Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Kolovoz 2017. 08:25

Barbs hahaha...za 5 dana😂😂😂
    Joj jadna zena...nadam se da ce sad sve bit OK, da je najgori dio iza nje😧
     A druzenja...da..heheh...treba to ponekad😉
    A super za sestru! A oni sto su bili ljuti u tom trenu, nek se posrame😒

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    30. Kolovoz 2017. 08:39

Ajme Barbs,jadna frendica. Nije mi jasno zasto orvo mrcvare zene pa tek onda na CR, umjesto da joj skrate muke i stave sto orije na CR kad vec ne ide vaginalno.
    Sretno na pregledima cure!

• sretna
    30. Kolovoz 2017. 08:41

Inace, mm je jucer, odnosno nocas, dosao u 2 ujutro doma s posla. Nisam spavala dok nije dosao jer mrzim kada vozi tako kasno prrmoren, uvijek se bojim da ne zaspi na autocesti ili tako nesto

30. Kolovoz 2017. 08:43

Joj Sretna, ni ja isto nevolim ic lec dok dragi nije doma. I kad se desi da ode u sred noci, kad ga netko zove, sva se vrpoljim po krevetu i nemirna sam dok se ne vrati il dok se ne javi

panica
    30. Kolovoz 2017. 08:47

Frendicu su prije cca 5 godina isto tako mucili i jos joj je seljak od doktora rekao da svaka prava zena mora iskusiti vaginalni porodaj i onda kad su djetetu pali otkucaji srca su je brzo na carski i maleni je bio na neonatologiji jedno vrijeme, na svu srecu sve je dobro zavrsilo, ali da nije, sta napraviti takvom covjeku?!

• sretna
    30. Kolovoz 2017. 08:49

panica

Frendicu su prije cca 5 godina isto tako mucili i jos joj je seljak od doktora rekao da svaka prava zena mora iskusiti vaginalni porodaj i onda kad su djetetu pali otkucaji srca su je brzo na carski i maleni je bio na neonatologiji jedno vrijeme, na svu srecu sve je dobro zavrsilo, ali da nije, sta napraviti takvom covjeku?!

Uzas! Zato sam ja za to da se vuku veze u bolnicama tko ima i danje muz prisutan. Na zalost svakakvih doktora ima

30. Kolovoz 2017. 08:52

Ja se nadam da ce meni bit isti dok kao mojoj sestri..nju je oba puta porado i sve je proslo OK..

barbs
    30. Kolovoz 2017. 09:01

Joj, nesto najgore je kad nema muza doma... Saaame brige . jos kad izbiva radi posla... Grozno...
    Ma joj ti dr!!! Grozno!! Frendica je u Americi rodila ali npr prosle g.je nasa frendica u Puli rodila i dr su joj rekli da ce TESKO prirodno roditi... Bila oko 12h u radjaoni i molila za CR nakon nekog vremena.... Tek kad su otkucaji srca poceli padati (malome) je isla na CR...
    Sestra je 33h tako... I onda njoj i malome otkucaji srca poceli padati i aaajmooo hitan CR...
    Poznanici je mala bila na zadak... 28h u radjaoni... Hitan CR... GROZNOOOO

30. Kolovoz 2017. 09:02

Ma uzas. Mislim pogotovo ovo na zadak. Pa logicno ak je na zadak da ides na CR jer inace su u opasnosti i mama i beba...😒

30. Kolovoz 2017. 09:06

Ja cu svakako probat vidjet da mi na porodaju bude dr Rebic, jer je on dobar doktor. A rekla mi seka ak bude ovaj jedan (jednom mi je bio na UZV) da stiscem noge dok ne dode neko drugi😧😮 mislim, nije on nikome naskodio samo je valjda grub i isto tako ima naviku prvo mucit rodilje pa tek onda slat ma CR..mada po svemu, nisam kandidat za to pa necu razmisljat o tome. Za sada se pripremamo na vaginalni porod..ak se mala ne okrene (molim Boga da ostane u ovom polozaju)😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.