ja nikad ne bi mogla biti kucanica ( sad mislim na americke filmove )
kod kuce sa troje djece,muz radi od jutra do sutra.. to sto ti sad barbs kazes za svoju sestru.. ( ok,za nju sam skontala da hoce kukat a ne bi se pokrenula)
vjerujem da je svima tesko i da smo svi u nekim problemima i pitanjima i glupostima...
mislim da tu puno igra i uloga oca, kakav je on, hoce li uskociti kad treba i to..
ali znam sebe.. ja bi morala imati vremena za sebe ( nazovite me sebicnom slobodno)
barem posao na pola radnog vremena, neki fus preko tjedna.. pricat malo o stvarima koji se ne ticu djece...
Uh cure bas su vas mame razljutile😧 treba u jednom trenutku odrezat i nrk se naviknu da mi sad imamo svoj zivot i da vise se nemaju pravo petljat..pogotovo u odnos s muzem...😠😒😒
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I me, ne zvucis sebicno nego realno!!
Ja kad cujem tu frendicu kako je njoj zao ici na treninge i pustit maloga (na sat-dva) pomislim samo na sebe i na to kako cu ja htjeti izdvojiti 3h tjedni na sebe za treninge .. i na sebe opcenito..
A o poslu necu ni pricati Aaajmeeee, ja kad sam ostala doma jer nisam imala pravo vise raditi kao student... Bila sam izgubljena.... Bilo mi je dosadno.... Kao sto si napisala - ZIVOT KUCANICE.. aaajmeeee... Grooooznoooo... Dosla sam do stadija gdje nisam imala vise sta za prati od robe jer sam prala svaki dan... Cistila sam svaki dan i to se nervirala da KAKOOOOO je vec kaos slijedeci dan... I kad pomislim takav zivot s djecom...????? Aaajmeeee neeeeee
Uh cure bas su vas mame razljutile😧 treba u jednom trenutku odrezat i nrk se naviknu da mi sad imamo svoj zivot i da vise se nemaju pravo petljat..pogotovo u odnos s muzem…😠😒😒
ma ja sam jos super prosla... vidimo se 1-2x godisnje...ipak smo 500km udaljene
dok mi sestra zivi snjom ( oni su na katu,starci u prizemlju ). i sestra je imala problema dok nije digla glas i pukla..
stara joj srala sto muza pusta srijedom na nogomet!!! ( kao tipa nije taj 100% na nogometu ) a sto je najjace, uvijek vodi klince sa sobom,dok su bili mali samo bi gledali,sad i oni igraju..
a moja sestra jedva doceka srijedu!!! kaze moje vrijeme.. nikog kod kuce 2h..moze dici noge u zrak i ceskat s oprostenjem onu stvar
I me hahahaha..strasno...nije na nogometu😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
ugl... necemo se vise zivcirati oko mama i svekriva!!!!
mi sada radimo svoj zivot i bit ce nam onako kako si same napravimo i necemo dozvoliti nikome da nam soli pamet!!! jel tako barbs?!
nek se svi slikaju! glavno da smo mladi, zivi i zdravi i cekamo svoje bebice
Zeza me mob u zadnje vrijeme kad sam na forumu...
Treba se zauzeti za sebe i pokazati zube roditeljima i pokazati do koje granice ne smiju petljati...
Ja kad sam krenula zivjeti s muzem bih isto tako jedva cekala da on izadje bez mene... Nemojte me krivo shvatiti ali tih par sati sam mogla raditi sto god sam pozeljela... Gledati sto god sam pozeljela... Ponekad bih dogovorila druzenje sa frendicama a ponekad s gustom ostala sama doma ...
Samooo ... Ja ne volim kad se netko zali a onda napravi sve kontra... Eto primjera od one frendice koja je rella da me muz stedi kroz trudnocu... Zali se kako muz malo vremena s malim radi posla.... (Od 6 ujutro ga ne bi bilo do 9-10 navecer... Vidjeli bi se za rucak oko 12 gdje bi mali dramio kad bi odlazio nazad na posao)... A onda se cuje muz s njime (frendovi su... Muz je bio njima kum) i kaze on kako uziva sam doma jer je zena na koncertu a mali kod punice i punca... Znaci, kad vec imas priliku pustiti zajedno zasto to ne uciniti?? Logicno, ona ga stedi jer radi non stop a s druge strane mu/mi sere da nista ne
Ma upravo tako I me, kako si i napisala
Ne znam kako vama ali ovaj forum mi s moba STEKA za poludjeti...
Btw... Ja sam s frendicom koja je isto trudna pricala o tome kako sama sebi smrdim.. aaajmeee.. I bacim se pod tus o sve bude ok... I lijepo si mirisem i onda isponova.. kaze ona kako za kako mi je
Ja ne znam ako su to hormoni... Ova vrucina... Ili sto god vec.... Ali bas se grozno osjecam... Kosa mi se uzasno masti.... Inace kad bih ju prala kod frizerke bi mi bila lijepa cista i po 5dana a ovaj put nistaaaa... I pristici su mi se javili... A nisam ih prije trudnoce imala... Samo pred menzis i to jedan bi se pojavio svaki drugi mjesec...
Treca sreca, nadam se da si u fazi mirovanja!!!! Da ne visis jos po ormarima..
Sortiraj odgovore
Najstariji