Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    01. Rujan 2017. 09:36

Mamuka

Barbs kod tebe veselje pravo. Al jos 3 dana i gotovo. Polako, ne skaci previse pa koliko stignes. Nije to nista o glavu nit pitanje zivota. 😉
    Violeta pa nek pilaju, ne pilaju tebi. Ti lipo odmaraj i briga te. Ionako si zakljucana a cisto sumnjan da cete netko ic traziti.
    Dena nekako ne mislim da ce bit neki kosmusko jer ni sestra mu nije bila. Kod nas kazu da ce imat beba puno kose ako imas jaku zgaravicu. 😂 ahh te babske price. 😝
    Cure koje su otvorile komplikacije/porodiljni kad su vas trazili ugovor o radu? Za porodiljni?
    Neman pojma di sam ja svoj zaturila pa ako mi triba za komplikacije da ga odman danas trazim kad vec idem u firmu…

Trazili su me da da...zato je i prioblem, pa sam sva u bolovila u ledima isla njih odvest kod nas u staru kucu gdje su nam drva (skupa mi i njegovi smo uzeli i sad ce se rezat). I rekla sam ljudima da dodu poslije nesta popit jer neugodno mi je da im ne dam ni casu vode. 
    Sto se tice ugovora ja sam to stalno nosila sa sobom, sve papire..najbolje sve pokupi u firmi da ne moras hodat vamo tamo. Tako sam ja napravila.

Suncokretica
    01. Rujan 2017. 09:40

Violeta, za streptokok je moja frendica na porodu dobila nešto u venu, vjerojatno antibiotik i sve je bilo u redu. Samo se nemoj nervirati, imaju doktori lijek za to i bit će sve super 
    mcmouse, uživaj na moru, zaslužila si nakon svih ispita!
    Treća sreća, nama su na tečaju rekli da sad po novom bebe nakon CR daju tatama na kožu. E sad ne znam dal se to i gdje se prakticira. Ali to bi bilo super ako se ti još oporavljaš i dok dođeš sebi. A ako imaš dogovoreni carski, onda si vjerojatno budna dok ti ga rade pa ćeš ju i moći primiti?
    Malena, drago mi je da ste još u komadu, sad se pazi da još izgurate, a muž nek pomaže oko svega 
    barbs, prekrasan ti je trbuh, Diego baš lijepo raste 
    Dena, odmaraj i nadam se da će ti danas biti bolje
    Mamuka, mene nisu tražili ugovor kad sam otvarala komplikacije, samo onaj obrazac od zadnjih 6 plaća

barbs
    01. Rujan 2017. 09:42

Sanjchi, uziiiivaaaaj u sendvicu!!
    Violeta, ni ja ne volim kad se ne postoju dogovori.... DRZI SEEEE!!!  sigurna sam da ce ti mamice znsti reci ako je to to...
    Dena, ma nisam ni ja za takve stvari u sobi... Samo nazalost nismo imali kome uvaliti tv  i gdje...
    Mamuka, booomeeee imas pravo.. Nije nesto sto ne mozes pricekati jos malo..
    Violeta, zaboravila sam komentirati... Ma nonici su isli na pregled doktoru.. inace su uvijek doma aahhaha   a sad su dosli samo se ja kilavim jer mi je doktor opce prakse na pauzi od 10 do 10.30 pa da ne dodjem previse rano bez veze.. I seku cekam da se oslobodi da mi dodje nositi pice u stan kod mojih..

barbs
    01. Rujan 2017. 09:43

Hvala, Suncokretice!! 

Suncokretica
    01. Rujan 2017. 10:02

Oprala sam novu robicu na 40, da ju ne uništavam većim temperaturama, sad se suši i fino miriši 
    Jel peglete s obje strane ili samo s unutarnje?

treca_sreca
    01. Rujan 2017. 10:04

Suncokretica

nama su na tečaju rekli da sad po novom bebe nakon CR daju tatama na kožu. E sad ne znam dal se to i gdje se prakticira. Ali to bi bilo super ako se ti još oporavljaš i dok dođeš sebi. A ako imaš dogovoreni carski, onda si vjerojatno budna dok ti ga rade pa ćeš ju i moći primiti?

morat ću ovo provjerit konkretno u ST rodilištu, jer to ovisi sto posto od rodilišta do rodilišta...
    ali ja ovaj put nisam nadoplaćivala mužu za potvrdu da bude na porodu jer sam kontala da se na CR (pošto je to operacija ipak!) ne smije uvesti nikog...tako mi ostalo u glavi. Da nije Mila okrenuta na zadak, platili bismo 400kn (a tečaj smo odradili tj odslušali i dobili potpise još 2007.godine) da može on bit sa mnom na porodu.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Rujan 2017. 10:09

Malena, žao mi je zbog grižnje za vrtić....to je tako. Meni je još gore - malac kreće u prvi razred (prvi dan, prvog razreda, prvi put da ide u školu!) a ja znam da neću bit u stanju ić s njim taj prvi dan. To mi je baš tužno....al eto, neću radi tog se porodit (prvi dan bude svečanost za cijelu novu generaciju, i dođe čitava (šira) familija - mame, tate, bake, djedovi, braća, sestre...i svi se natrpaju u jednu prostoriju koja je namijenjena za 6x manje ljudi nego ih bude.
    Kad smo za Davida išli na tu uvodnu priredbu ("doček prvašića u školovanje") skoro sam se onesvijestila (a nisam bila trudna), stravaaaa je bilo. Tako da sad jednostavno nema šanse da idem ako uopće budem kući, a ne u rodilištu.
    Izljubit ću ga na izlasku iz kuće i reć mu da se ne rastuži što mama ne može ić (srećom on je suosjećajan i mada je malen, često mi kaže "nemoj se ti saginjat mama, radi bebe, ja ću..." i slično - pa se nadam da će razumjet...ali meni će bit grižnja savjesti svejedno)

• sretna
    01. Rujan 2017. 10:13

Sanjchi,dobar tek! 😊
    Tv u sobi je menj obavezan! Navikla sam jos dok nisam bila udana, u svojoj sobi sam imala tv i nema mi ljepse nego se ususkat u krevet prije soavanja i poglrdat neki dobar film ili seriju 😊 ili ujutro kad se probudimo sad se L usulja k nama pa zajedno gledamo crtice 😊

violeta1
    01. Rujan 2017. 10:14

Suncokretice aa hvala na iskustvu od frendice, nekako.mi je lakse jer stvarno nikad nisam cula za to.
    Barbs eto sve se poklopilo i samo polako sto se tice djevojacke i svatova 😘 i slikaj album kad dode bas me zanima kako izgleda. 

treca_sreca
    01. Rujan 2017. 10:16

Mouse - baš si me nasmijala....super za muža čeličnih živaca ....i uživajte na moru!
    Yel - uff komentara a šta bi on: playstation i postere golih žena po zidovima??....božemeprosti. Naravno da ćeš sebi i bebi omogućit kutak, pogotovo obzirom na stanje u ostatku stana kako si opisala da jest...
    Barbs - dobar ti je muž, bolje da te čuva i štedi....svoj si pir uspjela odradit, svaka čast, ali sad malo kalkuliraj - ne moraš se davat 400% pogotovo šta vam još ni stan u koji želite s bebom - nije spreman. Pa bolje da izdržite preko 12.rujna u komadu....al zato se moraš čuvati:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.