I kod mene probava radi sto na sat😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Bome kad ste vec spomenule...kod mene isto..danas sam 3× bila na wc-u...😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Panica, hvala za info za eho ploda!
Sanjchi, naaaajs slikica kobase, obozavam i kobase i spek, pogotovo ljutkaste 😛
Hedgehog, samo ti laganini...meni najvise pase lezanje koliko got bilo dosadno, ali uspijevam se umiriti
Sutra moram zvat dr da provjerim jel poslala uputnicu za vadjenje krvi obzirom da je danas rekla da ce me slat da se vidi krvna slika (nisam je skuzila, pola toga zaboravim..heh)
Panica…ja sam koristila platnene pelene i sad cu opet, kod tetranja je vazno naci dobar cover koji pase bas bebicinoj građi…ja sam preferirala ove po velicinama a One size kad je bio veci vec. Dobri su ti Mother ease coveri, rodini, flafi i cak naturini su mi bili odlicni iako imas i od raznih sivalica koje imaju obrte i po preporuci se orjentiras. Imas i grupu MODERNE PLATNENE PELENE na facebooku pa tamo prinjuskaj sto se nudi i recenzije…ja jos nisam stigla proucit nova imena i sivalice😂 A imaju i file za prodaju pa mozes polovne naci vrlo povoljno.
Hvala ti na info, svi preporucuju motherease i bila sam na njihovoj stranici i rekli su mi da nemaju distribuciju u Hr, vec samo u Srbiju i BiH, pa ne znam kako da ih nabavim, budem jos vidjela na face stranici, a naturine pelene su mi bas lijepe, budem uzela po par odsvuda, bas sam uzbudjena, dragi se isto veseli ogromnoj guzi :-)
Probava hahaha jaooo ja bas s tim imam problema. Jedem grozde i na to 2 casd vode i vice muz ajmee dobit ces seru a ja evo vec 2 dana tako jedem i nistaaa... koma.. Kod mene vecinom zatvor 🤔
Ljubljenje djece u usta - toga se uzasavam! Srecom da nisam nikog vidjela uzivo da to radi, jer da jesam, ocitala bih lekciju tim roditeljima. Ne razumijem koja je poanta toga?
Platnene pelene - svaka cast tko ima vremena za to. Super ideja inace, no kad samo pomislim kako zimi moram susiti i to, pored ostale odjece, na radijatorima, padne mi mrak na oci. 😁
To je jedini razlog zbog kojeg dajem prednost jednokratnim pelenama. 😉
Jao kakvo ljubljenje u usta, totalno neprimjereno i opasno pogotovo za malu djecu. Evo bas u zadnje vrijeme svako malo izade clanak o posljedicama poljubaca bebe.
Ja bi dojila do godine recimo, isto mislim da kad krene jesti normalnu hranu da nema potrebe.
Mamuka i ja sam 0+ i jutros sam opet morala vadit krv za senzibilizaciju, nije mi bilo jasno zasto i evo sad ti pises. Jesu jos koga slali za vadenje sad pred kraj a da je pozitivna krvna grupa?
Ja imam susilicu pa mi platnene pelene nisu problem a nabere se masina svaki treci dan recimo i ogromna je i usteda. Da nemam susilicu koristila bih ih ljeti i to bez covera😂
Panica u grupi cure sve objasne i za dostavu i sve😊 Sto god te zanima ekipa je vesela i pristupacna😊
Bas mi je drago da ce bit veeeelika guza iako budes vidjela da pogotovo s tetrama ni ne bude veca od one u jednokratnim pelenama😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Violeta i mene muci zatvor... Al to mi je i inace problem i bez trudnoce... Slavim svaki odlazak na wc 😂😂😂 a muz mi je ko grlica prije hrana izadje iz njega nego sto udje, on je 2-3 puta dnevno na wc-u
Sortiraj odgovore
Najstariji