Mama zivi 5min autom od mene i zna da sad moramo cijelu kucu opet generalku napravit prije bebaca al nije se ponudila da dode pomoc. Vec je mene i seku zvala da joj dodemo prat prozore 😂😂
Ok bila mi je krecila kucu, pola ona pola svekrva i to je to sto mi je pomogla.
Uh jesam se raspisala.
Barbs sretno s djevojačkom. Fakat svaka čast da se toliko trudiš i da ih sve još trpiš.
Violeta - ha ha ha ha. Još tebe zove za prozore...katastrofa
Ajme Violeta....mamy issue😅 ja toga nemam😂😂😂😂 sa svojom se ni ne cujem. Bas me zanima kak ce to bit kad rodim. Ja ju sigurno necu zvat da dode...
A tvoja mama mi dosta zvuci onako, lijeno..sorry al po tvom opisu mi se cini da sve zeli na gotovo-gotovanka je, tata nek ide radit a ona ce doma sta? Sjedit i krast Bogu dane... Ja sad pizdim sto nemogu nista radit i sto umirem od dosade doma. Jednostavno nisam takva osoba, da svi mi sve rade i da eto zivim prodavajuci zjake.. Ne volim takve osobe... Moja sestra starija je takva, ona je na socijali..i mala sad krece u malu skolu, iduce godine 1. razred....a ona doma sjedi i nije joj za silu ic radit. Mene bi sram bilo da kraj dvije zdrave ruke i noge ja budem na socijali...i da moram svaki put racunat dal cu moc djeci kupit cokoladu il necu...😒 sutra cemo ic na kavu..veselim se sto cu vidjet curke...samo se nadam da nece opet pocet pametovat😖 ali bitno da ja svoje princezice vidim💓
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A prozori..hahaha...ne vjerujem😂😂😂😂 ona tebe zove a vidi da je pitanje dana kad ces rodit..i ono sto si napisala da samo sjedi, pusi i igra se...e takva je i moja bila dok smo bile doma. Mi smo SVE radile a ona je dimila, pila dnevno 3 L kapucina...aj jedino sto nas je svaki dan kad smo dosle iz skole cekalo kuhano (osim kad je nije bilo doma)...a po ljeti amo i mi znale kuhat...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
violeta hahahha nadjem svoju mamu u tvojoj mami. kad su dolazili prije mj dana kod nas da nam pomognu krecit i stavljat laminat, medju prvim pitanjima koje mi je postavila je bilo: koja ti je sifra za wifi??
tko god ju je nazvao bi kukala...jojj radimo 100 na sat, ima posla, al eto jos nismo ni na more otisli... ono wtf??? jesi meni dosla pomoc ili si se dosla na more kupat.. onda smo stari i ja skontali i zadali joj posla... peglala je 4 dana od ujutro do navecer!!! ( po onoj najvecoj zegi,na terasi! )
niti jednom mi nije komentirala ni trbuh ili noge ( u to vrijeme noge su mi bile gigantske!!!) kad bi mi tata rekao da se maknem,ne moram pomagat ili da idem odmorit ona bi okrenula glavu.. ne bi ni pitala sta je..
a muz je jedan dan rekao za rucak za varivo sa graskom da sam ja losa kuharica al ovo pravim bolje od nje! digla je nos i otisla se u sobu durit
cijelo je vrijeme bila ili sa knjigom,mobitelom ili krunicom u ruci
preko telefona bi kukala svima kako sam ja jadna kako mi ne bi nista mogli bez njih ( !!!!) a u praksi nije nist napravila!!
otisli su rano ujutro i ja sam bila koma.a kako su oni spavali u spavacoj rekla sam idem tamo leci pa cu kasnije promjenit posteljinu i sredit sobu i legnem i nadjem tu njenu krunicu pod jastukom!!!! to je ostavila namjerno jer zna da muz i ja ne prakticiramo niti jednu vjeru i ne vjerujemo i jer se bila uvrijedila i isto se otisla durit u sobu kad sam joj rekla da necemo krstit emu nego cemo njoj pruzit na izbor kad bude velika da odluci sama..( pa makar otisla u celibat).
ne znam sta joj se desilo... nije prije bila takva.. zadnjih par godina je zabrijala.. kak je presla 50tu i usla u menopauzu..
i sad kad se sjetim da ce mi brzo doci opet kad se malena rodi
Ma curke, jos samo 2 dana i tome dolazi kraj... Djevojackoj... Pa se ne sekiram... A muuuzz, .. on voli kvocati ali cd uvijek pomoci i napraviti... Sveki mu je jednom rekla: ZASTO zanovijetas ako ces to ja kraju napraviti?! Ahahahah
Hedgehog, ma ja sam ti krenula svih njih dovoditi na gotov cin jer vidim da od toga sto se JA zamaram nema koristi i stetim samo sebi... Sad pizdi druga frendica radi zelja ove jedne cure djevojacke, pa sam joj rekla da se ne sekira.. a zene i dogovori..?? Majkomojamila.. ja sam puno toga samo narucila s ebaya jer ova jedna je samo zanovijetala kako joj se nista ne svidja..
Violeta, aaajmeeeee, nemam komentara... Mene moja mama vice kad radim nesto, pa cak i kad perem robu.... Ali ok, ona je panicarka... A tvoja mama me podsjeca na stariju sestru... Muz radi od jutra do sutra u FUSU a ona fina guzica kaze da se o djeci mora brinuti... Eeeee takve bi ja osamaaaaaarila..
