Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    31. Kolovoz 2017. 21:52

Violeta,ne brini radi streptokoka, glavno da je otkriven i sad ces na porodu dobit to sto su cure rekle i biti ce sve ok

• Mamuka
    31. Kolovoz 2017. 21:53

Violeta sasvim je normalno da imas puno pitanja. Bilo bi cudno da nemas. Al nemoj si prevelik stres stvarat dok ne popricas s doktorom. I on zna da si pri.kraju i ako triba nesto poduzet da se ne triba cekat pa mislim da bi te i on nazva sam. Pricekaj sutra. Bit ce to sve OK. Samo hrabro 😉
    Barbs dobila sam ga i ja i potrosila i tila kupit al nigdi ga ne mogu nac.
    Ja sam dobila isti paketic ko i I_me. Micica je sjenilo vec rastrojila lipec ga po vratima i potezuc. Al dobro. To bas i ne koristimo pa ajd. Iako mi se liti cini pozeljno al muz ima zatamnjena stakla u autu a kad idemo negdi uvik idemo sa njegovim pa je ne upece bas toliko.

barbs
    31. Kolovoz 2017. 21:53

Sretna, drago mi je sto ste uzivali!! 
    Treca sreca, eeeee Solgar mi je preporucila zenska u ljekarni.. da se pitalo mog dr, odavno bih prestala koristiti te tablete... Ali muz je rekao da nastavim piti 
    Ma meni je nasmijesnije kod onih paketa bilo kad mi je pampers poslao JEDAN uzorak pelena br 1 i br 3-4..

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 21:55

barbs

Mene tako isto nervira kad mi mama, nina, sveki i/ili njegova nona govore: neeeeeeceeees ti jos dugo roditi. Ne ide ti to tako!!
    Maaaaa ceeeekaj??? TKO to kaze?? GDJE to pise?? Mogu rodit preksutra a mogu i prenijet…

Da, to mi je najdraze
    Kad moje rodice koje po prirodi prenesu svaku trudnocu iza termina i nikako se otvorit, krenu mi pametovat kako "necu ja" jer njima eto nije jasno da je svaka zena/organizam za sebe i da ne nose svi isto.
    Kao da se ja iz svog nekog ludila cuvam i uskracujem sebi setnje, shoppinge, razne aktivnosti....jer eto puklo me u glavu. A ne zato da se ne porodim 10 tj prije poroda....dignu mi nerve bash do daske...ne da se nekim ljudima objasnit.

žena-majka-carica:)

31. Kolovoz 2017. 21:56

Violeta, jednostavno im svima reci da ti treba mir i da te ne uznemiravaju...
    Mene danas mala bas izmrcvarila...u jednom trenu ko da je rukom kopala dolje, (kod pi-pi) pa mi je bilo neudobno..skoro pa bolno..a kad sam hodala danas, bas me bolila desna strana trbuha jer se sva nabila tamo i osjetila sam da se gura udesno.  Aktivna je jako zadnjih dana

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    31. Kolovoz 2017. 21:57

treca_sreca

Sjenilo….ahh bzvz. Sad mi zao sto sam se registrirala. Ja sam od sveg samo zdjelicu htjela 😂
    barbs - super izbor, solgar je kvalitetan jako i do trudnoce ja sam svasta njihovo pila. Al prenatal nisam htjela jer mi tesko gutat to svakodnevno. Pila sam novalac prenatal jer su kapsule umjesto tableta pa kliznu same…ali samo sam 2 mj pila….sad mi je krivo. Lipo sam se dovela u deficit i sad eto!

Mozes i se vratit na prenatal i sad. Kazu da ga je dobro piti i dok dojis. Meni se zeljezo sa prenatalom super popravilo za par miseci sta sa heferolom nije ni nakon vise od pola godine.
    Od elevita ima onaj neki sta se pije nakon 1. tromjesecja. Zaboravila sam kako se zove

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 21:58

sretna

L i ja opet isli.na dane piva da dijetr uziva u voznjama dok moze 😄 mm je radio pa je malo bio zakinut za one autice na struju i neki ko mali vlak smrti jer se ja trudna ne usudim vozit u tome,ali nasao si je druge voznje 😊

Pa daaaa! Cudi me koliko si ti inace opustena da se nisi usudila cak i to. A ja ne bi za zivu glavu....sad trudna mislim (inace sjedala sam na to redovno s njima dok nisu uhvatili 4-5god da mogu sami)

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 22:02

Mamuka uzela sam nekidan opet kutiju novalac prenatala...pa cu sad to trosit da se malo oporavim...a sta ti velis treba i tokom dojenja.
    Ja sam prvu trudnocu bila naivna, da ne kazem glupa - pila vit tokom trudnoxe kao radi bebe a onda kad sam rodila, kad organizmu jos uvijek trebaju dodaci da se sta prije oporavi - prestala...glupo skroz!
    Sad cu ih piti dok god dojim...

• sretna
    31. Kolovoz 2017. 22:07

Mamuka

treca_sreca

Sjenilo….ahh bzvz. Sad mi zao sto sam se registrirala. Ja sam od sveg samo zdjelicu htjela 😂
    barbs - super izbor, solgar je kvalitetan jako i do trudnoce ja sam svasta njihovo pila. Al prenatal nisam htjela jer mi tesko gutat to svakodnevno. Pila sam novalac prenatal jer su kapsule umjesto tableta pa kliznu same…ali samo sam 2 mj pila….sad mi je krivo. Lipo sam se dovela u deficit i sad eto!

Mozes i se vratit na prenatal i sad. Kazu da ga je dobro piti i dok dojis. Meni se zeljezo sa prenatalom super popravilo za par miseci sta sa heferolom nije ni nakon vise od pola godine.
    Od elevita ima onaj neki sta se pije nakon 1. tromjesecja. Zaboravila sam kako se zove

Elebaby, taj je s omegom 3 i pije se nakon 13 tt. Ja ga pijem i sa L sam pila elevit

31. Kolovoz 2017. 22:13

I ja pijem elebaby...kutija za mjesec dana kosta 150 kn😐

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.