Da Barbs..ovaj mi se nikako ne dopada😅 imam osjecaj da bi to mrvicu pikalo po ledima, kao da spava na pikulama..bila bi kraljevna na zrnu graska😜
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure... Procitam kad dodjem doma...
I me sve ti objasnim kad dodjem doma..
Da li si gledala ovakvu ili??
Cure… Procitam kad dodjem doma…
I me sve ti objasnim kad dodjem doma..
Da li si gledala ovakvu ili??
da,istu tu!
Ja sam za zeljezo dobila ferrum sandoz ujutro i navecer po jednu i ok podnosim,
Ana meni je dok reka da ga pijem uz nesto kiselo al u ljekarni su mi dali sumeci vit c od 1000 mg pa pijem pola sumece sa svakom tabletom, inace ne sprijecava kava aosorpciju zeljeza nego KALCIJ, na netu sam malo trazila koliko mu trebam dat vremena tako da dva sata prije i posli zeljeza ne konzumiram mliko, jogurte i sl stvari bogate kalcijem...
Inace, ne znam koji je idiot mislija da je dobra ideja u tablete zeljeza stavit aromu cokolade??!!! Ne dirajte nam cokoladu!!! Ovako iako su to vise tablete za zvakanje ja ih gutam, ne zelim si pokvarit uzivanje u cokoladi
Malena se nije javila ili mi je promaklo u moru postova? Bas se mislim sta je s njih dvije, jesu 2u1 jos 😕
žena-majka-carica:)
Nije se danas javila😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo muz mi donio nalaz brisa i kaze da mu je sestra rekla da cu morat primit inekciju prije poroda da bakterija ne prijede na bebu. Ja sam sva u soku, on naravno nista nije pitao jer mu je sestra rekla da se nista ne sekiram i da budem smirena. Uopce ne kuzim nista i jedva cekam iduci pregled da s doktorom pricam. 🤔😕😕😕 I bas sam zabrinuta.
Evo muz mi donio nalaz brisa i kaze da mu je sestra rekla da cu morat primit inekciju prije poroda da bakterija ne prijede na bebu. Ja sam sva u soku, on naravno nista nije pitao jer mu je sestra rekla da se nista ne sekiram i da budem smirena. Uopce ne kuzim nista i jedva cekam iduci pregled da s doktorom pricam. 🤔😕😕😕 I bas sam zabrinuta.
Ajoj.. sad sam malo isla citat o tome.. svugdje pise da se inace daje na porodu injekcija ili infuzija antibiotika..
Sad samo polako i nemoj se sekirat da ne bi ti jos poceli trudovi.. kad imas slj pregled? Mozda da sutra nazoves gin i pitas ga za nalaz.. sta sad i kako?? Bar da popricate...
Sve ce biti ok! ☺
Violeta opasno bi bilo da nisi saznala a da imas streptokok. Ovako je to koliko ja znam uhodana procedura - dobije se preventivno injekcija atb na porodu da beba se ne zarazi u porodnom kanalu..i onda ce bebu malo vishe pratit i to je to. Po meni to je kao GD....zafrkano je al kad znas za problem, tj svjestan si ga - to je vec pol rjesenja.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji