Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panica
    31. Kolovoz 2017. 09:36

Kak mi je karma sad uljepsala dan, uglavnom stojim ja u redu u ducanu i dodje neki bakutaner sastrane i pogleda u mene i u trbuh i ugura se ispred mene, ne reagiram ja da se ne izivciram u rano jutro, kad je doska na red, kopa po torbi i veli trgovkinji, a joj pa ja ostavila novcanik kod kuce. Hi hi, pa se ti guraj ispred trudnice :-)

panica
    31. Kolovoz 2017. 09:42

Yel, ako ti ne produze ugovor moraju ti isplatit go.
    Sanjchy, ako sam dobro skuzila sogi je isla po to i to platila, pa provjeri i snjom na racunu koji su madrac naplatili.
    Violeta, odmaraj i jedi dzumbir i med.

violeta1
    31. Kolovoz 2017. 09:54

I_me pa da, valda nam je sad vec dosta trudnoce ili nam bebe sve uzimaju pa mi oslabimo 😐
    Panica haha a neka neka, pa nek se gura i dalje. 
    Ja evo lezim i odmaram..danas cu tako cijeli dan. Trebali bi popodne po nalaz kod ginekologa i u trgovinu a to moze i muz sam ako ja ne dodem do sebe. Sad mi se ne da nista nit ikud mi se ide. 

• sretna
    31. Kolovoz 2017. 10:13

Barbs 10 dana traju dani piva. 
    Violeta vec ti je netko odgovorio, sve na bazi paracetamola smijes. Nadam se da ce ti uskoto biti bolje.
    Panica tak joj i treba 😄

Suncokretica
    31. Kolovoz 2017. 10:26

Pozdrav!
    Hvala svima na čestitkama! 
    Evo ja i muž se jučer počastili večerom za godišnjicu, baš nam je bilo lijepo, a iduća u troje će biti još ljepša 
    Slažem se s negativnim pričama, nemojte ih radije tu iznositi. Uopće ne želim ni misliti o tome, vjerujem da će sve biti ok.
    Barbs, sretno s organiziranjem djevojačke, znam da ti nije lako. Mi idemo ovu subotu na svadbu pa ću vidjeti koliko ću izdržati.
    Senoritakova, svaka čast što ste toliko izdržali, a vjerujem da ćete još doći i do termina i da će sve biti u redu, a beba velika 
    Violeta, ozdravi što prije! Legni, odmaraj i pij čaj, med i limun, najbolji lijek...

• sretna
    31. Kolovoz 2017. 10:37

Mi idemo u subotu na svadbu u Split, odnosno u Kastele pa u Solin 😄

• sretna
    31. Kolovoz 2017. 10:39

Sanjchi nemaju ti oni ata uvaljivat jeftiniji madrac pod cijenu skupljeg. Cak i da nemaju onaj koji si narucila, duzni su te o tome obavijestit i naplatit cijenu novog madraca ukoliko se odlucis za novi. A moguce je i da su se zaje..kod izdavanja. Svakako provjeri i trazi ono sto si narucila

Suncokretica
    31. Kolovoz 2017. 10:47

Je li netko kupovao bademovo ulje za kupanje beba?
    To su nam preporučili na početku dok je beba mala, kao najbolje samo voda ili eventualno malo bademovog ulja u nju, ne još koristiti sapune i kupke za bebe.
    Ako ste uzimale, gdje i koje?

Kiki156
    31. Kolovoz 2017. 10:57

Senoritakova bravo, izdrzat cete vi jos u komadu! Sve je to Bozja pomoc i snaga volje. 😊
    Sanjchi slazem se sa curama, prvojeri pa ako odlucis taj zadrzati neka ti vrate razliku. 
    Violeta ozdravi brzo! 😘
    Suncokretice i mene isto zanima, koje je to bademovo ulje? Ja sam prije za sebe znala uzimati u ljekarni neko hladno presano ali ne znam smije li to isto i za bebe ili ima neko posebno. A radije bi tako kupila neko prirodno zbog kontroliranih uvjeta proizvodnje. 

Marijana12345
    31. Kolovoz 2017. 11:06

Sanjchi provjeri i narudzbenicu, da nisu krivo narucili. Ako telefonom rjesavas trazi odg na mail da ti se ne otegne... u pisanom obliku su duzni postivati zakonski rok prema ZZP. 
    IvanaIvica jucer sam procitala onu tvoju pricu iz Petrove, i nocas sam sanjala da mi se beba ne mice vise i da nema otkucaja... joooj! 
    Dena pokazala sam sinoc muzu tvoj trbuh, samo je komentirao: ajoooj kakav ce onda tvoj biti?! 🤢😕😲😨 grrrrr 😡😡😡 ajme ne muci mene trbuh... nego tko ce se rijesit viska na guzici i u nogama?! Genetski se mi zene u familiji debljamo na tim mjestima, a sad je to jos progresivnije 😩😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.