I me, aaaahahhahahahahhahahahahha
grozno... Bas grozno... Bas nemam komentara... Jos se nadju zaliti kako jadne pomazu????! Ej ma groooznooo...
a sto se tice tog pumpanja za religiju...??? Aaaajmeeeeeeee... To me podsjeca na mamu od frendice kojoj sam bila kuma... Vjencali su se kad je ona zatrudnila i bila je zgroooozeeeenaaaaa... Jos zgrozenija je bila sto se nisu crkveno vjencali... Onda su htjeli za kumu frendicu od muza (inace deklarirana lezba) i kad je to mama cula je NAMJERNO popu isla reci i naravno na kraju je bio neki drugi par... Sad kad je s drugom bebom trudna ne komentira nista jer to dijete nije napravljeno u grijehu... Ma joooooojjj
Majka je majka ali aaaajmeeeee takve bi trebalo dobro isamarati...
joj da jos sam se sjetila... cim bi mi muz dosao kuci ona odmah nesto radi,pere sudje ( imam perilicu) ,slaze nesto... i onda mi jedan dan kaze sta ti taj tvoj muz ne sredi malo terasu? vidi kako je sve nabacano... kazem ja njoj, da znam da je nabacano, to cemo sve sredit krajem 8 mj, pocetkom 9 kad on prestane navecer radit.. ((btw. muz mi radi 2 posla,ujutro svoj, navecer fus u restoranu i kod kuce je 3h dnevno.)) i pocne mi nest srat za njega.. uf... ak tad nisam poludila!!! dugo se nismo tako posvadjale.. neces ti mog muza vrijedjat pod mojim krovom, nije savrsen,daleko je od toga, ali da se trudi napravit sve za mene i dijete to je istina!!! i kakav god da je,moj je i ja sam ga izabrala!
sorry cure, valjda hormoni.. bas me opralo... morala sam ovo izbacit iz sebe
Sjecam se 2.godine faksa... Znaci, predavanja smo imali od pon do pet od 8 ujutro do 2-3 popodne.. ponekad do 3-4... Onda nakon toga bih isla raditi do 21.30...oko 22 bih bila doma... A zadnji put ujutro oko 7 i nesto isla na bus... U medjuvremenu bih si uvalila i autoskolu... I subotom isto radila od 9.30 do 15.30.... i sada dodje jednom sestra s muzem i djecom kod nas doma (jos sam sa svojima zivjela) i ja idem komentirati kako sam iscrpljena tim tempom i kako me nema po 12-13-14h doma.... I ona meni (znaaaaammm da nije lako!!!!) Ide govoriti:a zamisli kako je meni ... Budim se ujutro da im pravim marendu... Vozim ih u skolu i vrtic .. dodjem doma i obavim kucanske poslice... Idem po njih u skolu i vrtic... Dodjem doma i radim i dalje kucanske poslove i s njima zadace... Vozim ih na treninge i kad se vratimo im napravim veceru....
Ok... Gledam.. nije lako biti mama troje djece, sli netko uz toliko djece ima i svoj posao gdje zaradjuje...
Od onda joj nisam nista rekla jer sam znala da ce smatrati sa joj je teze jer ja nemam djecu a o padu imuniteta da ne pricam...
I me, neka si joj se nasrala!! Nema ona sta tvog muza dirati, pogotovo ne pod vasim krovom.... Fala Bogu, nitko nije savrsen savrsen, ali na kraju krajeva ti si si ga izabrala... Nema se sta ona petljati gdje joj nije mjesto...
Eto danas mi govori frendica kako je mene moj muz dosta stedio kroz cijelu trudnocu... I ja sam njoj lijepo napisala kako sam ja kod kuce navikla da mi oba roditelja rade po kuci i pomazu si i da je normalno da ce me stediti a ne da budem nekome sluskinja... Mozda sam ju uvrijedila, ali eto... Njoj muz nisra nije kroz cijelu trudnocu pomogao jer je tako odgojen (nazalost)... Radi od jutra do sutra i kad dodje doma ocekuje sve cisto i gotov rucak/vecera u to i to vrijeme itd itd itd...
Ja sam vecinu vremena doma BEZ muza i niti meni nitko ne pomaze kad njega nema nit me itko pita ako mi treba podici kosaru (inace ju vucem do terase) i u 70% vremena JA kuham za puni ljudi dok je ona kuhala za njih dvoje... Jedino sada u zadnje vrijeme su me poceli stediti sto se rucka tice (mada meni nije problem... Dapace, mogu se maknuti kod sveki gdje sam sama i uzivati u samoci), pa iskoristim priliku da odmorim.... Ali po njenom ispada ko da nista ne radim i to me nazivciralo... Pa nisam ja kriva sta joj je muz drugacije odgojen!! I moj muz inace nije navikao na takve stvari kod kuce jer zena je uvijek radila sve u kuci a muskarac oko vrta, ali on meni npr pokupi robu bez da ga ista pitam... Ne dozvoljava mi da lonac dignem kad je on kod kuce itd itd itd... A to ga nitko nije naucio.... Nit ga itko pitao... Na pocetku me cak zivcirao sta se ponasao prema meni ko da sam invalid... Ali u drugu ruku, to je super
ako je kod kuce, zasto ne bi pomogao?? Drugi par carapa je kad netko radi od jutra do sutra...
Sortiraj odgovore
Najstariji