Treca sreca,super izgledas! Stvarno.ne znam di ti je tih 18 kg.
Mm i ja sutra idemo u split. Izgleda da cemo ostat do utorka jer mm u ponedjeljak mora poslovno biti u splitu. Uopce ne znam sto sa ponesem od robe, dugo, kratko? Hoce biti hladno?
luce ako ti nije problem, kad se vidiš/čuješ s tim prijateljima pitaj kako...jer ja sam sad pokolebana ovom tvojom izjavom nazvala KBC, i to baš rodilište....i objasnila ženi da je prva dva puta muž bio i da nas sad čeka CR - odmah je rekla NE, NE, NE....da se na carski ne može. Eto, pa sad ti znaj. Ako su oni preko veze okej jasno mi je, ali ako nije bila veza, nek mi otkriju tajnu
Jer voljela bih barem da tajo bude s nama i vidi bebu, njih dvojicu je vidio odmah...
žena-majka-carica:)
Znam kad su nam pricali da je on platio i bio je uz mamu i da je samo jedan dio cr morao izac vani ali da se opet posli vratio unutra... Moguce da su imali kakvu vezu jer je to taman bilo u vrime kad su i posjete bile zabranjene u rodilistu radi gripe, varicela... Bas cu ih pitat kad ih vidim
Sto se carskog tice, znam da na Sv.Duhu tata ceka vani (sto je normalno jer je to operacija koja se radi u operacijskoj sali i normalno je da nitko osim doktora ne moze bit unutra). Kad operacija prodje, bebu ti naravno pokazu i bude s tobom kratko i onda ju odnesu jer tebe moraju zasit. Medicinska sestra uzima bebu i izlazi s njom do tate kako bi ju on mogao vidjeti. Kad se vratite u sobu na intenzivnoj donose vam bebu na prvi podoj.
Moja sestra je nakon 5 sati u intemzivnoj bila prebacena na normalni odjel babinjaca. Prva 24h lezite i imate kateter a nakon toga mozete ustati i hodati.
Evo i nas.
Jos nemamo ime, al svi ukucani nas zovu vjeko (kao ja sam vjeverica jer nemam mira), samo da ne ostane vjeko 😂
Porod u predradjaonici- na Sv Duhu imaju 4 boxa i sva 4 su bila zauzeta + krcata predradjaonica. No srecom, u predradjaonici je jedan od kreveta bio krevet za porodjaje kao onaj u boxu pa su tu gospodju premjestili na taj i porodili je vrlo brzo. Kad beba naumi izaci nemas vremena misliti na intimu! Nije te briga gleda li tko niti kako izgledas! Sve zene to prozive i poslije poroda te isto tako nije briga, jednostavno nikakav sram ne postoji! Jos kad ti dijete daju u ruke pa bude s tobom u sobi 24 h, ne stignes misliti ni o cemu nego o tome sto je sad djetetu potrebno. 😊
I da, kad sam spomenula epiduralnu, nikakav problem nije dobiti epiduralnu, dapace doktori vole kad ih trudnice zele jer se opuste i doktorima i sestrama bude laksi posao, no posto se one daju u boxu ogranicene su brojem boxeva (na sv Duhu su 4), tako da uz svu dobru volju doktora i anesteziologa, ako nema slobodnog boxa, pisi propalo!
Marijana, uzeli bi sušilicu da imamo gdje s njom, kupaona nam je toliko malena da je jedva i perilica stala, samo jedna osoba može biti unutra . A jedno na drugo ne može jer je ormarić iznad. Jednog dana kada ćemo imati veći stan, do tada peglam robu na paru s obje strane i trošim hrpu vremena
Treća sreća, izgledaš super! Ne vidim ja te tvoje kile
Yel, ja ti isto preporučujem da pomalo to pereš, peglaš i spremaš. Evo i meni sve teže, nekako se brzo umorim peglajući. Dok ti to opereš i spremiš, potrajat će, samo ako imaš gdje. Mi smo tek neki dan stavili komodu pa mogu pomalo spremati...
I da, ulosci iz Mullera koji su kao zamijena za chicchove, Pelzy ili kako se vec zovu. Koliko ih dodje u pakiranju i jeste li desifrirale kako se koriste?
Razmisljam da uzmem njih jos jedan pak.
P.s. Moram podijelit s vama informaciju o porodu u privatnoj bolnici, frendica rodila prije mjesec dana kod Podobnika. Bio je carski, muz je bio prisutan cijelo vrijeme tijekom carskog. Imas svoj apartman u kojem mogu bit muz i djeca s tobom 24h, dobijes chicco uloske i mrezaste gacice, spavacicu, ogrtac i sve potrebno, dakle torba za rodiliste ti ne treba, nista ne moras donosit u bolnicu... cijena- 22 tisuce kn carski, 16 tisuca vaginalni porod. Eto 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji