šta sam još htjela reć....lijepa ti je pupa barbs - zaokružio se baš ko lopta, prije je samo dolje bio popunjen eto, vidi se zašto počinjemo imati želučanih/dišnih problema sad pred kraj!
Moj je isto punašan ali je više prema dolje, bar se meni čini, stavim foto poslije
TV u sobi - nemamo i ispalila bih da ga hoće stavit....ima ooogroman TV u boravku, kino kako ja to zovem, i tamo se izguštira, gleda navečer filmove jer ja ranije idem leć i samo bi me i smetalo da hoće dok ja ležim gledat išta....nikad nisam imala TV u sobi u svom životu.
žena-majka-carica:)
Violeta ja ću morati isto primiti antibiotik na porodu, jer sam imala bakteriju u urinu.
Malena, žao mi je zbog grižnje za vrtić….to je tako. Meni je još gore - malac kreće u prvi razred (prvi dan, prvog razreda, prvi put da ide u školu!) a ja znam da neću bit u stanju ić s njim taj prvi dan. To mi je baš tužno….al eto, neću radi tog se porodit (prvi dan bude svečanost za cijelu novu generaciju, i dođe čitava (šira) familija - mame, tate, bake, djedovi, braća, sestre…i svi se natrpaju u jednu prostoriju koja je namijenjena za 6x manje ljudi nego ih bude.
Kad smo za Davida išli na tu uvodnu priredbu ("doček prvašića u školovanje") skoro sam se onesvijestila (a nisam bila trudna), stravaaaa je bilo. Tako da sad jednostavno nema šanse da idemako uopće budem kući, a ne u rodilištu.
Izljubit ću ga na izlasku iz kuće i reć mu da se ne rastuži što mama ne može ić (srećom on je suosjećajan i mada je malen, često mi kaže "nemoj se ti saginjat mama, radi bebe, ja ću…" i slično - pa se nadam da će razumjet…ali meni će bit grižnja savjesti svejedno)
Jaaaooo! Da, tebi je stvarno jos teze.
Za djecu je taj pocetak skole sam po sebi jako stresan i kad su roditelji s njima, a kako je kad nisu!
No opet, moras misliti na malenu. Nije se dobro nervirati i zalostiti jer nismo ni svjesne koliko se to odrazi na bebe. Evo jednog primjera. Dok sam provela ovaj dan u bolnici, u boksevima je bila ogromna guzva, sve spremne za radjanje s epiduralnom, a jedna cetverorotka ostala u predradjaoni i tu rodila nama pred nosom. Nisam nikad gledala tako u prvom planu izgon bebe i to me jako potreslo. Jos koliko krvi okolo! Uzas! Malenoj je zbog toga puls porastao na 190, zbog toga sto sam se ja uznemirila. Zato, drage moje, pustite sve nizvodno! Sve ce se to posloziti. 😙
Hipp - vi ste svi dobili od HIPPa poklon?! Ja ne, učlanila sam se preko weba još u 4.mjesecu! A naravno, uredno mi šalju mailove i newslettere
Rabljeno - ja sam dosta toga nabavila rabljenog/polovnog, plus još što ćemo dobiti kolijevku i kolica rabljena. Meni to stvarno ne igra nikakvu ulogu, ako je očuvano, čisto....ne vidim zašto bi netko to čuvao u kutiji na tavanu umjesto da proda. Okej, vjerojatno ću si nešto sačuvati za uspomenu, ali i ja planiram prodat dalje :)
Mislim znam da je to onak sve promotivno, ali bi se razveselila
A nisam dobila ni od Pampersa te famozne 2 pelene
Treca sreca, hahaha 😂😂, postere golih zena 😂, a i to bi valjda stavio da smije!
Nisam ni ja imala tv u spavacoj kod svojih, navikla sam sad. Kazem ti da sam im se prilagodila ko kameleon. Al ne volim da izmislja zelje ko da je sam a beba na finishu skoro. (Evo sad u ducanu poceo zugat sta sam uzela nila baby deterdjent, da sta ce mi, ima praska...i taaaako 😛)
Violeta, e ko da slusam sebe vezano za majstore! Ovi se razbjeze, ja sve tri serije radova bila s njima, kuhala i dezurala (a radovi trebali poceti na proljece, a poceli sredinom 7.mj, kad sam doselila). Idu jos tri ture radova: deka se susi, pa za 10 dana zbukanje i gornja izolacija, onda ce sami knauf i laminat i ipak rusenje stubista da se spajza napravi (prvo su htjeli pa 'budu', pa ja nabavila alat od starog onda su ipak odgodili za proljece, sad ipak vracaj alat jer ipak ce lupat (a ja namjestila kao 'spajzu' na stepenicama).
I tako, otici cu sama u komunalije po veliku kantu za smece jer je smece u vreci u toj spajzi a ne moze bit vani jer teti smrdi...kazu da ipak nece kantu jer ce im je netko ukrast?
A boze sacuvaj ljudi....ispada da samo seruckam al tako je 🤔
Al ne zivciram se vise, sprdam se s njima malo na ironiju pa im odgovorim.
Al napokon je i sveki rekla da se trebamo odvojit, da svatko ima svoj mir.
Sad vec gruntamo da bi trazili kucicu u okolici ako naletimo na povoljno.
Za silu cemo se strpit 😛😛
Drzite se curice ❤️
Treća - ako je spinalna anestezija ne vidim zašto tata ne bi bio na porodu... ko da sam negdje pročitala da može, ne moj me držat 100% ta riječ...a i vjerojatno ovisi o bolnici...
Yel sve su to cari zivota u zajednici. Mi djelimo dvoriste samo al i to mi je previse i sve vecu imam zelju da odem miljama daleko od njih hehe. Ja da moram s njima djelit i kucu, mislim da bi ili otisla u stan s muzem ili bi se rastala, jer jedva sam 2mj izdrzala dok smo djelili kupatilo i kuhinju (imali smo svoj dnevni i spavacu). Ja ti zelim srecu da nadete povoljno kucicu i da se odselite sto prije i da zivite u miru sami, to zelim i sebi hehe...
Yel ma samo se vi dovojite, najbolje je tako i super da su i njegovi to poceli spominjat. Mislim da ce vam biti puno bolje, a i onda ces ti biti svoja na svome i lakse ces raditi sto zelis.
Tv u sobi nemamao iako sam ja prije udaje imala tv i falio mi je u pocetku. Ali prije udaje nisam ni visila precesto u dnevnom i gledala tv jer sam uvijek negdje bila, pa bi gledala prije spavanja i to je to. A sad je drugacije jer koristimo dnevni u pravom smislu rijeci, kao i ostale sobe. Navikla sam se bez a i ne bi u sobi drzala puno tehnike kad beba dode.
Malena drago mi je sto si pustena kuci i da je sve ok! Nek vam je sa srecom s vrticem i skolom cure!
Violeta jesu ti rekli kako se dobije taj streptokok? Mene ceka bris na iducem pregledu. A kako bilo, vazno je otkriti na vrijeme i dobriti terapiju, pa ce biti sve ok.
Mi danas idemo na svadbu, u 14 sam na frizuri i onda lagano. Nadam se da mi nece previse naotec noge i da nece biti prevruce iako je neka sparina danas... Barbs sretno na djevojackoj!
Sortiraj odgovore
Najstariji