Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 11:47

luce <3

Taman su mi 😂😂😂 rekla sam muzu nakon 2-3 djece da ocu nove sise ako ih dojenje upropasti 😂😂😂

nego sta!
    Ja prvo operirat vene/kapilare na nogama, pa laserski uklonit strije....i onda na red stize poprsje vratir u prvobitno stanje 😂
    sala mala....ako kapilare rijesim bit cu sretna, malo mi previse novaca to sve.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 11:52

Mamuka ni mene soc gin nije pregledao nijednom u ovih 9mj.....odem po doznake u sestre i ona mi sve izda sta treba od papira i uputnica (uklhucujuci otvaranje/zatvaranje komplikacija, i otvaranje porodiljnog dopusta) i adio. Sta ce mi da me on gleda? 

• sretna
    31. Kolovoz 2017. 11:54

Ja sam svoje dosta unistila izdajalicom jer mali.vise nine htio dojit a htjeka sam da sto duze pije i moje mlijeko uz ad, pa sam ih vraski iscjedila i bas su otuzne bile. Uvijek sam bila dvojka, ali cvrsta i prposna , a nakon toga uuuuzas kolko su prazne i meke bile 😭

31. Kolovoz 2017. 11:56

Zvala sam trgovinu i rekli su da je moguce da su krivi madrac izdali pa da slobodno dodemo s racunom i zamjenit ce ga. Na racunu sve stima..tako da sutra ga idemo zamjenit. Ne svida mi se ovaj nikako na dodir😆 
    Cice..moje nikad nisu bile cvrste i stajale, oduvijek ih gravitacija vuce. Al sto kaze Mamuka, uz dobar grudnjak ti sise skoro pa ni ne trebaju😂😂😂😂
    Bila sa sekom na kavi...i curkama...ljubavi moje male💓 seka mazila trbuh i kaze: tu su joj noge, tu je guza a tu je glava..a ja onak gledam i pitam kak znas? Kaze ona: bila sam ja trudna dva puta..hahah...samo na dodir je znala..ja to nis ne kuzim😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

panica
    31. Kolovoz 2017. 11:58

Cice, meni nema sta visit, mislila ssm da cu bar u trudnoci imat sisu, ali se one nikud nisu pomakle, prekrile ih bradavice i plave zile, sve se bojim hoce bit dosta mlijeka u njima, a nisu ni iste velicine pa ih ja zovem mala i manja
    Mirisi, vec sam valjda 5 razlicitih dezica probala, ali nije to to, stalno se podapirem, nadam se da ce se to vratiti na staro

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 12:02

Panica ne boj se sta se nisu povecale, znam mamu koja jedva A kosare je punila a ipak je dojika svoju curu uspjesno. Ali isto si pij cajeve i uzmu neke dodatke (kao npr ono od PlanT sta sam ja uzela, imas sliku od jucer u postu) da se osiguras ako ti je stalo da dojite. Meni jest.
    Sanjchi - eto rijesit ce se...i ni ja nisam cula za heljdine kuglice u madracu???? Heljdu jedini jedem 😂

Barkleys
    31. Kolovoz 2017. 12:04

sretna

Kiki156

I ja se pitam oko mrsavljenja, a i cinjenice da to nece biti isto tijelo. Sise ce biti drugacije, ni ne znam kako dolje izgleda nakon poroda i vrati li se na isto?? Jos ako dodu strije… Al eto sve je to rok sluzbe, treba prihvatiti novo tijelo i promjene ali ne treba se zapustiti. Ja cu ici vjezbati i pazit cu sto jedem, na to mogu utjecati. A onda cemo vidjeti kakvi ce biti rezultati.

Cice nakon dojenja, na zalost ostanu ko 2 ispuhana balona. Nisu vise cvrste kao prije trudnoce

Potpisujem kiki! Na neke stvari stvarno ne možemo utjecati, ali ovo što možemo naravno da ću paziti! 

A ovo za cice 
    Postoji li način da se to spriječi, a da se naravno i doji? 

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 12:05

sretna

Ja sam svoje dosta unistila izdajalicom jer mali.vise nine htio dojit a htjeka sam da sto duze pije i moje mlijeko uz ad, pa sam ih vraski iscjedila i bas su otuzne bile. Uvijek sam bila dvojka, ali cvrsta i prposna , a nakon toga uuuuzas kolko su prazne i meke bile 😭

Moj drugi malac je toliko efikasno vukao da je bio jaci uli ucinkovitiji od bilo koje izdajalice sta postoji. I sad tako 2ipol godine....da znas kako su mekane i mlohave ostale 😢za plakat....tek sad u (pocetku) 3.T su se malo ocvrsnile iako zadnje tromjesecje opet popustile....a kakve ce bit iza 3.dojenja bez pusup-a necu ni na spavanje 😀

• sretna
    31. Kolovoz 2017. 12:07

Hedgehog

sretna

Kiki156

I ja se pitam oko mrsavljenja, a i cinjenice da to nece biti isto tijelo. Sise ce biti drugacije, ni ne znam kako dolje izgleda nakon poroda i vrati li se na isto?? Jos ako dodu strije… Al eto sve je to rok sluzbe, treba prihvatiti novo tijelo i promjene ali ne treba se zapustiti. Ja cu ici vjezbati i pazit cu sto jedem, na to mogu utjecati. A onda cemo vidjeti kakvi ce biti rezultati.

Cice nakon dojenja, na zalost ostanu ko 2 ispuhana balona. Nisu vise cvrste kao prije trudnoce

Potpisujem kiki! Na neke stvari stvarno ne možemo utjecati, ali ovo što možemo naravno da ću paziti!

A ovo za cice
    Postoji li način da se to spriječi, a da se naravno i doji?

Na zalost ne. Logicno je u jednu ruku, cice se napund mlijekom i nabreknu, u biti se rasire i.kad sve to zavrsi samo se ispusu

• sretna
    31. Kolovoz 2017. 12:08

treca_sreca

sretna

Moj drugi malac je toliko efikasno vukao da je bio jaci uli ucinkovitiji od bilo koje izdajalice sta postoji. I sad tako 2ipol godine….da znas kako su mekane i mlohave ostale 😢za plakat….tek sad u (pocetku) 3.T su se malo ocvrsnile iako zadnje tromjesecje opet popustile….a kakve ce bit iza 3.dojenja bez pusup-a necu ni na spavanje 😀

Bas to, zivio push up! 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.