Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 20:52

Prijavila sam se sad prek weba u hipp baby club.
    jel treba jos neke zahtjeve poslat il je automatski registracija dovoljna...za dobit onaj poklon paket postom?? Tko se vec uclanio....barbs? Netko je spominjao pred xy tjedana?

žena-majka-carica:)

31. Kolovoz 2017. 20:55

Uhhh Violeta...samo se nemoj nervirat, antibiotikom ce se to rijesit..na vrijeme si saznala i vidis da je sestra rekla da ne trebas se bojat..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 20:59

Po meni je svaki problem (tako koji je rjesiv) svakako bolje znat nego........ne vridi tu ona "blazeno neznanje" uzrecica.
    Meni kad sam pred god-dvije otkrila probleme sa stitnjacom, kolegica govori kako uff ona ne bi imala snage radit takve pretrage jer se boji sta bi joj rekli blabla....meni je to suludo. Ako mi nesto vec jest, zelim znat STO je, i djelovat da izljecim il makar ublazim stetu....to mi je normalno.

I_me
    31. Kolovoz 2017. 21:20

treca_sreca

Prijavila sam se sad prek weba u hipp baby club.
    jel treba jos neke zahtjeve poslat il je automatski registracija dovoljna…za dobit onaj poklon paket postom?? Tko se vec uclanio….barbs? Netko je spominjao pred xy tjedana?

Ja sam se samo registrirala i dobila ovo nakon cca 2 tjedna.

• Mamuka
    31. Kolovoz 2017. 21:29

Violeta takve stvari vise nisu bas takav bauk i ne bi tribalo bit problema. Sutra nazovindoktora da ti objasni o cemu se radi. Ako je nesto "ozbiljnije" moguce da ti odman ukljuce neki antibiotik ali ako odman ne ides na terapiju onda nije tako strasno. Zar ne?
    Ja sam imala bris uredan al kad sam dosla rodit izvade ti krv i na brzaka gledaju CRP i ne znam sta jos i moj je bio povisen. Odman su mi ukljucili intravenski antibiotik i sutra ujutro isto i nakon toga CRP je bio OK i to je bilo to. Micica nikakvih problema nije imala niti znam od cega je to bilo. Ja nisam nista osjecala da me boli niti sam bila prehladjena tako da sam zakljucila da ima najprije veze sa mjehurom il tako nesto.
    Nemoj se previse stresirat kad jos ni sama tocno ne znas jel to nesto ozbiljno il ne. Sutra s doktorom raztjesi da se umiris. Stvarno mislin da nije nista strasno jer da je mislim da bi te i doktor san nazvao i dao ti neki antibiotik il nesto.
    Treca ja sam se uclanila jos nekad u 6. Mjesecu i dobila tako ti neki promo stvari. Nista posebno. To ulje za mame je preedobro i tako mi lipo mirise ali evo ja ga jos nigdi nisam uspila nac.

barbs
    31. Kolovoz 2017. 21:35

Treca sreca, dobila sam sto i I me samo osim onog gore lijevo, u kutu, knjizicu kao radosnicu.... 
    Violeta, slazem se s Trecom srecom... Znam da gi nije svejedno i znam da bih se ja non stop preispitivala o svemu, ali bolje da si na vrijeme doznala.... 
    Eto, ja sam neki dan frendici rekla da sam odnijela bris za streptokok i ona meni: a ti imas s tim problema?? I ja kazem da ne, da je normalno da te salju u 35.tj na analizu.. ona o tome nista ne zna  mada se ona od 20 i nekog tjedna vodila u TA pa je rekla da su joj mozda bris napravili ali da se ne sjeca...
    Babylove, drago mi je sto ste jos 2u1  A vidis, ja kao trudnica sam svaki san frendici trudnici slala takve poruke, da vidim ako su jos 2u1.. i tako..
    Heferol - meni nije smetao kad sam ga prije T pila... Nit za stolicu nit ujutro nataste...
    Panica, koliko nizi ti je bio hemoglobin??
    Znaaaaacii... Dodjemo muz i ja kod dr opce prakse.
     Oni ne mogu otvoriti nalaz koji im je dosao... Otisla sam u bolnicu po nalaz i nije mi se dalo vracati (sutra ujutro cu) i ZELJEZO 22.4.  a Hemoglobin 118 a ref intervl od 119 na dalje... Pred 4 mj je bio 117...

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 21:39

Jel to plavo plasticna zdjelica ili? Ne vidim bas....ovo drugo mi bzvz. Zdjelice njihove sam dobila u prosloj T i jos su nam zive...tj taman evi nekidan tek jedna od njih pukla...6god je durala!

barbs
    31. Kolovoz 2017. 21:39

I me, nisam znala da da je 850kn preko webshopa magic babya ta ista... Ja sam ju vidjela na webshopu 950kn a u trgovini 960kn... One bez gornjeg djela kao od kolica +za zastitu sunca) dodju oko 850kn...
    Meni se ljuljcka jako svidjaju i cvrsta su... Muz ih je isto isprobao i zadovoljan je... Samo nije da se nesto extra ljulja (mozda kad je beba unutra je drugacije ) ali ja sam svakako zadovoljna... Muz je rekao da istu ima i njegov kolega i da bi mali samo u tome bio miran..

violeta1
    31. Kolovoz 2017. 21:40

A kakva je to bakterija i od kud to? Citam bas da to dosta trudnica radi i ako se ne skuzi na vrijeme da moguce su neke komplikacije i pise naravno sve i svasta a kod mene nema u kojem intervalu je na nalazu. 
    I ja sam Treca sreca kao i ti ako nesto imam hocu da znam sta i kako rijesiti, tako da ovo mi je bas nepoznato i malo me sekira. Uz to me i moja mama nazivcirala jer mi je odmah postavila dijagnozu kao sestri, a sestra je imala virus u prvoj trudnoci i zbog toga nije mogla rodit prirodno vec carski a i mala je sjedila pa bi svakako isla na carski, a ja koliko vidim ovo je bakterija. Bas sam poludila na maminu dijagnozu mene, kud me zivcira u zadnje vrijeme jos se pravi pametna s nekim zdravstvenim problemima, stvarno mi dode da se maknem od nje. 😑

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 21:41

Barbs nisam skuzila...znaci zeljezo ti je super?
    Pijes prenatale rekla si?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.