Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 11:25

mc_mouse

Majke/svekrve, mislim da svaka od nas ima svoju životu priču. Uvijek je toga bilo i bit ce. Nemojmo se puno zamarati, najbitnija su djeca i naša vlastita obitelj koju stvaramo ❤️

Vidim opet kuknjavu na racun baka....ja cu samo potpisat mc_mouse.
    O svojoj majci ne govorim jer nemam sta lipo rec. A vi budite sretne da imaju tek pokoju manu 😉
    Po meni, najbitniji je partner jer uz njega zivis i odgajas djecu, a ostalo su popratne figure....tko ima dobre roditelje/bake/sirufamiliju to mu je super vjetar u ledja a tko nema - bolje se maknit i snalazit se u zivotu sam.

žena-majka-carica:)

Kiki156
    31. Kolovoz 2017. 11:27

I ja se pitam oko mrsavljenja, a i cinjenice da to nece biti isto tijelo. Sise ce biti drugacije, ni ne znam kako dolje izgleda nakon poroda i vrati li se na isto?? Jos ako dodu strije... Al eto sve je to rok sluzbe, treba prihvatiti novo tijelo i promjene ali ne treba se zapustiti. Ja cu ici vjezbati i pazit cu sto jedem, na to mogu utjecati. A onda cemo vidjeti kakvi ce biti rezultati. 

Barkleys
    31. Kolovoz 2017. 11:28

Barbs - sretno s djevojačkom! 
    Ne znam ko je još spomenuo da ide na svadbu, uživajte! A bolesnima isto sretno. 

Osim bademovog ulja, spominje se i maslinovo, a ja ne znam niti jedno koje da kupim. Pa ako netko ima neki savjet 

• sretna
    31. Kolovoz 2017. 11:29

Kiki156

I ja se pitam oko mrsavljenja, a i cinjenice da to nece biti isto tijelo. Sise ce biti drugacije, ni ne znam kako dolje izgleda nakon poroda i vrati li se na isto?? Jos ako dodu strije… Al eto sve je to rok sluzbe, treba prihvatiti novo tijelo i promjene ali ne treba se zapustiti. Ja cu ici vjezbati i pazit cu sto jedem, na to mogu utjecati. A onda cemo vidjeti kakvi ce biti rezultati.

Cice nakon dojenja, na zalost ostanu ko 2 ispuhana balona. Nisu vise cvrste kao prije trudnoce

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 11:31

Bebushka

sretna

Nemoj nikako prekidat komplokacije jer ti to jako rusi prosjek place. Bilo je o tome govora na temi forum.hr

Ja sam bila prekinila komplikacije na krace od 30 dana (radi nekih ugovora o djelu da si ne zeznem naknadu) pa me nisu trazili nove platne liste ni tad ni sad kad sam nosila za rodiljni…al stvarno nisam pametna vezano za hzzo jer mi se cini da ni njima nije bas sve najjasnije, uvjeravali su me da mogu odradit nesto na ugovor o djelu dok sam na kompl. a pise crno na bijelo u zakonu da se ne smije …bolje tri puta provjerit…

Bolje provjerit
    ja sam u sijecnju citala dosta o toj temi jer sam planirala otic na komplikacije pa da vidim hocu trosit go prije ili.......i nisam htjela riskirat pa sam ga potrosila i tek onda otvorila kompl.
    Druga "sigurna" varijanta je nakon kompl vratit se radit 2+ mjeseca (da imas bar 2 pune isplacene plate) i onda opet kompl otvorit. Ali ja ne bih ni dana mogla radit, tako podnosim trudnocu da ne bih radila za ne znam koje novce sada...
    netko je spomenuo isplacivanje love za go - to je jos najbolja opcija ako firma bude htjela.

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 11:36

sretna

Kiki156

I ja se pitam oko mrsavljenja, a i cinjenice da to nece biti isto tijelo. Sise ce biti drugacije, ni ne znam kako dolje izgleda nakon poroda i vrati li se na isto?? Jos ako dodu strije… Al eto sve je to rok sluzbe, treba prihvatiti novo tijelo i promjene ali ne treba se zapustiti. Ja cu ici vjezbati i pazit cu sto jedem, na to mogu utjecati. A onda cemo vidjeti kakvi ce biti rezultati.

