Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Kolovoz 2017. 21:05

sanjchi255

I me hahahaha..strasno…nije na nogometu😂😂😂😂

Booomeeee i punice imaju svoje musice ahahjaa

30. Kolovoz 2017. 21:09

Bitmo da mi imamo muzeve koji su uz nas i vesele se nasim bebicama jednako kao i mi, ako ne i vise..a za drugo...nw treba marit...
    Barbs..poznato mi...operem se i opet si smrdim za pol sata😖😖 
    E meni stize kindac za jedno pol sata, sogi i sogorica su bili u ZG i kupili ga, sad samo sto nisu ga dovezli👏👏👏👏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

30. Kolovoz 2017. 21:18

E znate da sam neki dan rekla da je svekar dosao gletat? Bez da smo ga mi zvali? I rekla sam da ce nevrijeme? 
    Nije to bez vraga😂😂😂 kaze mi dragi maloprije da ga je trazio da mu posudi 1300 kn za drva hahahaha...😒
    I da...za centralno ovaj trazi 28 000 za materijal, 5000 za ruke i ak cemo plin jos 14000 za nesto.. Imamo pec za lozu pa crmo vidjet da na lozu slozimo, al eto svejedno, ispod 30 nece bit...al kaze dragi da cemo vjv stavit sad, jer ima zaradenih novaca koje treba dobit sad kroz mjesec-dva...

barbs
    30. Kolovoz 2017. 21:21

Sanjchi, imas praaaavooo!!!  aJuhuhuuuui super za kindaaaaaac!!!  Vjerujem ti da si jako uzbuđena..... Uuuffff eto vam dodatni trosak.. Aki bit ce vam super!! Ja uvijek kazem: na kakve bespotrebne stvari trosimo, pa mozemo i za nesto korisno!! 
    Aaaaahhhh eeeeetooo nisam jedina s tim problemima 

barbs
    30. Kolovoz 2017. 21:21

I me, jeste kupili onu lezaljku za bebu?? 

30. Kolovoz 2017. 21:28

Barbs, ja bi ga najradije odma isla slagat😂😂😂
    A je trosak je...al to je maltene za cijeli zivot....nije da ih sad bacim u vjetar...

I_me
    30. Kolovoz 2017. 21:31

barbs

I me, jeste kupili onu lezaljku za bebu??

Nismo.. nikako do pule. U magic baby sam vidjela, u webshopu. Prosli tj kad mi je kuma bila u puli je nije bilo, bila je jucer u rijeci pa je i tamo isla vidjet, pa je ni tamo nije bilo al su joj rekli da ovaj tj treba doci roba u trgovine tako da se nadam da ce je biti u srijedu kad budem isla u bolnicu pa da ju odmah pogledam i kupim ako je ok. Ak ne, vidjela sam da i u bubamari imaju take neke slicne pa sam kontala reci starcima da kupe. Ja im uplatim novce a oni odu pogledat i uzet i kad budu dolazili donesu i to odmah.

I_me
    30. Kolovoz 2017. 21:32

sanjchi255

Barbs, ja bi ga najradije odma isla slagat😂😂😂
    A je trosak je…al to je maltene za cijeli zivot….nije da ih sad bacim u vjetar…

Joj sanjchi, to sad napravite ( ako mozete) i mirna si gooooooodinama..

barbs
    30. Kolovoz 2017. 21:34

I me, mozes naruciti s neta.. Mislim da je pt besplatna.
    Sanjchi, slozi ga kad god pozelis!!  A toooo imas pravo... To je za cijeli zivot, pa volje sada ti rijesiti nego "kasnije"... To kasnije tesko dodje..

I_me
    30. Kolovoz 2017. 21:34

A sto se znojenja tice.. osim sto gace mijenjam par puta dnevno jer se znojim izmedju guzova ko idiot.. primjetila sam i da mi se miris promjenio.. smrdim si..ne sad smrdim,smrdim.. neg ono.. osjetim se.. kaze.muz da sam zabrijala al ja osjetim razliku.. kontam hormoni..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.