Hedge imas od mustele dobru kremu - specific bust support. Treba ju vec sad krenut mazat ako namjeravas. Ali krema samo zateze kozu ofkors. A kad se trudnici/dojilji cixa poveca s dvojke na peticu, pa onda jos tokom dojenja xy puta dnevno napuni/isprazni mlijekom....nema tu velike pomoci. Cista fizika (najbolja usporedba ti je vodeni balon - napuni ga do max, pa isprazni - bez pucanja, 10ak puta.....sta se dogodi.....raskesa se ☺ )
žena-majka-carica:)
Narucila sam si kapi za dojenje od Plan T i pocet cu ih piti cim rodim jer se prije ne smije i jos cu vise vode piti, pa se nadam da ce biti sve ok, htjela bih iskljucivo dojiti, ali ako ne bude dovoljno, Boze moj, ni prvo ni zadnje na dohrani, necu si od toga stres radit.
Ma bas san mislila da ce me pogledat uzv da vidim jel.imalo narasta. Volila bi da bude bar malo veci od 3 kg. S obzirom koliko me udara i jacina rekla bi da nije bas skroz sitan al eto. Cekamo 11.9. pa cemo vidit kakvo je stanje.
Ja imam sise izmedju C i D, HM broj, druge nit je kupujen jer sve sta proban mi pomalo. Nisu bile neke prkosne gravitaciji al opet velicina je da bas i ne mogu pa nije da me to previse rastuzilo kad su jos malo se obisile nakon dojenja. Al uz dobar grudnjak to se nista ne primjeti. A neke preduboke dekoltee ni ne nosim pa ono, cemu stvarat problem di ga nema. 😜
Nekad se zezan s muzen da ce mi nakon poroda svih platit nove sise, liposukciju i operaciju vena i kapilara kao nagradu za sve sta san morala proc. Iako cisto sumnjan da bi isla pod noz zbog takvih stvari. A mozda me i odnese na drugu stranu pa i odem 😂
Ja bogme mislim "pod noz" za kapilare jer ovo na sta mi je liva noga dosla zadnjih 2mj nije prikladno ni za zwnu u 50-60ima a ne za mene s 30....da ne pricam sa cili zivot obozavam minjake i vruce hlacice. A s ovim ni u trikvarte ne mogu jer mi se modri noga kao da me netko namlatio 😟
žena-majka-carica:)
Treca sreca, pa da...neki neobican madrac skroz😏 sutra cu ga ja lijepo zamjenit i dobro...
Ja sam solidna trojka i cist dovoljno mi..meni osobno ruzno kad vidim zenu s ogromnim sisama, one kosarice DD...i sta ti ja znam..kad vidim sto zene rade od sebe, ugraduju silikone i onda to izgleda ko baloni😖 To kad obuces dekolte meni izgleda degutantno. Jer ti nemozes njih malo pokazat, kad su tak velike, pokazujes puno😏
A jedino sto bi "pod noz" je podizanjr, da ne vise...
I mejbi liposukciju😂😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
kad me uhvati kontrakcija, uvijek mi se stisne desna strana stomaka, sad su bile kvrgetine oko pupka i na lijevoj strani.. TOtALNO ALIENSKI!!! mozda se Ema pokusava okrenuti
sad pijem kavu i cekam da se Ema probudi i pocne ritat da vidim kakvi su pokreti,dal se okrenula ili je i dalje guzom dolje..
Mozda se zbilja okrenula!
Meni su kvrge (guza, kicma, rame) na lijevoj strani…nas dvije smo zrcalno (dosad bile)
A ako sad osjetis nize, mozda se uspjela izvrtit.
koliko ste ono kg imali zadnje? Ak nije prevelika, sve je moguce 😊
e i specifican miris tijela sta si spomenula - daaaaa….to je od hormona. A tek kadckrenemo dojit 😅 onda cemo tek "mirisat" 😉
Znaci sad ju osjetim i dalje ispod desnih rebara. Ledja i dalje na desnoj strani. Ali sad mi je postalo i tvrdje dolje lijevo ( isto tipa kao da su ledja , glava il guzica, toga prije nije bilo) i osjetim migoljenje skroz dolje, ko u zdjelici ( toga isto nije prije bilo..) u 35t je malena imala 2100g. Nemam pojma dal se okrenula.. 😥 nesto je drugacije.. i da, pojavio mi se kao pritisak u zdjelici.. i dobila sam iscjedak.. cijelu trudnocu ga nema i evo ga sad.
Mene ovaj tolko gura u rebra da me sve boli. L mi nije tako ili sam zaboravila 😂
Cure jel koja nosi naocale ili mame koje ste rodile dali nosite naocale? Mene je strah malo jer imam -3 dioptriju. Htjela sam prosle godine na operaciju ali sam rekla kad rodim i kad se sve vrati na svoje da bi onda isla, jer u trudnoci zna vratit se dioptrija.
A sto se tice sisa, moje su male i sad su malo narasle i cisti me strah poslije ako budem dojila bit ce kao suhe smokve 😂😂
Ovo nam je danas stiglo sa geeka i super sam zadovoljna.
Sanjchi provjeri i narudzbenicu, da nisu krivo narucili. Ako telefonom rjesavas trazi odg na mail da ti se ne otegne… u pisanom obliku su duzni postivati zakonski rok prema ZZP.
IvanaIvica jucer sam procitala onu tvoju pricu iz Petrove, i nocas sam sanjala da mi se beba ne mice vise i da nema otkucaja… joooj!
Dena pokazala sam sinoc muzu tvoj trbuh, samo je komentirao: ajoooj kakav ce onda tvoj biti?! 🤢😕😲😨 grrrrr 😡😡😡 ajme ne muci mene trbuh… nego tko ce se rijesit viska na guzici i u nogama?! Genetski se mi zene u familiji debljamo na tim mjestima, a sad je to jos progresivnije 😩😩
Joj nemoj se uopce zamarat s tim..ja sam kriva sta sam to isla pisat uopce..samo sam ljuta radi takvih stvari..radi doktorove samouvjerenosti 😠😠
Ja skoro svaku vecer nesto tako sanjam..Al kad me moja curka lupi odmah mi je lakse..😊
Meni je MM sam predlozilo lasersko uklanjanje kapilara 😁😁 cak necu morat ni odradjivat 😂😂😂 imala sam ih i prije ali sad su izrazenije i puno ih je vise, na mjestima kao paucina... strija mi se nijedna hvala Bogu nije pojavila, na cicama su mi samo izrazene zile ali to je sve.
Sta se tice "popravka" cica, postoje super Esteticari za to 😉 i jeftinije je bome metnuti silikon nego samo podizati
Sortiraj odgovore
Najstariji