Zvali su me danas da je kinderbet stigao u trgovinu, do kraja tjedna ce bit kod mene👏👏 kad ga sastavljat?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi nikako da komentiram, super ste prosli bas mi je drago, jer mladima i treba dat vjetra u leda i vjeru da imaju nesta svoje i neka nam svima bude povoljno naci ili napraviti nesto nase. 😊
A ovo mama u vrticu kad je dosla po djete i dala sisat ajmeee...to za mene nije normalno, luda mama 😂😂
Zvali su me danas da je kinderbet stigao u trgovinu, do kraja tjedna ce bit kod mene👏👏 kad ga sastavljat?
Kad god vi zelite. Mi smo sastavili, netko to sastavlja kad zena ode u bolnicu. Mi smo htjeli skupa sve prirediti. Jos cemo iduci tjedan kolica. I prije bi ali nemam mjesta bas a kako je i rodendan tu pa bit ce puno ljudi ne da mi se jos i kolica gurat.
Violeta, hvala, i mi mislimo da smo prosli povoljno. Jer imamo dvorista da jos jednom toliko izgradimo😅
Hmm...ja cu sastavit ono dolje i prematalicu a sami kindac cemo tamo, s nekih 37-38 tjedana...a mozda i odma😂😂😂 vidjet cemo sta ce dragi reci...
E kako vam se cini ovo?
http://www.bubamara.in/djecja-oprema/ingenuity-ljuljaka-2-u-1-boutique-ingenuity/109860074451109865
To sam mislila seki rec nek kupi..i jos joj dam kupon za 10% popusta...
Kad god vi zelite. Mi smo sastavili, netko to sastavlja kad zena ode u bolnicu. Mi smo htjeli skupa sve prirediti. Jos cemo iduci tjedan kolica. I prije bi ali nemam mjesta bas a kako je i rodendan tu pa bit ce puno ljudi ne da mi se jos i kolica gurat.
Sta si ono rekla, koja kolica ste uzeli?
Sanjchy , kobase i paradajz, hrana za bogove, cijelu trudnocu nisam nista suhomesnatog pojela jer se bojim, a paradajz mi poceo smetat prosli mjesec. Ja isto jedem manje obroke jer redovito dobivam u zeludac, nekad i bez zraka ostanem, ali su mi se pocele javljati svakakve zelje, sinoc sam u 10 dragog po milch schnite poslala
Panica, ja jedem sve..samo se klonim svjezeg sira..evo neki dan ga pojela jer sam bas imala zelju..i to ne puno...al ovo, suhomesnato...😋😋 ne svaki dan al eto, 2-3 puta mjesecno. Ja bi jela kestene pecene
..vec mi se to tjedana dana jede😧😧 i bas glupo sta ih nema sad😂😂😂😂
E i pahuljice cokoladne s hladnim mlijekom...to svaki dan jedem😂😂😂😂
Hedhehog, sve ce biti u redu!! Samo se nemoj uzrujavati...
Puno nas ima isti misljenje sto se tice ljubakanja u usta..
Panica, NO COMMENT za cicu...
Sanjchi, fiiinooo si se najela!! I super za krevetic... A muzu su rekli da dok ne rodim mi ne sastavim krevetic... Pa ce me ociti docekati kad se vratimo iz rodilista.. nadam se da tvoj nije toliko praznovjeran.. oko mene u familiji su svi takvi hhahhaa
Violeta, i mene zanima za kolica
Hrana-primijetila sam da već 2D za redom moram marendati sendvic sa zimskim i sirom hahahahhaa a s vremenom me uhvati zelja za toplim mlijekom sa napolitankama
Sanjchi, foooraaaaa je... Ali sam ja ljubiteljica ljuljacki koje sviraju i vibriraju..
Sortiraj odgovore
Najstariji