Koristila sam jednokratne kad negdje idemo samo da ne vucem kraj svega jos i to😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja sam 0+ i na prvom nalazu kad sam isla vidit koja sam kg i za senzibilizaciju mi pise da moram ponoviti nalaz u 34tt
Inace je praksa da se bez obzira na KG i Rh faktor radi nalaz 2 puta. Negdi oko 18 i oko 35tt jer se tada vec mogu ocitat te vrijednosti senzibilizacije/imunizacije. Nekad se zna dogoditi da se oko 18tt ne ocita nista a kasnije se razvije pa se zato radi i kasnije.
Ali ja sam bila uvjerena da je to stvar Rh+/- a ne jos tih nekih tijela na eritrocitima. Nisam u tim vodama po struci pa nisam sad mozda najpozvanija to objasnjavat. Ako se sitin ispitat cu to prijateljicu koja je doktorica sljedeci tjedan.
U 1T sam radila kasnije oko 23tt i poslije nisam tila ic jer bi morala ici u St za to a nije mi se dalo bzvz vozat kad san mislila da se tu nema sta jer sam +. I evo sad sam tek danas isla i sestra mi kad me upisivala kaze na nalazu ce bit navedeno kad opet tribate ponovit nalaz. I da, morala sam im ostavit trudnicku knjizicu. Pretpostavljam da gledaju referentne vrijednosti po tt i ko zna po cemu jos pa im zato triba.
Moran priznat da jos neman problema s probavom kao u 1T. Onaj ko to nije proba nema pojma koliko to zna bit problematicno. Cure sritno. 😉😉
Zatvor - imala sam periode kad po 4-5 dana nisam obavljala broj. 2. I bilo je užasno. Probala sam sve od smokvi do donata mg. Ali od kad sam probala eva/qu čepiće sam se preporodila. Doktorica mi je rekla da s obzirom na nisku bebu i urin.inf se ne bi smjela naprezati. Oni su baš za trudnice i čim 1-2 ne obavim nuždu, navečer ga stavim i ujutro lijepo nakon kavice... Ma milina. :)
Sanjchiiiii ne spominji mi kestene....Ja se davim u njima, cijele godine jadikujem zasto ih nema, opcenito i dok nisam trudna...... 😣
Ljubljenje ako se zgrozavate na ove malecke, sta biste rekle da vidite moju kolegicu sa posla, kcer joj odrađuje kod nas praksu, 16g ima i ljube se u usta. E to je tek fuuuj 😑
Mamuka nedaj se! Moja seka je ove godine malca odvikavala, nije lako, al mogu reci da je pohvatao dosta brzo. Uplasio se kad mu je sogor reko da ce mu otpast pipi ako piski u gace i da ce postat curica, shvatio je to jako ozbiljno. 😅
url=https://lilypie.com]
Dena - 16 godina? Mama i kći?!? Okej.
Da...zato sam bas i pitala dal to nekome normalno. Vidjela sam i kod doktora u cekaoni mama i kci cca 12g....
url=https://lilypie.com]
Cure...
Sinoc sam imala nesto poput blagih trudova.
Kazem blagih jer je bol jako slicna samo ni priblizno jednakog intenziteta kao pravi trud.
Sad odem na wc i primjetim krvave tockice na gacicama i isto lagana menstrualna bol. Ne izgleda mi bas kao onaj sluzni cep jer nema sluzi ni sukrvice, samo krvave tockice.
Bas mi nije niti malo svejedno.
Muz spava, vjerojatno bih ga vec probudila da ne osjetim pokrete malene i da Luku imamo s kim ostaviti u ovo gluho doba noci. Bake i djedovi su nam na stotine kilometara.
No dok nju osjetim kako se vrti, dobro je... strpit cu se jos dva sata pa idemo na hitnu. Srecom, torba mi je spremna.
Malena...drz se, kako si? Jesu krenuli jaci trudovi ili se smirilo?
Evo mene opet muz probudio kad se dizao za posao pa ne mogu zaspati😔 A danas imsm na poslu hrpetinu za obavit i jos mi dolaze popodne curke s posla na rostilj😊 Danas budem krepana😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jutro cure, ja vas čitam redovito najčešće prije spavanja, ali sam stalno u nekoj gužvi pa na kraju dana vise nemam snage ista pisati.
Jučer je bila kontrola. Sve je ok, ne moram vise strogo mirovati, jer je doktorica rekla da nakon 34.tjedna mogu roditi. Nisam otvorena. Iduća kontrola 20.9.tada će mi uzeti bris. Za sad sam na +7kg. Malac ima 2300g. Od 37.tjedna krećem u bolnicu na kontrole i ctg, ako izdržim do tad. 😱 Malac je neumoran, stalno lupa i po noći i po danu, nadam se da će bit mirniji kad se rodi. 😂
M@lena Nadam se da si dobro.
Robica koju ste kupile je jako lijepa, kao i kolica.
Probajte probavu regulirati s jogurtima, tako si ja pomognem.
Sortiraj odgovore
Najstariji