Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    30. Kolovoz 2017. 07:46

Cure, pomalo. Nemojte se forsirati. Malena, javiiii.

Ja idem predat urinokulturu. Jedva sam se uspjela oprati prije wc-ea. Ja ujutro inače čim se probudim moram! 

• Dena1009
    30. Kolovoz 2017. 07:49

Jutro!
    Malena drzi nam se i javi kako ste.
    Probava ja nisam imala problema, a kad sam pocela uzimat zeljezo onda je tek krenulo, po 4 puta na dan, kako je netko gore napisao "ko grlica".
    Idem se i ja polako spremat, nadam se da ce danas i i brze na pregledu, ne ko prosli tjedan.
    Inace, malac se od jucer popodne bas umirio, osjetim ga tu i tamo, al s obzirom na dosadasnje tulume bas je cudno..nek izdrzi jos sutra, od petka mogu roditi ☺

url=https://lilypie.com]

barbs
    30. Kolovoz 2017. 07:54

Sanjchi, imam i ja kofer ali mi je mama rekla da ne idem na izlet 
    Hedgehog, samo i ti pomalo!! 
    Dena, javi nam seeee nakon pregleda!! 
    Sretnooo svimaaaa!!! 

barbs
    30. Kolovoz 2017. 07:56

P.s.Dena, znam sto zelis reci... I ja sam nekako primijetila da se umirio... Javlja se on... Vrpolji, ali drugačije je nego pred tjedan-dva..
    Frendica je jucer rodila... U radjaoni bila od ponedjeljka... Prenijela je 8D... I zavrsila nakon 22h na CR... Ne znamo nista drugo osim toga jer je bila uzasno umorna, pa smo joj rekle da se javi kad stigne..
    Nasla sam parking doslovno na 2 min od doktora 

30. Kolovoz 2017. 07:58

Hahaha Dena...kak mi je to smijesno..nek izdrzi jos sutra😅 ajme pa to je tu, polako krecemo..hehe...a kad smo krenule, ko da je jucer bilo...😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    30. Kolovoz 2017. 08:00

Svi nesto moljakamo svoje bebice  Jos toliko pa mozes izaci  slatko...

30. Kolovoz 2017. 08:01

Barbs, a ne sad veliki kofer...al ono, mali onaj..nemora bit krcat😅 neznam kak bi igurala u neku torbu sve sto nosim..pa samo ulosci zauzmu mjesta😂
    Ajmeee...22 sata...jel tolko radala ili je poslje 22 rodila? 😮
    Ajde super za parking, nemoras puno hodat😀
    Ja danas idem u Petrinju, k frendici na druzenje😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    30. Kolovoz 2017. 08:10

Sanjchi, ma ja sam taj kofer uzimala kad bi isli na izlet 3D ali ja sam specijalna osoba pa sam tamo stavljala za 5D  ahahahahahhaa 22h je radjala... Valjda nikako da se otvori.... Ugl, komentar je bio: sve sto je moglo ici po zlu je islo... Ne znamo nista jer je rekla da mora doci k sebi da nam napise...
    A za parking, definitivno.. 
    Ujutro je bas frisko kod nas... Ali brzo ce zaprziti..
    Samo se ti zabavi, Sanjchi, treba s vremena na vrijeme!!  Ja obozavam ta druzenja s frendicama samo su rijetka jer one rade i imaju drugih obveza, pa bude tesko uskladiti free time...

barbs
    30. Kolovoz 2017. 08:16

Zasto volim svoju medicinsku sestru kod dr opce prakse?? Ispred mene 2 zene... Izadje ona iz ordinacije i kaze: sad ce doktor, ali ona je narucena za danas i trudnica je i trudnice imaju prednost!! 
    Mislim da sam osjetila onaj zlocesti pogled na sebi   Ali meni ce trebati doslovno 2 min da sve obavim...

panica
    30. Kolovoz 2017. 08:18

Nadam se da je Malena dobro. Cure koje spominjete kestene, oni vam se isto mogu zamrznuti, pa tko ima veci zamrzivac nek proba, kolega s posla svake godine na kile smrzava. Sto se tice platnenih pelena, meni je isto malo zbog susenja, ali mi je dragi rekao da nije da moramo puhati u njih da se osuse:-), a peglati se tak i tak ne preporuca tak da super.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.