Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    31. Kolovoz 2017. 13:20

Toliki muskarci bez muda, a vas brine sto nemate sise!?? 😅
    Guza, sise, trbuh - ne razmisljam uopce, nek prvo sve bude u redu sa bebom, a ostalo cemo vidjeti kasnije.
    Kapilare to mi je zelja jos od prije da ih laserski skinem jer ih imam od puberteta, genetski.
    A inace nebi pod noz ni pod razno, ja se bojim za sebe. 😅
    Cice sekina kuma je u 12mj rodila drugo dijete i cice koje inace su bile jako male sad su jos manje, pa je nedavno na kupanju izjavila: "Ne moram vise ni badic da kupujem, samo flastere zalijepim na bradavice." 😂
    I me moguce je da se okrenula jer sam i ja imala tako neki skroz drugaciji osjecaj dok se moj okrenuo. I isto me pritiska dolje i pece. ☺
    Luce isla sam traziti na google sta su zizile. 😅😅 Uglavnom, ne volim datulje pa nemam pojma, al s obzirom da je voce mislim da ne bi trebalo skoditi.

url=https://lilypie.com]

panica
    31. Kolovoz 2017. 13:26

Dena1009

Toliki muskarci bez muda, a vas brine sto nemate sise!?? 😅
    Guza, sise, trbuh - ne razmisljam uopce, nek prvo sve bude u redu sa bebom, a ostalo cemo vidjeti kasnije.
    Kapilare to mi je zelja jos od prije da ih laserski skinem jer ih imam od puberteta, genetski.
    A inace nebi pod noz ni pod razno, ja se bojim za sebe. 😅
    Cice sekina kuma je u 12mj rodila drugo dijete i cice koje inace su bile jako male sad su jos manje, pa je nedavno na kupanju izjavila: "Ne moram vise ni badic da kupujem, samo flastere zalijepim na bradavice." 😂
    I me moguce je da se okrenula jer sam i ja imala tako neki skroz drugaciji osjecaj dok se moj okrenuo. I isto me pritiska dolje i pece. ☺
    Luce isla sam traziti na google sta su zizile. 😅😅 Uglavnom, ne volim datulje pa nemam pojma, al s obzirom da je voce mislim da ne bi trebalo skoditi.

Muskarci bez muda 

• Dolores123
    31. Kolovoz 2017. 13:28

Ja sam zvala danas za nalaz ogtt i rekla mi sestra da mi prvi nije dobar da je malo povisen.jel zna koja kakva je procedura dalje?

Suncokretica
    31. Kolovoz 2017. 13:29

Violeta, baš je prekrasan bodić!! 
    Zna li netko ima li neki Božićni kompletić za kupiti u nekoj od trgovina kad zazimi?
    Htjela bi nešto tako uzeti ali dugo jer će ipak biti zima a beba 2 mjeseca. Vidjela sam na Patpatu lijepih ali bi radije htjela to uživo opipati i vidjeti.

31. Kolovoz 2017. 13:29

Hahahhaha Dena....muskarci bez muda😂😂😂
    Violeta, bas je slatki bodic! I mi cemo nesto takvoga morat kupit hehe...jedva cekam...sad cekam da dragi dode s posla da vidim kad cemo kimbu slagat😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 13:32

dolores, od naših cura Belle ima GD pa ti ona najbolje može reći...i Tea2803....ali ona se još malo rjeđe javlja.
    Proguglaj si jelovnik, jer svakako te čeka posebna prehrana nažalost.
    suncokretice bude ti u h&m i svugdi....nemaš brige!

žena-majka-carica:)

• Mamuka
    31. Kolovoz 2017. 13:32

Violeta ja imam naocale koje bas ne nosim pa skiljim ko neka stara baba. Nemam veliku dioptriju al.mi je astigmatizam poprilicno velik i onda su mi boje koma i ne vidim na daleko. Nazalost zbog astignatizma ne mogu nosit lece pa sam osudjena na naocale. Noc i ona narancasta svijetla me dovedu do sljepila tako da vozit noci bez naocala je za mene prava avantura 😂
    U 1T a i u ovoj mi se vid pogorsao i to osjetno. Ali se nakon 1T s vrimenom i to vratilo na staro i to je vrlo cest slucaj. Ne znam bas kako ide sa operacijama ali u tridnoci ih sigurno ne rade a niti u trudnoci treba ic mijenjat naocale.
    A ja ove ruzne vene i kapilare iman oko kolina, ko da me neko sveza uzetom oko kolina pa sve popucalo i poplavilo. I iman ispod guza bas plavu gutu koja je iskocila i izgleda sve gore i gore. No ja nisam fan kratkih haljinica i suknjica tako da cu prizivit i s tim. Doduse to oko kolina tesko je sakrit jer ne nosim bas duge suknje ali sta sad. Kome smeta nek ne gleda 😝

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 13:34

Dena1009

to je istina.
    Meni nakon dojenja drugog diteta sise manje (ili bar tako izgleda?? radi tog što su bar 5cm niže/ovješenije nego su bile) nego prije djece (ok, idetu i starenje ali od 21.-e do 25.-e mi se ne bi toliko objesile same od sebe to je sigurno )

• sretna
    31. Kolovoz 2017. 13:37

Suncokretica

Violeta, baš je prekrasan bodić!!
    Zna li netko ima li neki Božićni kompletić za kupiti u nekoj od trgovina kad zazimi?
    Htjela bi nešto tako uzeti ali dugo jer će ipak biti zima a beba 2 mjeseca. Vidjela sam na Patpatu lijepih ali bi radije htjela to uživo opipati i vidjeti.

C&a, h&m, carters imaju svake godine te bozicne stvarcice 😊

treca_sreca
    31. Kolovoz 2017. 13:38

Mamuka

U 1T a i u ovoj mi se vid pogorsao i to osjetno. Ali se nakon 1T s vrimenom i to vratilo na staro i to je vrlo cest slucaj. Ne znam bas kako ide sa operacijama ali u tridnoci ih sigurno ne rade a niti u trudnoci treba ic mijenjat naocale.

Da!
    Ja sam nedavno išla na očni pregled da vidim ponajviše šta mi je s očnim tlakom (on zna bit indikacija za CR, uz visoku dpt)
    i to mi je i doktorica rekla...da mogu sad pogledat akad već želim li da se radije (opet) vratimm poslije kad rodim.
    Inače meni je dpt minus 4, prije djece je bila ispod 1.....svaki porod sve jača. Kažu da ima veze, osim s T, s naprezanjem tokom vaginalnog poroda. A pošto će ovaj put bit carski, nadam se da neće više rasti...dovoljno sam ćorava
    Ružno je kad bez naočala ni vlastitu djecu na plaži ne vidiš

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.