Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    31. Kolovoz 2017. 16:29

Ej cure..
    Barbs na mobu sam pa ne mogu vidjet sliku lezaljke da iskomentiram.. sad sam se najela ko krava i prezivam na kaucu..😂
    Ja imam astihmatizam na lijevom oku i dioptriju -1.75, a na desnom -1.5. Iako mi se povecala..a isla po nove naocale prosle god u 10 mj ( kad sam primjetila da se nesto dogadja..) tako da.. poslije poroda me ceka novi pregled.. jer bez naocala sam ko corava kokos..lece sam uzela u 10 mj i nosila ih do 2 mj i onda su mi pocele smetat.. al kazu da je to normalno u trudnoci..🤔
     Sto se tice heferola, ja ga pijem skoro pa cijelu trudnocu. I nikakvih ( puj, puj) tegoba nemam. Kakam ujutro cim otvorim oci.. zna se dogodit da nekad ne odem na wc, al to drugi dan sve lijepo rijesim. Osim heferola nikakve vitamine i prenetale i ine stvari ne koristim. Papam sve, a najvise nektarine ( jos uvijek 😂, i sad mi je spica grozdje ☺) ima jedan napusteni vinograd u sumi gdje setam psa navecer pa obavezno stanem tamo i ne mrdam se od tamo dok se ne najedem 😆

babylove28
    31. Kolovoz 2017. 16:32

sanjchi255

Da nebi sutra doktor reko: ostajete u bolnici rodit😜

Nisam spremna na tu izjavu😂😂je sve je spremno 😎

Kiki156
    31. Kolovoz 2017. 16:41

I ja pijem Heferol i uz njega Plivit C 500, taj su mi preporucili u ljekarni jer se duze otpusta pa bolje apsorbira zeljezo. Nemam tegoba od Heferola, stolica mi je redovita. Jedino nisam znala da ne smijemo kavu i mlijecne proizvode uz to, ja nisam prestala s time. A i osjecam se bolje od kad pijem zeljezo. 

I_me
    31. Kolovoz 2017. 16:42

Barbs pa to je ista lezaljka kakvu ja hocu kupiti! Molim te hocu detalje! Sve! 😂 je cvrsta, plastika... sve me zanima.. sad sam pogledala na magic babyu 960kn, a prije 2 tjedna je bila 850.. mamicu im..

I_me
    31. Kolovoz 2017. 16:44

Sto se tice heferola, meni je jedino bitno da ga popijem na pun zeludac. 
    Ako ga popijem na prazan muka mi je.. tak da ga pijem odmah poslije rucka.

panica
    31. Kolovoz 2017. 16:53

Ja sam prije cca 2 tjedna radila kks i zeljezo mi je bilo super, a hemoglobin malo nizi i moj gin je rekao da je to super, a par dana nakon toga na merkuru da odmah moram krenuti sa heferolom jer se na samom porodu izgubi jako puno zeljeza zbog krvarenja, a inace sam cijeli zivot imala problema sa zeljezom i filali me doma s povrcem, ali tek kad sam pocela jesti govedinu, junetinu mi se normaliziralo sve

panica
    31. Kolovoz 2017. 16:54

Ja ga isto pijem uz hranu

Kiki156
    31. Kolovoz 2017. 17:14

Ja na prazan zeludac, ne smeta mi...

barbs
    31. Kolovoz 2017. 17:16

IMA NAS COOORAAAVIIIHHH!!
    Za vitamin C shvacam... A za mlijecne proizvode i kofein su mi rekli da usporavaju unosenje zeljeza...
    Inace, nisam pila nikakve vitamine kupovne... Odnosno... Cijedila bih si npr limun... Pa rekli su mi narancu i tako... I pitala sam info za dodatke kao sumece tablete ili slicno i rekli su mi sa nema potrebe...
    Sanjchi,drago mi je sto si upjela rijesiti!! 

31. Kolovoz 2017. 17:16

Babylove hahha...pa zasto ne? Sve je moguce! Jos tih aj tjedan dana nista ne predstavlja😉 kako god bude, neka je sa srecom u da sve prode u redu! 
    Heferol-pijem ga i nemam problema..isto s jelom il poslje jela..danas sam isla pit to i vitamine poslje rucka i kak je elebaby velika tableta, skoro sam se ispovracala, kao da mi stalo u grlu😧

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.