Taman su mi 😂😂😂 rekla sam muzu nakon 2-3 djece da ocu nove sise ako ih dojenje upropasti 😂😂😂
nego sta!
Ja prvo operirat vene/kapilare na nogama, pa laserski uklonit strije....i onda na red stize poprsje vratir u prvobitno stanje 😂
sala mala....ako kapilare rijesim bit cu sretna, malo mi previse novaca to sve.
žena-majka-carica:)
Mamuka ni mene soc gin nije pregledao nijednom u ovih 9mj.....odem po doznake u sestre i ona mi sve izda sta treba od papira i uputnica (uklhucujuci otvaranje/zatvaranje komplikacija, i otvaranje porodiljnog dopusta) i adio. Sta ce mi da me on gleda?
Ja sam svoje dosta unistila izdajalicom jer mali.vise nine htio dojit a htjeka sam da sto duze pije i moje mlijeko uz ad, pa sam ih vraski iscjedila i bas su otuzne bile. Uvijek sam bila dvojka, ali cvrsta i prposna , a nakon toga uuuuzas kolko su prazne i meke bile 😭
Zvala sam trgovinu i rekli su da je moguce da su krivi madrac izdali pa da slobodno dodemo s racunom i zamjenit ce ga. Na racunu sve stima..tako da sutra ga idemo zamjenit. Ne svida mi se ovaj nikako na dodir😆
Cice..moje nikad nisu bile cvrste i stajale, oduvijek ih gravitacija vuce. Al sto kaze Mamuka, uz dobar grudnjak ti sise skoro pa ni ne trebaju😂😂😂😂
Bila sa sekom na kavi...i curkama...ljubavi moje male💓 seka mazila trbuh i kaze: tu su joj noge, tu je guza a tu je glava..a ja onak gledam i pitam kak znas? Kaze ona: bila sam ja trudna dva puta..hahah...samo na dodir je znala..ja to nis ne kuzim😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cice, meni nema sta visit, mislila ssm da cu bar u trudnoci imat sisu, ali se one nikud nisu pomakle, prekrile ih bradavice i plave zile, sve se bojim hoce bit dosta mlijeka u njima, a nisu ni iste velicine pa ih ja zovem mala i manja
Mirisi, vec sam valjda 5 razlicitih dezica probala, ali nije to to, stalno se podapirem, nadam se da ce se to vratiti na staro
Panica ne boj se sta se nisu povecale, znam mamu koja jedva A kosare je punila a ipak je dojika svoju curu uspjesno. Ali isto si pij cajeve i uzmu neke dodatke (kao npr ono od PlanT sta sam ja uzela, imas sliku od jucer u postu) da se osiguras ako ti je stalo da dojite. Meni jest.
Sanjchi - eto rijesit ce se...i ni ja nisam cula za heljdine kuglice u madracu???? Heljdu jedini jedem 😂
I ja se pitam oko mrsavljenja, a i cinjenice da to nece biti isto tijelo. Sise ce biti drugacije, ni ne znam kako dolje izgleda nakon poroda i vrati li se na isto?? Jos ako dodu strije… Al eto sve je to rok sluzbe, treba prihvatiti novo tijelo i promjene ali ne treba se zapustiti. Ja cu ici vjezbati i pazit cu sto jedem, na to mogu utjecati. A onda cemo vidjeti kakvi ce biti rezultati.
Cice nakon dojenja, na zalost ostanu ko 2 ispuhana balona. Nisu vise cvrste kao prije trudnoce
Potpisujem kiki! Na neke stvari stvarno ne možemo utjecati, ali ovo što možemo naravno da ću paziti!
A ovo za cice
Postoji li način da se to spriječi, a da se naravno i doji?
Ja sam svoje dosta unistila izdajalicom jer mali.vise nine htio dojit a htjeka sam da sto duze pije i moje mlijeko uz ad, pa sam ih vraski iscjedila i bas su otuzne bile. Uvijek sam bila dvojka, ali cvrsta i prposna , a nakon toga uuuuzas kolko su prazne i meke bile 😭
Moj drugi malac je toliko efikasno vukao da je bio jaci uli ucinkovitiji od bilo koje izdajalice sta postoji. I sad tako 2ipol godine....da znas kako su mekane i mlohave ostale 😢za plakat....tek sad u (pocetku) 3.T su se malo ocvrsnile iako zadnje tromjesecje opet popustile....a kakve ce bit iza 3.dojenja bez pusup-a necu ni na spavanje 😀
I ja se pitam oko mrsavljenja, a i cinjenice da to nece biti isto tijelo. Sise ce biti drugacije, ni ne znam kako dolje izgleda nakon poroda i vrati li se na isto?? Jos ako dodu strije… Al eto sve je to rok sluzbe, treba prihvatiti novo tijelo i promjene ali ne treba se zapustiti. Ja cu ici vjezbati i pazit cu sto jedem, na to mogu utjecati. A onda cemo vidjeti kakvi ce biti rezultati.
Cice nakon dojenja, na zalost ostanu ko 2 ispuhana balona. Nisu vise cvrste kao prije trudnoce
Potpisujem kiki! Na neke stvari stvarno ne možemo utjecati, ali ovo što možemo naravno da ću paziti!
A ovo za cice
Postoji li način da se to spriječi, a da se naravno i doji?
Na zalost ne. Logicno je u jednu ruku, cice se napund mlijekom i nabreknu, u biti se rasire i.kad sve to zavrsi samo se ispusu
Moj drugi malac je toliko efikasno vukao da je bio jaci uli ucinkovitiji od bilo koje izdajalice sta postoji. I sad tako 2ipol godine….da znas kako su mekane i mlohave ostale 😢za plakat….tek sad u (pocetku) 3.T su se malo ocvrsnile iako zadnje tromjesecje opet popustile….a kakve ce bit iza 3.dojenja bez pusup-a necu ni na spavanje 😀
Bas to, zivio push up! 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji