Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    31. Kolovoz 2017. 14:39

Mamuka zašto ne možeš leće? Ja imam astigmatizam veliki na oba oka i nosim leće :)

Znate sta se meni dogodilo? Sutra trebamo na more pa do 10.09. i kaparu smo dali. E jutros sam dobila poziv na popravni ispit za datum 09.09! 😡 Vec sam i isplakala to, cijelo ljeto me muci taj ispit i sad kad bi se maknula jos i to želi usrat. Poslala sam zahtjev za odgodu i nadam se da ce priznat jer cu prolupati blago rečeno. Muka mi je vise od toga. Ne mogu se opustiti ni sekunde cijelo ljeto. 😭😭😭 dok postanem svjesna da sam trudna vec cu se i porodit od muke

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 14:39

Ana2711

Curke imam pitanje..uclanila sam se u klub bubamara preko neta i jos mi nisu poslali karticu,a poslala bih supruga danas da ide kupiti chicco uloske posto su jos samo danas na akciji po 50kn za clanove kluba..mislite da ce mu dati po toj cijeni ako nema moju karticu od njih?jel mogu oni pogledati u kompu tko je uclanjen?zvala sam ih al nitko se ne javlja😑

pošalji muža u dućan i ako kažu da tvoja članska još nije aktivna, nek se (on) tamo osbobno prijavi
    Ja sam u dućanu vidila uloške na akciji, pitala kako da ih dobijem po klupskoj cijeni i dali su mi ofrmular u 1min koji sam ispunila, i naplatili mi manju cijenu....nisi se uopće trebala preko neta učlanjivat. Kad može muž u dućanu popunit (voje ili svoje) podatke u minut. I odmah je aktivna kartica tako...a preko weba ne znam koja je procedura/rok

žena-majka-carica:)

Nina2512
    31. Kolovoz 2017. 14:42

treca_sreca

Ana2711

Curke imam pitanje..uclanila sam se u klub bubamara preko neta i jos mi nisu poslali karticu,a poslala bih supruga danas da ide kupiti chicco uloske posto su jos samo danas na akciji po 50kn za clanove kluba..mislite da ce mu dati po toj cijeni ako nema moju karticu od njih?jel mogu oni pogledati u kompu tko je uclanjen?zvala sam ih al nitko se ne javlja😑

pošalji muža u dućan i ako kažu da tvoja članska još nije aktivna, nek se (on) tamo osbobno prijavi
    Ja sam u dućanu vidila uloške na akciji, pitala kako da ih dobijem po klupskoj cijeni i dali su mi ofrmular u 1min koji sam ispunila, i naplatili mi manju cijenu….nisi se uopće trebala preko neta učlanjivat. Kad može muž u dućanu popunit (voje ili svoje) podatke u minut. I odmah je aktivna kartica tako…a preko weba ne znam koja je procedura/rok

A super,bas sam si razmisljala dal je i ta opcija moguca..hvala ti😊

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 14:42

barbs

Treca sreca, tako nam pise na popisu sto treba nositi u rodiliste za bebu i sebeZnas da sam ti pricala da smo bas na socijali… I frendica koja je rodila prosle godine je rekla: nemoj zaboraviti sterilne komprese!!

bože sačuvaj dobro da vas ne traže sterilni konac za na CR ponijet neću se rugat, ali tragično mi je da se za neke gluposti (sportske događaje itd) ima novaca prije nego za medicinski inventar za - rodilište...a lude zemlje!

Barkleys
    31. Kolovoz 2017. 14:43

Baš sam se nasmijala čitajući ovih par stranica, uglavnom vezano za vaše opise cica, treća usporedba s balonom je mrak, ali i ostali, male ali prpošne, suhe smokve... 

Jastuk od heljde - meni svako malo na FB iskače neki jastuk od heljde, kao to je navodno superduper smanjuje alergije, asmu itd. Ali ne znam nikoga tko ga ima.

Violeta - ajme daaaa. Prvi Božiiić. Super je!

