Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    30. Kolovoz 2017. 21:39

barbs

I me, mozes naruciti s neta..Mislim da je pt besplatna.
    Sanjchi, slozi ga kad god pozelis!!A toooo imas pravo… To je za cijeli zivot, pa volje sada ti rijesiti nego "kasnije"… To kasnije tesko dodje..

Znam da se moze al ja to moram vidjet uzivo.. kakva je konstrukcija, jel plastika, jel klimavo.. ne znam.. ipak ce mi dijete biti u tome pa bi radije da ja pogledam jel to ok nego da se zaletim pa kupim neku skripavu plastiku..
    Da sam ju vidjela kod nekog uzivo, narucila bi odmaaaah preko neta.. ovak se ne bi bas zezala..

barbs
    30. Kolovoz 2017. 21:43

I me, aaaaaaa ..... Slazem se... Mislila sam da si to vec provjerila u trgovini makar sa onima koji su izloženi.. svakako je uvijek bolje provjeriti prije nego se kupuje 

30. Kolovoz 2017. 21:43

Pa i mi tako mislimo, bolje odmah (ak uspijemo financijski) nego kasnije..kasnije ce opet bit drugih troskova...
    E to da se promjenio miris..meni nekako isto cudno s pi-pi😮 ne da smrdi nego to sto kazes, I me, osjetim...ne toliko ovako tijelo, al taj dio tijela da..pogotovo kad je vani jako vruce... Valjda to sve hormonski..kako kazete..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    30. Kolovoz 2017. 21:49

Aaaajmeeee daaaaaa... Grozno je tooo... Ja ponekad muza pitam ako smrdim pa kaze da zabrijavam 

30. Kolovoz 2017. 22:01

Senoritakova, bravo, bas mi je drago da ste dobro 👏🏻❤️
    Pupy, sretna vam godisnjica, cestitam! 🤗

Danas sam na tel pola dana, dobila termin za trudnicki tecaj, za ehokardio pregled, krajem mjeseca sve, a iduci tjedan planiram odradit senzibilizaciju i krv u svom dz-u.
    Jos trebam ganjat papire za neke preinake u banci pa me ceka nahodavanje par dana.
    Isla sam jos nesto sitno obavljat i opet pingvin hodanje, tvrd trbuh i uredno me prije tog 'grca' oblije znoj, vrucina neka iz mene ide? Jel to tlak?

I_me
    30. Kolovoz 2017. 22:03

Imam frendicu koja nema osjet njuha.. kaze da jedino maaaaalo osjeti mentu.. imala je nesrecu kad je bila mala..
    Majko mila koliko sam se ja nanjusila njenih pazuha i robe 😂😂😂. Dok je zivjela sama, sam znala doci do nje i njusit robu sta je za pranje a sta nije.😂😂😂
    Jednom joj je pun zamrzivac mesa crkao.. da joj nije dosla mama i skontala smrad, ajme.. mama nije mogla biti u stanu koliko je smrdilo. Onda je ona ( frendica) u 3 ujutro u crnim vrecama isla bacat to pokvareno meso u kontejner sa 4 kata..  kaze da ju je netko vidio bi rekao da se rijesava nekog mrtvaca raspadnutog i trulog 😂. 

30. Kolovoz 2017. 22:06

I_me, a jadna frendica, al si me nasmijala 🤣

I_me
    30. Kolovoz 2017. 22:08

Yel

Senoritakova, bravo, bas mi je drago da ste dobro 👏🏻❤️
    Pupy, sretna vam godisnjica, cestitam! 🤗

Danas sam na tel pola dana, dobila termin za trudnicki tecaj, za ehokardio pregled, krajem mjeseca sve, a iduci tjedan planiram odradit senzibilizaciju i krv u svom dz-u.
    Jos trebam ganjat papire za neke preinake u banci pa me ceka nahodavanje par dana.
    Isla sam jos nesto sitno obavljat i opet pingvin hodanje, tvrd trbuh i uredno me prije tog 'grca' oblije znoj, vrucina neka iz mene ide? Jel to tlak?

Znaci polako obavljas stvari.. ☺ samo polako..
     Ja imam inace niski tlak.. i kad je niski onda mi se spava, luda zeđ i malaksalost.. kao da cu se srusit..

30. Kolovoz 2017. 22:12

Yel samo polako!!! Stignes sve laganim tempom😀
    I me...ajmeeeee....nije skuzila da je crkla akrinja??? Nama se nedugo usmrdilo sve u frizideru (i dolje je skrinja) jer su sa strujom nest zbrckali dok amo bili na moru...tjedan danas smo luftali...uzas....😖😳 tko zna sta su susjedi mislili...hahaha

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    30. Kolovoz 2017. 22:15

Uh cure vidim da samo nemam ja "ludih" u obitelji 😂
    Moja mama i ja se nikad bas nismo slagale kao majka i kcer, ja sam vise tatina kcer, a seka je njena. Ali da je mama gotovanka kako Sanjchi kazes, istina je. Ponekad mi dode da joj stvarno sve i svasta kazem. Najgori mi bude komentar kad kaze sta je dat 2000kn za nesta, onak ljudi idu radit za te pare. Nikad nije vodila brigu o nicemu. JEDINO sto dobro radi je kuha. I u zivotu me nije nicem naucila, njoj je najvaznije cigareta, serije i sad u zadnjih 2 godine igrice. Ma joj mogla bi pisat roman o ovoj temi hehe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.