Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Kolovoz 2017. 20:57

Bas mi doslo za paradajz Barbs..i to s mog vrta: volovsko srce...😋
    A nije valjda..za sad nije jos pokazao tu praznovjernost..😅 ma bitno da slozim ovaj dio s ladicama i policama da ga prebrisem pa laganini spremim stvari unutra..jos i komodu neku moramo kupit-za robicu😌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    29. Kolovoz 2017. 20:58

Edit: ljuljacke/lezaljke 

29. Kolovoz 2017. 20:59

Pa i ova svira i vibrir? Tako pise...

panica
    29. Kolovoz 2017. 21:03

Js mlijeko ne podnosim, a ubila bi za cokolesnik, cak mi i ono bez laktoze smeta, moram probati bademovo, ali uvijek zaboravim kupiti

29. Kolovoz 2017. 21:04

Budem otisla u ducan pa da mi ju demonstriraju...
    Kad bebe budu dovoljno stare za to? 

29. Kolovoz 2017. 21:05

Ufff panica..nezgodno za mlijeko😣 alergija ili?

panica
    29. Kolovoz 2017. 21:07

Mislim da je jedna od vas ovdje pisala da je koristila platnene pelene, ja isto planiram, pa me zanima koje su se dobre pokazale, za pocetak dok je beba mala mislim samo tetrati.

panica
    29. Kolovoz 2017. 21:10

sanjchi255

Ufff panica..nezgodno za mlijeko😣 alergija ili?

Nije alergija, otkad sam trudna ga ne podnosim, da prostis cijeli dan na wc- u provedem, isto mi je i sa paradajzom krenulo , nadam se da ce stati na tome

• sretna
    29. Kolovoz 2017. 21:11

Sanjchi, ako zelis bas ljuljacku onda su mi bolje one koje same ljuljaju na baterije ili struju. Nasa ljuljacka moze od rodenja jer ima nulti polozaj.
    Ljubljenje u usta NE NE i NE!!!! Totalno poremeceno i bespotrebno!

barbs
    29. Kolovoz 2017. 21:14

Eeeee Sanjchiii, na to sto je Sretna napisala sam mislila... P.s. nisam citala o kakvoj se ljuljacki radilo... Ovako iz prve mi izgleda ko ona obicna... Sad cu procitati detaljnije..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.