Dolores - najbolje da sa nalazom odeš kod svoje ginekologice i ona će ti dati dijetu i slično. Ja kad sam to proučavala, znam da su nedavno mjenjali te granice, tako da tvoje ne mora biti ništa strašno zapravo.

Barbs - ja se tebi fakat divim, ipak si ti sad već ono visoka trudnoća, a laufaš sim tam. Fakat svaka čast. I još i svadba. Ti znaš da ste ti i bebica na prvom mjestu. Ti dođi i odi kad ti želiš! Sretno za vikend!

barbs
    31. Kolovoz 2017. 14:45

Ana, sad sam pogledala na mail .. nisam ni ja dobila br kartice .... Probaj kako je Treca sreca napisala... Posalji muza svejedno... Neka pita info o kartici na tvoje ime, ako me onda on nek se uclani 
    Mc Mouse, jako mi je zao sto te zadesio ispit u vrijeme g.o. GROZNOOO... Nadam se da ces uspjeti odgoditi pa da mozes na miru uzivati i odmoriti mozak...
    Treca sreca, eto slikice  o tome sto trebam sa sobom uzeti za bebu u rodiliste...

• Mrvica
    31. Kolovoz 2017. 14:46

Ana2711

Nek te on uclani tamo na licu mjesta / tj provjeri s prodavacicama jesi li uclanjena.. Neki dan sam ja bila - samo sam ispunila formular i odmah dobila karticu i popust. Bila je starija zena prije mene isto popunjavala za nekoga tako da mislim da ne bi trebalo biti problema.

barbs
    31. Kolovoz 2017. 14:51

Dena, nasmijala me bomba o muskarcima bez muda!!  Hahahahaha 
    Joj, curke moje... Svaka ima nesto sto joj se ne svidja na svome tijelu..  i to je normalno... Ali trebamo se zavoljeti  Mi smo lijepe takve kakve jesmo.... Ako nista drugo, stvarno postoji plasticni kirurk i ajmo pod noz!!! Ahahahahha 
    Violeta, jaaaakoooo slatki bodii  ja nosim naocale... Imam astimgatizam... Na jedno oko -0,75 a na drugo -1,5... Inace, seka mi ima -4... I raspitala se za to lasersko skidanje i rekli su joj da postoji mogucnost da se opet pogorsa... A ne bi je kostalo malo...

barbs
    31. Kolovoz 2017. 14:55

Hedgehog, nema indikacija da bih prijevremena mogla roditi pa se zato tako lezerno ponasam... Mada ce mi sigurni u nedjelju noge biti k'o balvan...  u nedjelju i u ponedjeljak... AHAHAHAHAH
    I me, mozda se okrenula!! 
    Mene moj mali zna pritiskari svugdje... Ponekad mi oduzima cak i zrak... Ne znam kako da vam to objasnim??? Lupka svugdje.. rasteze se scugdje... Ali mi bas tesko bude ponekad disati... Ili pak kad krene prema pipi??? AAAJMEEEE... Filing k'o da ce izletjeti vani... Ne znam da li se on to krenuo namjestavati za porod ili sto aaaali nije ugodno..

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 14:56

Hedgehog

Baš sam se nasmijala čitajući ovih par stranica, uglavnom vezano za vaše opise cica, treća usporedba s balonom je mrak, ali i ostali, male ali prpošne, suhe smokve…Jastuk od heljde - meni svako malo na FB iskače neki jastuk od heljde, kao to je navodno superduper smanjuje alergije, asmu itd. Ali ne znam nikoga tko ga ima.

a ja sam umrla nekidan na ovu fotku na fejsu:
    https://www.facebook.com/plant.hr/photos/a.431123490300786.104281.182394238507047/1469173869829071/?type=3&theater
    tko je dojio, kuži bazu...a tko možda još sada ne kuži - bit će vam smiješna slika za koji mjesec:)

jastuk od heljde - sad si me zaintrigirala....mene gnjave astma&alergije...sad cu si progooglat!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.