Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Rujan 2017. 12:10

Malena, suoer sto su te pustili, a za malenoga i vrtic..ne budi tuzna, riejsit ce to tata..a ti ces na drugi nacin iskazat ljubav😊
    Treca sreca, ajme...prvasic...ujutro ga isprati od kuce a u skolu neka ide tata..ti ga lijepo focekaj doma nekako s iznenadenjem da ipak mu bude poseban taj prvi dan😊
    E skocila sam u ducan nesto kupit i dvije zene me pustile ispred sebe, kad su vidjele busu😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    01. Rujan 2017. 12:17

Malena drago mi je da ste jos uvik u komadu. Malo se jos pripazi pa malecka moze van. Brzo se ti proc.
    A kikic se vraca u poznatu okolinu pa nije da ce mu bit tako neki veliki sok. Doduse svi oni negoduju na pocetku ak bit ce to dobro. Mislin da se vise mi stresiramo oko toga nego sto je to njima neki stres. Bit ce on dobro. Veliki je on decko. 😉
    Micica ce poc u vrtic na privikavanje nadam se prije nego rodim. Al mozda i nece. Njoj ce bit opet puno promjena ove jeseni ali sta da joj radim. Pazit cemo je koliko mozemo al neke stvari jbg mora proc. Ako rodim prije tata ce morat odradjivat to ostavljanje i privikavanje. No mislim da nema veze bila to ja ili on. Bitno je samo da je netko od nas dvoje.
    Barbs bome se i tvoj stomak postenski zaokruzio. Super! 😊
    Treca ti meni izgledas mrsavije nego sa 27tt ali mozda je to zbog velicine stomaka. Bas je dosta velik u usporedbi sa tvojom gradjom. Bome su ti zile/vene jako izrazene ali mislim da je to zato sto si ti tako mrsava pa je sad sve jako rastegnuto i sve dolazi do izrazaja. Moras nabacit malo potkoznog salca da to sakrije 😉
    Joj kad stavljate svoje slike vi koje ste pred termin bojin se na sta cu ja licit kad budem u tjednima ko vi. Hocu li uopce moc hodat sa ovim utegom naprid 😂

• Dena1009
    01. Rujan 2017. 12:17

Sanjchi mene je jucer prvi put u trudnoci  neka zena pustila naprijed, al mislim da bi me ta pustila i bez buse jer sam imala 3 stvari u ruci, a ona puna kolica. Inace me prije toga neka baba u istom ducanu pokosila s leđa. Hoda, jede pecivo, gleda u drugu stranu i zaleti se u mene. Cijelo vrijeme drzim ruke ispred trbuha kad sam negdje da me netko ne udari.

url=https://lilypie.com]

01. Rujan 2017. 12:18

Treca sreca, odlicno izgledas!! I da, noge se sad cine tanje nego prije, al vitka si svakako.

Citam o porodu i di si spavala, preeestrasno...mogu mislit kako ti je bilo...😖
    Jesi dogovorila termin za carski? Kako to uopce ide?

Violeta, ti si meni kino, smijem se jer slicnu situaciju imamo, bit ce to sve ok, rjesenja i opcija, tnx god, ima ;)

01. Rujan 2017. 12:19

Malena, drzi se i sretno 🤗

I_me
    01. Rujan 2017. 12:19

jurto cure!!!
    treca i barbs bome ste se zaokruzile.. i jako ste lijepe!! prave trudnice u terminu! 
    ja se uopce ne sjecam prvog dana skole.. sjecam se samo skolskog busa i da su neka djeca plakala..
    al se sjecam sefice kad joj je mali kretao u 1 razred.. otpratila ga je i vratila se na posao i cijeli dan plakala. sad ide u 6 razred.. pa sefica kaze, klipan zna put sam do skole . meni danas dosao prvi paket sa GEEK-A. 
    ahahahahhahahaha ogroman jeeeee.. a narucila 0-3mj. 
    al je super materijal pod prstima, i pise 100% pamuk..i brzo je doslo. 21.8. sam narucila..

I_me
    01. Rujan 2017. 12:24
    Pise na bodiju 70 vel.
    Pise na bodiju 70 vel.

violeta1
    01. Rujan 2017. 12:25

Yel hahah ma sve smo mi u istim situacijama kad s nekima djelis nesto haha 😂
    Treca sreca bas si mrsavica ajmee vidi nogice i rukice, ali zato stomak je veliki i vene uh bas ih imas i nekako sise su ti narasle 😉😉
    Dena Barbs je radila fototbook 😊
    Kiki samo su rekli da prije poroda cu dobiti inekciju i nista vise. Sve cu se raspitati na pregledu.
    Cure koje imate fb, eto ako netko hoce igrat igru nagradnu 😊

treca_sreca
    01. Rujan 2017. 12:27

Sanjchi poplun je uvik bolje drzat u navlaci....jer kad se isporka lakse je oprat navlaku nego njega.
    Ja sam za prvog kupila isto predivnog dezena kao oslikan ali nikad ga nismo koristili bez navlake ipak...nego sam kupila komplet ogradica+poplunnavlaka i tako je uvik bio zasticen.

žena-majka-carica:)

violeta1
    01. Rujan 2017. 12:27

I_me vauu bas je lijep kompletic 😊😊 Meni je bodi stigo taman velicina, nadam se da nece do Bozica bit mali. Nekako mi se i isplati narucivat jer je povoljnije nego kod nas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.