Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    31. Kolovoz 2017. 07:27

sretna

Nemoj nikako prekidat komplokacije jer ti to jako rusi prosjek place. Bilo je o tome govora na temi forum.hr

Ja sam bila prekinila komplikacije na krace od 30 dana (radi nekih ugovora o djelu da si ne zeznem naknadu) pa me nisu trazili nove platne liste ni tad ni sad kad sam nosila za rodiljni...al stvarno nisam pametna vezano za hzzo jer mi se cini da ni njima nije bas sve najjasnije, uvjeravali su me da mogu odradit nesto na ugovor o djelu dok sam na kompl. a pise crno na bijelo u zakonu da se ne smije ...bolje tri puta provjerit...

31. Kolovoz 2017. 07:53

Jutro curke....bas sam se lijepo naspavala, tako se lijepo spava kako su noci zahladile😄
    Nama sinoc stigao kinderbet i ja bi ga isla slagat😂😂 samo sto su ga ostavili dolje, pa moraju u kutijama tako ga prenijet na kat da ga gore slozimo.
    .samo mi se cini da su mi krivi madrac poslali?😧 po cijeni je onaj koji sam izabrala ali na dodir mi se cini da ima te neke kuglice sto mi se nisu dopalr u ducanu😐 pa si mislim da su mi podvalili jeftiniji madrac za visu cijrnu😒
    Mamuka, super je sto imas takvu mamu i samo njegujtr vas odnos! 
    Klea, svaka cast muzu sto vas je dvorio...neka i oni vide kako je to kad imas goste i sve radis😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

31. Kolovoz 2017. 08:04

Daaa....podvalili su mi krivi madrac 😠😠😠

Morat cu zvat tamo da vidim sta se zbiva s tim...

31. Kolovoz 2017. 08:08

Kak vam se cine ove specifikacije? Mozda nisu imali drugi u tim dimenzijama pa su ovaj poslali..neznam
    Izludilo me sad to😒 

barbs
    31. Kolovoz 2017. 08:10

Juuutrooo..
    Sanjchi, nazovi ih i kazi im za krivi madrac  Zamisli ti njih!!!
    Sretna, koliko kod vas traju ti dani piva?? 
    Yel, hmm... Ne znam ako je onaj tvoj grc povezan s tlakom... Ja sam to osjetila jedno 4-5x... Taj grc u trbuhu... Znojenje... GROZNA i neugodna bol.... Aliiiii znam da bi me to boljelo kad bi se previse naprezala... Prati situaciju... Ako vidis da ti se javlja bol i kad mirujes onda se javi doktoru...
    Mamuka, drago mi je sto nema vise tog cudnog iscjetka..

31. Kolovoz 2017. 08:19

Barbs, sutra idem u ZG pa cu ga ponjet i otic to vidjet (ako ih danas ne dobijem na telefon) 

I_me
    31. Kolovoz 2017. 08:28

jutro cure!
    sanjchi zovi ih.. nisi to htjela i ima da ti daju ono sto si trazila i platila.
    ja nocas nisam nista spavala.. legla oko 1,oko 2 isla piskit.. oko 3 me probudila bol u stomaku.. oko 4 sam se ustala,a stomak sav izvitoperen!!! kad me uhvati kontrakcija, uvijek mi se stisne desna strana stomaka, sad su bile kvrgetine oko pupka i na lijevoj strani.. TOtALNO ALIENSKI!!! mozda se Ema pokusava okrenuti ..pa sam se napokon malo namjestila i onda budilica od muza u 6h.. uf..
    sad pijem kavu i cekam da se Ema probudi i pocne ritat da vidim kakvi su pokreti,dal se okrenula ili je i dalje guzom dolje..

31. Kolovoz 2017. 08:39

Heheh I me...alienski😂😂 slatkice male💓 kak je to preslatko i presmijesno kad krenu..😍
    Zvala sam pa se jos nitko ne javlja, bit ce da od 9 rade...

violeta1
    31. Kolovoz 2017. 08:56

Sanjchi samo ti zovi neka objasne. 
    Joj ja sam koma...pribudila se u 4h pa muz u pola 5 se budio i skuho mi caj i onda sam popila i oko pola6 zaspala. Sad sam jela i glava me bas boli i grlo 😯
    Sta mi smijemo popit za bolove? Jer ovo vise nije normalno, svaki dan glava a grlo me sve jace i jace boli. I jucer sam prala frizider i kak sam cucila tako su mi koljena koma, imam osjecaj da kad stanem na noge da cu past. Muz je poludio i reko mi nek danas samo skuham rucak i lezim. Bas se osjecam kao da cu bit bolesna 🤤

I_me
    31. Kolovoz 2017. 08:58

violeta1

Sanjchi samo ti zovi neka objasne.
    Joj ja sam koma…pribudila se u 4h pa muz u pola 5 se budio i skuho mi caj i onda sam popila i oko pola6 zaspala. Sad sam jela i glava me bas boli i grlo 😯
    Sta mi smijemo popit za bolove? Jer ovo vise nije normalno, svaki dan glava a grlo me sve jace i jace boli. I jucer sam prala frizider i kak sam cucila tako su mi koljena koma, imam osjecaj da kad stanem na noge da cu past. Muz je poludio i reko mi nek danas samo skuham rucak i lezim. Bas se osjecam kao da cu bit bolesna 🤤

ti ko ja jucer ... koma.. za bolove smijes lupocet ili lekadol..
    odmaraj,caj,limun i med... nemoj se naprezat.. dobro ti muz kaze..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.