjaona, no vidjet ces uskoro. Tamo se odvija veci dio porodjaja. Tu su zene koje se privijaju u bolovima od trudova, spojene na drip/ctg/infuziju. Po tome bi bilo lakse izvesti zenu sto se poradja na hodnik pa ju porodit. Nemoguce je toliko zena koje ne mogu propisno ni lezati od bolova izbaciti na hodnik, ta opcija jednostavno ne postoji.
Bit ces u slicnoj situaciji pa ces ih razumjeti. 😊
Tek kad se zena otvori nekih 8 cm ide u box (osim ako nije primila epiduralnu, tada je nakon 5 cm).
A doci do tih 5 ili 8 cm je puno znoja i puuuno jauka. Ne zelim vas plasiti, no to je realna situacija.
Sortiraj odgovore
Najstariji