Treca sreca- evo informacije iz prve ruke od moje prijateljice koja je prije 2 tjedna rodila carskim u ST. Kaze da ti dite daju minut i onda ga odvedu i tebe vode na intezivnu. Nakon sta te puste sa intezivne ides skupa sa djetetom na odjel. Tata nesmi bit unutra al kaze ako imas vezu da ga puste kao kad se rodi da ga vidi na minut,ali da je to jaaaako rjetko.
url=https://daisypath.com]
Barbs, super je buska 😍
Cure sretno na pregledima 🤗
Violeta, 'lijenofitis' 🤣
Treca sreca krenule mi suze kad sam procitala za malca kolko je pazljiv ❤
Danas cekam jos deku koju sam narucila da operem i onda mislim da je to to. Jos cu danas pitat babicu sta preporuca za kupanje bebe i o kapima biogaia i grickalici (jos se bojim škarica), al to dođe za dan-dva pa mogu i iz bolnice naruciti.
Inace osluskujem svaki strec, kad se u noci probudim prvo provjerim dal mi nije vodenjak puko..vec sam sama sebi smijesna. 😅
Violeta moze link gdje si radila fotobook?
url=https://lilypie.com]
…… jedna cetverorotka ostala u predradjaoni i tu rodila nama pred nosom. Nisam nikad gledala tako u prvom planu izgon bebe i to me jako potreslo. Jos koliko krvi okolo! Uzas! Malenoj je zbog toga puls porastao na 190, zbog toga sto sam se ja uznemirila.
jadna žena, šta bi'će se prebrzo odvijalo pošto je 4.porod, pa nije stigla dočekat box jadna??
a mogu zamislit kakav prizor ti je biooo!!! Ja nisam htjela nikad gledat to iz "prave perspektive" mada znam da na youtubeu ima svega šta poželiš. Ne hvala! Nemam želudac za to
hedge i meni je sad žao šta sam se učlanila, samo da me spammaju.....a ti im svakako pošalji mejl da nisi dobila...ili još gore - na fejs stranici hipp-a im se obrati i kaži kako ti nisu poslali niš a trebali su...naj ih boli kad ih se javno oblati/opomene
žena-majka-carica:)
Treca sreca- evo informacije iz prve ruke od moje prijateljice koja je prije 2 tjedna rodila carskim u ST. Kaze da ti dite daju minut i onda ga odvedu i tebe vode na intezivnu. Nakon sta te puste sa intezivne ides skupa sa djetetom na odjel. Tata nesmi bit unutra al kaze ako imas vezu da ga puste kao kad se rodi da ga vidi na minut,ali da je to jaaaako rjetko.
hvala ti puno na info...tako sam i mislila. Na intenzivnoj se 24h stoji tako da znači prvi dan cijeli neće beba me omirisat. Tuge i jada
ali ajd prođu žene (i bebe) i gore, pa ćemo stisnut zube....kad je već tako moralo biti, da ne može bit vaginalni. Netko gore je tako htio
Barbs stalno zaboravim napisat, lijepa je pupa, bas se vidi razlika ☺
Malena ne mogu vjerovat ovo sta si napisala, jadne zene, pa zar ne mogu stvorit neku sobicu za kolko-tolko intime ili poslat "gledatelje" da cekaju na hodniku....Bas mi je to nehumano. 😯
url=https://lilypie.com]
Malena ne mogu vjerovat ovo sta si napisala, jadne zene, pa zar ne mogu stvorit neku sobicu za kolko-tolko intime ili poslat "gledatelje" da cekaju na hodniku….Bas mi je to nehumano. 😯
ja sam na prvom porodu spavala drugim rodiljama pod nogama, kao pas....nisu imali dovoljno kreveta za sve koje smo trenutno bile rodile. I tako 3 dana.....a o čemu ćemo onda pričat da taj dotični tren ako ih je x radjalo (a imaju x bokseva) jasno mi je da ne mogu stvorit (x+1). čarobnim štapićem. To mi je manji šok nego ovo šta nisu krevet dostojni uspjeli nać 3 puna dana...nego sam se lomila na tom nekom pomoćnom ležaju (a možeš si mislit kako je to super kad tek rodiš, i rezan si, i ionak ti je problem sjest se na krevet a ne neki niski pomoćni ležaj skoro na podu)
evo nas s 37 punih tjedana (ja 69kg tj nekih 18kg plusa....a beba malo manje od 3ipol kg)
i usporedo pred 10 tjedana foto, sa 65kg
ne bi se reklo na fotkama, ali noge mi idu sve deblje tj dobila sam podstavu ispod dupeta, ali kako je stomak ogroooman, relativno u odnosu na njeg izgleda kao da imam još uvijek tanke butine optička varka
Barbs i Treca sreca...pupe su vam lijepe i ogromne😍😍😍
Mi smo zamjenili madrac i skoro kupili posteljinu😂 ja sam samo pitala za cijenu a kaze dragi: aj kupi odma..al rekle su zene da ocekunu popuste neke pa smo odlucili pricekat...a imaju ogradicu 240 (okolo naokolo).. E sad, pitanje: jel nebi u setu trebala doc i navlala za poplun? Oni imaju poplun vec "ofrban" kao ostatak posteljine, bez navlake...pa mi to malo cudno?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji