Kak mi je karma sad uljepsala dan, uglavnom stojim ja u redu u ducanu i dodje neki bakutaner sastrane i pogleda u mene i u trbuh i ugura se ispred mene, ne reagiram ja da se ne izivciram u rano jutro, kad je doska na red, kopa po torbi i veli trgovkinji, a joj pa ja ostavila novcanik kod kuce. Hi hi, pa se ti guraj ispred trudnice :-)
Yel, ako ti ne produze ugovor moraju ti isplatit go.
Sanjchy, ako sam dobro skuzila sogi je isla po to i to platila, pa provjeri i snjom na racunu koji su madrac naplatili.
Violeta, odmaraj i jedi dzumbir i med.
I_me pa da, valda nam je sad vec dosta trudnoce ili nam bebe sve uzimaju pa mi oslabimo 😐
Panica haha a neka neka, pa nek se gura i dalje.
Ja evo lezim i odmaram..danas cu tako cijeli dan. Trebali bi popodne po nalaz kod ginekologa i u trgovinu a to moze i muz sam ako ja ne dodem do sebe. Sad mi se ne da nista nit ikud mi se ide.
Barbs 10 dana traju dani piva.
Violeta vec ti je netko odgovorio, sve na bazi paracetamola smijes. Nadam se da ce ti uskoto biti bolje.
Panica tak joj i treba 😄
Pozdrav!
Hvala svima na čestitkama!
Evo ja i muž se jučer počastili večerom za godišnjicu, baš nam je bilo lijepo, a iduća u troje će biti još ljepša
Slažem se s negativnim pričama, nemojte ih radije tu iznositi. Uopće ne želim ni misliti o tome, vjerujem da će sve biti ok.
Barbs, sretno s organiziranjem djevojačke, znam da ti nije lako. Mi idemo ovu subotu na svadbu pa ću vidjeti koliko ću izdržati.
Senoritakova, svaka čast što ste toliko izdržali, a vjerujem da ćete još doći i do termina i da će sve biti u redu, a beba velika
Violeta, ozdravi što prije! Legni, odmaraj i pij čaj, med i limun, najbolji lijek...
Sanjchi nemaju ti oni ata uvaljivat jeftiniji madrac pod cijenu skupljeg. Cak i da nemaju onaj koji si narucila, duzni su te o tome obavijestit i naplatit cijenu novog madraca ukoliko se odlucis za novi. A moguce je i da su se zaje..kod izdavanja. Svakako provjeri i trazi ono sto si narucila
Je li netko kupovao bademovo ulje za kupanje beba?
To su nam preporučili na početku dok je beba mala, kao najbolje samo voda ili eventualno malo bademovog ulja u nju, ne još koristiti sapune i kupke za bebe.
Ako ste uzimale, gdje i koje?
Senoritakova bravo, izdrzat cete vi jos u komadu! Sve je to Bozja pomoc i snaga volje. 😊
Sanjchi slazem se sa curama, prvojeri pa ako odlucis taj zadrzati neka ti vrate razliku.
Violeta ozdravi brzo! 😘
Suncokretice i mene isto zanima, koje je to bademovo ulje? Ja sam prije za sebe znala uzimati u ljekarni neko hladno presano ali ne znam smije li to isto i za bebe ili ima neko posebno. A radije bi tako kupila neko prirodno zbog kontroliranih uvjeta proizvodnje.
Sanjchi provjeri i narudzbenicu, da nisu krivo narucili. Ako telefonom rjesavas trazi odg na mail da ti se ne otegne... u pisanom obliku su duzni postivati zakonski rok prema ZZP.
IvanaIvica jucer sam procitala onu tvoju pricu iz Petrove, i nocas sam sanjala da mi se beba ne mice vise i da nema otkucaja... joooj!
Dena pokazala sam sinoc muzu tvoj trbuh, samo je komentirao: ajoooj kakav ce onda tvoj biti?! 🤢😕😲😨 grrrrr 😡😡😡 ajme ne muci mene trbuh... nego tko ce se rijesit viska na guzici i u nogama?! Genetski se mi zene u familiji debljamo na tim mjestima, a sad je to jos progresivnije 😩😩
Sortiraj odgovore
Najstariji