Jel to plavo plasticna zdjelica ili? Ne vidim bas….ovo drugo mi bzvz. Zdjelice njihove sam dobila u prosloj T i jos su nam zive…tj taman evi nekidan tek jedna od njih pukla…6god je durala!
To je sjenilo za auto za prozor.
Violeta takve stvari vise nisu bas takav bauk i ne bi tribalo bit problema. Sutra nazovindoktora da ti objasni o cemu se radi. Ako je nesto "ozbiljnije" moguce da ti odman ukljuce neki antibiotik ali ako odman ne ides na terapiju onda nije tako strasno. Zar ne?
Ja sam imala bris uredan al kad sam dosla rodit izvade ti krv i na brzaka gledaju CRP i ne znam sta jos i moj je bio povisen. Odman su mi ukljucili intravenski antibiotik i sutra ujutro isto i nakon toga CRP je bio OK i to je bilo to. Micica nikakvih problema nije imala niti znam od cega je to bilo. Ja nisam nista osjecala da me boli niti sam bila prehladjena tako da sam zakljucila da ima najprije veze sa mjehurom il tako nesto.
Nemoj se previse stresirat kad jos ni sama tocno ne znas jel to nesto ozbiljno il ne. Sutra s doktorom raztjesi da se umiris. Stvarno mislin da nije nista strasno jer da je mislim da bi te i doktor san nazvao i dao ti neki antibiotik il nesto.
Treca ja sam se uclanila jos nekad u 6. Mjesecu i dobila tako ti neki promo stvari. Nista posebno. To ulje za mame je preedobro i tako mi lipo mirise ali evo ja ga jos nigdi nisam uspila nac.
Da sestra je rekla da se ne sekiram, kao samo cu dobit inekciju i to je to. Al opet cudno je kad mi je nepoznato i ne znam nista, pa imam 100pitanja u glavi
Violeta ne sekiraj se...ako te provocira, makni se malo od nje...sta ce ti da te itko sad zivcira pred porod. Okruzi se ljudima s kojima ti je ugodno i koji te ne opterecuju...to vridi i pred porod i kad tek rodis. Treba stedit energiju i ne trosit se na ljude koji ti ju cuclaju..
žena-majka-carica:)
Da da... Zeljezo je super Ali heferol nesto nisi aliiii drago mi je sto jr nalaz uredan ali sam jos svssta nesto vadila uz to i nesto mi je malo nize a ne kuzim sto je to pa cu sutra dr pitati... Inace, da, od solgara prenatal multivitamine i minerale od pocetka T...
Violeta, ne slusaaaaaaj tudje pametovanje oko poroda i dijagnoza!! IGNOOORRRR... DOKTOR zna najbolje a kad ti ljudi budu zavrsili med.skolu nek se oglase...
Mene tako isti nervira kad mi mama, nina, sveki i/ili njegova nona govore: neeeeeeceeees ti jos dugo roditi. Ne ide ti to tako!!
Maaaaa ceeeekaj??? TKO to kaze?? GDJE to pise?? Mogu rodit preksutra a mogu i prenijet...
Mamuka, ja sam dobila baby ulje u hipp paketu..
Violeta ne sekiraj se…ako te provocira, makni se malo od nje…sta ce ti da te itko sad zivcira pred porod. Okruzi se ljudima s kojima ti je ugodno i koji te ne opterecuju…to vridi i pred porod i kad tek rodis. Treba stedit energiju i ne trosit se na ljude koji ti ju cuclaju..
Mislim da cu tako i napraviti, jos da prode rodendan i zelim mir. Bas sam sestru odma zvala i pitala ju i kaze ona je imala sasvim nesta drugo od ovog mog. Evo jos jedan komentar moje mame danas kad me vidjela jer isli smo grozde nosit mojima, rekla je oo stigla njoj pomoc pri krecenju kuce i da ostanem kod nje da joj pomognem. Ja sam ju samo pogledala i nisam nista imala snage komentirati.
EDIR: NE HEFEROL VDC HEMOGLOBIN
Mi smo dosli doma nakon tone drugih obveza... Tj. Isli smo u spezu za djevojacku u Konzum i kao kupiti cikle na akciji da ih mama ( moja) ukiseli i vratili se doma 3h kasnije ahahahaha pa je muz napravio veceru a ja sam odmarala... I tusnula se i odmaram u sobi DIIIVNOOO...
Nadam se da cemo Diego i ja jos izdrzati 2u1 jer s danasnjom tempom.... Sutrasnjim... I nakon nedjelje... Aaaajmeeee
Sjenilo....ahh bzvz. Sad mi zao sto sam se registrirala. Ja sam od sveg samo zdjelicu htjela 😂
barbs - super izbor, solgar je kvalitetan jako i do trudnoce ja sam svasta njihovo pila. Al prenatal nisam htjela jer mi tesko gutat to svakodnevno. Pila sam novalac prenatal jer su kapsule umjesto tableta pa kliznu same...ali samo sam 2 mj pila....sad mi je krivo. Lipo sam se dovela u deficit i sad eto!
žena-majka-carica:)
Violeta, makni se od takvih osoba na neko vrijeme... Stvarno ti to ne treba...
L i ja opet isli.na dane piva da dijetr uziva u voznjama dok moze 😄 mm je radio pa je malo bio zakinut za one autice na struju i neki ko mali vlak smrti jer se ja trudna ne usudim vozit u tome,ali nasao si je druge voznje 😊
Barbs bas to moram na ignor al kad nekad jednostavno puknes na takve stvari. I meni to nije jasno od kud netko nesta zna za nekoga onakkk vodi brigu o sebi, a ako ne mozes bit uz mene nemoj mi ni odmagat.
Sortiraj odgovore
Najstariji