Cice nakon dojenja, na zalost ostanu ko 2 ispuhana balona. Nisu vise cvrste kao prije trudnoce

Yap!
    Pogotovo ako imate puno mlijeka...i/li dugo dojite.
    Ja sam prvog manje od 2mj dojila i to je bio neefikasan sisavac tako da nije navlacio previshe mlijeka. Pa su mi cice nakon prvog dojenja ostale srednje mekane. Jos uvijek neloshe.
    A drugi je obozavao sisat i puno je jeo kolicinski, onaj prvi je 60ml na bocu jeo pol ure - uru ( mjerila sam vrijeme kad sam izgubila volju dojit ga s misecipol jer je prenaporan bio za hranjenje) a ovaj drugi bi 100ml posaugao na eks u roku 3min. To je cudo jedno. Do vakuuma bi ispraznio cicu punu mlijeka E kosarice...
    Nakon njegovog dojenja sise su mi se ovjesileeee skoro ko u babe od 80god 😂

Kiki156
    31. Kolovoz 2017. 11:36

Sretna meni vec sad vise, a trudna sam. Vjerojatno ce biti cvrste kad dode mlijeko, a onda mogu mislit sta ce biti nakon dojenja..

luce <3
    31. Kolovoz 2017. 11:44

Ne zelim razmisljat kakve ce mi sise bit nakon dojenja, to mi je najveca boljka, jer da izvinite obozavam svoje sise... Taman su mi 😂😂😂 rekla sam muzu nakon 2-3 djece da ocu nove sise ako ih dojenje upropasti 😂😂😂

Da vas pitam jel se smiju cicindre/zizule jest u trudnoci?? Ja ih obozavan i jucer sam ih kupila na pijaci al ne znam je li ih smim jest

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 11:44

I_me

kad me uhvati kontrakcija, uvijek mi se stisne desna strana stomaka, sad su bile kvrgetine oko pupka i na lijevoj strani.. TOtALNO ALIENSKI!!! mozda se Ema pokusava okrenuti
    sad pijem kavu i cekam da se Ema probudi i pocne ritat da vidim kakvi su pokreti,dal se okrenula ili je i dalje guzom dolje..

Mozda se zbilja okrenula!
    Meni su kvrge (guza, kicma, rame) na lijevoj strani...nas dvije smo zrcalno (dosad bile) 
    A ako sad osjetis nize, mozda se uspjela izvrtit.
    koliko ste ono kg imali zadnje? Ak nije prevelika, sve je moguce 😊
    e i specifican miris tijela sta si spomenula - daaaaa....to je od hormona. A tek kadckrenemo dojit 😅 onda cemo tek "mirisat" 😉

• Mamuka
    31. Kolovoz 2017. 11:47

Evo ja isla otvorit komplikacije kod svog soc gin i lik nit da me prigleda. 2-3 put dolazim al samo mi da uputnice i papire a ne gleda nista. A nisan ni ja trazla da me gleda pa eto. Bas je smisan. 😜
    Uf sise nakon dojenja. E tek kad smo pristali nakon 7.5 miseci dojenja je bilo dosta lose al nakon nekog vrimena se popravljalo pa nisi bile bas ko prije al nije bilo tako ni strasno. A sta ce sad bit pojma neman. Nr brine me toliko jer ako iceg na ovom svitu ima puuuno onda su to grudnjaci svih oblika, velicina i punjenja. Uz dobar grudnjak sise ne moras ni imat 😂
    Sta se tice stanja doli nakon poroda, savova i svih veselja a ne znan sta bi rekla. Kad san prvi put pogledala nakon 10 dana bila san u soku. Rekla sam muzu da do kraja zivota zivimo u celibatu 😂😂 Al i to se nekako sve smiri i povrati pa je manje vise ko prije. Osim jedne stvari koja bas i nije a to je da mi mjehur pusta. Kad kasljem ili kihnem ode malo. U pocetku tj tek nakon poroda je to koooma. Mislila sam da cu morat nosit pelene al popravilo se i to. Doduse tribalo bi radit koegelove vjezbe i prije i nakon poroda al ja se toga me sitim. Pa cure ako sebi zelite malo pomov svakako to radite.
    Tijelo je cudo i uz vjezbu i prehranu se stvarno moze puno toga vratit na dobro stanje. Mozda ne bas isto ko prije ali jako slicno da. Zato ne brinite, kad bebice malo porastu povedite racuna o sebi i do 1. rodjendana ce bit linija ko u cure 😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.