Mi smo bili na danima piva. Mali se navozao u lunaparku 😄 zaspao je ko top sada, a ni ja nisam daleko 😂
I_me i ja sam primjetila drugačiji znoj. I također gaćice mijenjanje bar dva puta dnevno. Prepone se znoje samo tako. A jos stavim i baby puder, ali dzaba 😰
Uh Sanjchi... Al ajd kad sredite i to, mirni ste za života s tim grijanjem....
Majke/svekrve, mislim da svaka od nas ima svoju životu priču. Uvijek je toga bilo i bit ce. Nemojmo se puno zamarati, najbitnija su djeca i naša vlastita obitelj koju stvaramo ❤️
Senoritakova drago mi je da ste u komadu, zamisli da jos stvarno budes morala na inducirani 😂😂 fenomen 😂😂
Ajme gledala ja prognozu za more, pa ako se jedan dan budem mogla okupati bit ce super 😭😭
Senoritakova tako mi je drago sta ste jos uvik u komadu. Svaka cast, bas si se junacki potrudila. Prava si zena, majka, kraljica 😉😊
Suncokretice sritna vam godisnjica!
Mi nasu godisnjicu braka bas ne slavimo nista posebno, odlucili smo da nam je draza godisnjica veze pa smo to nekako uzeli ko neki nas dan koji mi sami proslavimo. Uz rodjendane i jos ta 2 datuma bi ipak bili previse. 😂
Inace bi sami otisli na kolac il kino, eto cisto da zabiljezimo al ove god nismo imali cuvalicu za vecer pa je proslo obicno. 😝
Zapravo mislim da mi je muz kupio neku bombonijeru il tako nesto al takve stvari zaboravin kad on cesto tako zna pa vise ne pazin kad donese. 😁😎
Ja se na svoju mamu stvarno ne mogu pozalit. Zna ona tu i tamo nabacit neki komentar koji me zna nazivcirat, ali u principu je stvarno zlatna i mislin da nema toga sta ona za nas ne bi ucinila. Sto sam starija mislim da vise cijenim tu njenu pozrtvovnost i ljubav i vidim da sam sritna jer je iman. Nadam se da cu i ja bit bar slicna njoj. 💗
Poslije se iscjedak nije javio tako da nisam ni zvala doktora. Sigurno je od vaginaleta. Ali sam ipak danas mirovala malo vise. Bila mi je prijateljica iz Zg u posjetu pa smo cilo popodne proveli u prici. Cak sam odustala od spremanja rucka i isli smo vani na ruckoveceru i poslije na Znjan na sladoled i kolace. Odlicno potrosen dan. Jos da sutra rjesim doktora i papire za komplikacije i uspijen izdrzat maltretiranje iz firme iz kadrovske kad cu im poslat doznake. Mislin da nema gore kadrovske od ove nase. Oni bi da ima mi posaljemo unaprid doznake ko da mozees unaprid znat kad ce te zabolit ili da mozes unaprid rezervirat bolovanje. Mene su u pon izgnjavili do boli da mi ginekolog posalje neku najavu komplikacija i nikako da im objasnis da on to ne moze jer jelte nije normalno da najavljujes da ces od nekog datuma bit bolestan. Al daj ti njima to objasni..... Moj Boze kako me znaju iznervirat to je strasno. 😤😤
Mamuka, papirologija zna bit stresna.
Kad obavim nesto, sretna sam ko djete
Ne znam sts cu sa godisnjim, imam tri tjedna za iskoristit...mozda sam vec pitala, al sam zaboravila.
Ugovor mi je do 12.mjeseca, sumnjam da ce produzit, tako da ili cu prekidat komplikacije pa koristit go (?), i onda na porodiljni...ili ce mi propast go
Yel a steta da ti propane ali de vidi kako ide za racunanje naknade kad budes na porodiljnom pa mozda da prekines komplikacije i uzmes GO dok ti pocme porodiljni??
Malo sam ispala iz stosa kako to ide. Al najsigurnije ti je otic na HZZO i direkt s njima provjerit.
Nemoj nikako prekidat komplokacije jer ti to jako rusi prosjek place. Bilo je o tome govora na temi forum.hr
Curke evo i mene...pocela sam radit pa nemam vremena tipkati stalno al povremeno citam da ne budem u velikom taostatku😂
Pijem zeljezo 3 dana i nisam uopce vise umorna, puna sam energije i bolje mi je😊
Danas su mi curke bile na rostilju...muz nam je spekao i dvorio nas i u 9 zaspao ko top!😂 Rekao je da sad shvaca kak je meni svaki put kad inamo goste😂 Inace on uvijek pomaze ali ovo je prvi put da sam ja sjela a on sve obavio. Ja sam sve prije pripremila a on je bio konobar, kuhar i spremacica😂😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Yel pa ako ti ne produze moraju ti isplatit godisnji koji ti je preostao.
Kleaiva i ja sam se bas podigla od kad uzimam zeljezo, a nije mi na kraju pameti bilo da sam
zbog toga tako slaba.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji