http://www.bubamara.in/djecja-oprema/freeon-ljuljaka-relax/607003830064560700?piskotki=da
Evo ov
To ti je to, ima sve karakteristike ko i nasa. Malo pogledaj jos jer ih hrpa postoji na trzistu pa vido dal bi radije to ili viper. Oboje to ne treba
Mislila sam na Violetu i kolica😄
Sretna, a to nije isto??? Ja mislila da je to viper..hahah
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Joj sanjchi bas si mi gust napravila sa tim kobasama i paradajzom.. ja sam do prije tj dana svaki dan doruckovala to… kobase, kruh i cherry rajcice ( samo smo njih zasadili)
I rekla mi gin da probam izbacit slano zbog oticanja i odrekla sam se kobasa.
I stvarno.. oticem, ali ne takvoj mjeri kako mi je bilo prije tj, dva..bas vidim razliku.. full mi se smanjilo.. i sad mi se opet jedeeeeee… 😥😭
Mene danas ko da je netko tukao.. bas sam si koma, ko da cu biti bolesna.. cak sam i 2x na wc isla.. proljev..uzas..
A da ti nisi pred porod? Meni je sestri oba puta bilo tako pred porod,kaze da joj je bilo kao da ce sad sad gripu dobit i tako ciscenje proljevom.
url=https://daisypath.com]
Haha 😂 Svi tipkamo i treba to zapamtit tko sta pise hehe... ma mi zadovoljni, sad jos ono najbitnije, da se mali rodi hehe
Vec postajem nestrpljiva 😊
Haha..a dogodi se da se covjek zabuni😅
Ma bude i to uskoro😄
Joj sanjchi bas si mi gust napravila sa tim kobasama i paradajzom.. ja sam do prije tj dana svaki dan doruckovala to… kobase, kruh i cherry rajcice ( samo smo njih zasadili)
I stvarno.. oticem, ali ne takvoj mjeri kako mi je bilo prije tj, dva..bas vidim razliku.. full mi se smanjilo.. i sad mi se opet jedeeeeee… 😥😭
Mene danas ko da je netko tukao.. bas sam si koma, ko da cu biti bolesna.. cak sam i 2x na wc isla.. proljev..uzas..
A da ti nisi pred porod? Meni je sestri oba puta bilo tako pred porod,kaze da joj je bilo kao da ce sad sad gripu dobit i tako ciscenje proljevom.
Nemoj mi to govorit!!!! 😂😂😂
Nije isto. Proguglaj viper pa ces skuzit 😊
Nemoj mi to govorit!!!! 😂😂😂
Evo, meni nije bilo tako pred porod 😄 da te utjesim...
Uh...sad imam o cemu mislit...jos cu vidjet..imamo jos vremena😅
Panica…ja sam koristila platnene pelene i sad cu opet, kod tetranja je vazno naci dobar cover koji pase bas bebicinoj građi...ja sam preferirala ove po velicinama a One size kad je bio veci vec. Dobri su ti Mother ease coveri, rodini, flafi i cak naturini su mi bili odlicni iako imas i od raznih sivalica koje imaju obrte i po preporuci se orjentiras. Imas i grupu MODERNE PLATNENE PELENE na facebooku pa tamo prinjuskaj sto se nudi i recenzije...ja jos nisam stigla proucit nova imena i sivalice😂 A imaju i file za prodaju pa mozes polovne naci vrlo povoljno.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji