Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 14:59

meni je isto sve teže disati u zadnje vrime (ok ja inače imam problema s dišnim, ali ovo je sad fizički - jer mi naguruje velika utroba prsni koš...) a i žgaravica je ima par dana krenula gnjavit u punom sjaju...morat ću si uzet rennie....jedem 10x manje količine po obroku nego do pred mjesec dana ali džabe ti je.....gužva je dolje, svi organi su se nagurali samo tako...

žena-majka-carica:)

barbs
    31. Kolovoz 2017. 15:03

Suncokretice, mozes uvijek naruciti s ebaya ili wisha ako ne zelis pricekati Bozicne popuste ako ne sigurna sam da ce ih biti svugdje... C&a, kik, h&m... Moja teta unucima svake godine sasije odjelcice 
    Aaajmeeeee MISLIM da sam sve ili skoro sve uspjela pohvatati???
    Tko je danas imao pregled???
    Eeee netko je spominjao kako se bolje osjeca otkad je krenula koristiti zeljezo??? Oooo daaaa, itekako igra ulogu sto se tice bezvoljnosti, umora.. jaaaoo, ja se sjecam pred god i pol kad sam vadila zeljezo... Znaciiii bilo je 3... A od 7 na gore je normalna granica... Ja sam bila uuuumorna stalni, srce mi ubrzano kucalo i skoro sam na treningu u nesvijest pala (to me natjeralo da idem vaditi krv!!!)... Zato sam i spomenula ginekologu problem sa anemijom... I kad sam dosla doktoru jucer po uputnicu za vadjenje je bio ljut sto me ginekolog nije ranije poslao jer sad je "kasno"... Odnosno, nije, ali ako imam nize zeljezo se puuuunooo ranije s terapijom (logicno!!!) Trebalo krenuti... Vidjet cemo danas sto ce reci...  I

• Mamuka
    31. Kolovoz 2017. 15:05

mc_mouse

Mamukazašto ne možeš leće? Ja imam astigmatizam veliki na oba oka i nosim leće :)

Znate sta se meni dogodilo? Sutra trebamo na more pa do 10.09. i kaparu smo dali. E jutros sam dobila poziv na popravni ispit za datum 09.09! 😡 Vec sam i isplakala to, cijelo ljeto me muci taj ispit i sad kad bi se maknula jos i to želi usrat. Poslala sam zahtjev za odgodu i nadam se da ce priznat jer cu prolupati blago rečeno. Muka mi je vise od toga. Ne mogu se opustiti ni sekunde cijelo ljeto. 😭😭😭 dok postanem svjesna da sam trudna vec cu se i porodit od muke

Iskreno nisam se previse raspitivala zasto ali kad sam bila na pregledu koje jednog stvarno odlicnog okuliste kad mi je reka da moran stalno nosit naocale pitala sam mogu li lece na sta je on reka ne, za ovo tvoje lece nece bit dobre. Malo je skrt na ricima pa nisan previse raspitivala. Nisam ni trazila drugo misljenje jer je stvarno odlican i mislim da nemam sta bolje od njeg trazit.
    Za mi je zbog ispita. Ajd valjda ce bit dobri pa ti odobrit odgodu da se mozes malo odmorit. 😉

barbs
    31. Kolovoz 2017. 15:09

Treca sreca, zalosno je sto trose na feste a nikako da se sagradi do kraja bolnica... Eto grade ju vec 2 godine... A rekli su da ce se u roku od godine dana sagraditi... Zalosno je sve to...  Sto da ti kazem... Kad je meni frendica pricala o rodilistu u Njemackoj sam ostala PAF... Ovdje je socijala teska...  I ona se sokirala kad sam joj privala o tome sto sve trebamo donijeti... 
    Aaaaaa vidim da nisam jedina koja ima poteskoca u disanju mada ti imas i radi drugih problem...
    Etooo slikica ljuljacke/kosare/njihaljke ali nisam znala sama staviti gornji dio 

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 15:10

ovisi koliko si u minusu barbs....meni je sad prije 10-15dana bilo 7....i napala me doktorica da kako sam se to srozala (inače nikad nemam problema sa zeljezom i dobro mi je i palo napamet ić ga vadit i pitat uputnicu!)
    pa sam odmah uzela floradix u ljekarni
    ali me živcira šta mi je poremetio dosad savršeno redovnu stolicu, tak da ga ne pijem full redovno. Jer za jedno radiš korist, a istovremeno za drugo štetu....probava mi je isto bitna! A više povrća/juhica/jogurta/tečnosti nego što unosim - teško mogu unijet. Tako da...

barbs
    31. Kolovoz 2017. 15:10

Mamuka, da li ti je dioptrija mala?? (Oprosti ako si vec napisala... Nisam registrirala...)

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 15:12

baš je slatka njihaljka! šta si rekla, koliko ste je platili? (ja viđala polovnu po 400 cca po njuškalu al ne znam koliko nova točno dođe....)
    jel ima više modova: vibriranje / njihanje / mjuzu, ili ? kad već zauzima mjesto, onda volim da ima svo troje

barbs
    31. Kolovoz 2017. 15:13

Treca sreca, nadam se da nece biti previse nisko (AKO budem uopće imala problema!)... Eeee daaaa.. poremeti dooostaaaa stolicu i puno toga se mora izbjegavati...
    Ja sam kad krenula piti HEFEROL pred 2 g(skoro) nisam smjela uopce kavu piti... Izbjegavati mlijecne proizvode... I ooobavezno ujutri uz keferol vitamin C..

barbs
    31. Kolovoz 2017. 15:14

Treca sreca, sve skupa sa Pt 430kn..  to je ona koja se nadju u trgovini za 960kn .. .ima vibraciju, razlicitu muzikicu i moze se njihati..

barbs
    31. Kolovoz 2017. 15:16

Jbtttt UVIJEK nesto zaboravim spomenuti pa nije ni cudo da im 400000 komentara.. hahahhah 
    Ne bih ju kupila da nisam uzivo vidjela stariji model (kojeg sam htjela kupiti!!!) Kod frendice... I da ona nije bila eeeeeextra zadovoljna.. i to jos s twinsicima... Aaaaliii to ti na kraju ovisi o bebi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.