Jutr
Offf kad mi tako ode😠
Jutro cure...
Malena, nadam se da si OK? I ti i Lucija...🙏✊
Dena, hahhaa...i ja ih volim..kad ih ima, svaki dan ih jedemo... Neznam hocemo smjet jest kad rodimo? Dobro, ja cu ih stic (nadam se) pojest i prije poroda..al ato kad rodimo, dal smetaju bebi-zbog dojenja?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Juuutroo
Malena, kako si??
Platnene pelene-svaka cast ako netko ima snage i volje time se baviti..
Violeta, super kolica!!
Probava-eeeeee kroz T mi se znalo desiti da nisam isla par dana na wc... Ili bih isla ali ne bi to bilo to... Sva naduta sam bila itd itd... Pila sam MG direkt i super je bio... Onda sam se na drugi prebacila i zatvor... Onda sam opet na onaj prvi presla i sve je ok
.. sto je super je prije T sam isla ma wc k'o GRLICA, kako je netko napisao da neciji muz ide na wc... A moj muz bi bio u soku jer njemu bi se znalo desiti da po 2D ne ide..... Sve dok nije krenuo trenirati...
Malena javi nam se kad stignes. Mene strecnilo kad sam te procitala..tu smo u dan-dva nas 2.....ja tuka jos torbu nisam spakovala...mada sam pribavila sve. Nekako mi je psihicka blokada cini mi se.
Sinoc dosao ormar i djeci radni stol i to
jedva sam se suzdrzala da cijelu noc ne preslagujem.
Danas nastavak ali u prvoj brzini..strah me brze.
žena-majka-carica:)
Malena, kakva je situacija?
Sanjchi, ja sam sve normalno jela dok sam dojila,nije L nis smetalo
Zatvor - nisam imala problema s tim dok nisam sad pred 10ak dana krenula zeljezo suplement piti.
I sad vise nije tako bajno kao prije, unatoc sta jedem tonu povrca, voca, juhica....covjece koju razliku ti suplementi urade!
žena-majka-carica:)
Treca sreca, SAMO POMALOO
Aaaa daaa... To bome imas pravo... Jos u 6.mjesecu kad sam bila kod drugog dr na pregledu mi je rekao da cu vaditi zeljezo krajem trudnoce i da postoji mogucnost da imam problema sa zatvorom... Sto bi moglo biti istina jer trudnice inace imaju problema s time...
Aaaaaaa torba... HAHHAHAHA... Dodje mi da pocnem plakati...znaci, taman da cu spremiti SVE u torbu kad eto ti njegovog brata: ah joooojjjj pa meni bi trebala ta torba uskoro.. Znaciiii, on je danima vidio tu torbu u dnevnom kod sveki..... I danima cekao da kaze da ce njemu vjerojatno trebati..
Ja nisam znala da li da se smije ili placem jer da sam znala bih odavno kupila novu i ciao, gotova prica..
Ja eto idem sada doktoru opce prakse po uputnicu za KKS i vaditi odmah krv Pa cu se malo izgubiti iu kuce 😋
Meni zna bit problem s probavom kad dodem na more...ako ne obavim ujutro doma prije nego krenemo, onda nemogu taj dan (nekad i iduci) nista napravit..tek treci dan mi se unirmali...i to tek navecer. A doma to obavim odma ujutro..nekad prije kave nekad poslje..
Sretna-ajde super, nadam se da nece ni nasoj curki smetat😅
Treca, POLAKO!!!! nemoj se forsirat pa da ne izdrzis joa tih par dana sto ti je ostalo..
Hahahhaha Barbs...😂😂😂 mislim stvarno...sogi ti je legenda😂😂😂😂😂😂 a nis, sad poslje doktora u soping po novu torbu...pa ces imat svoju😀
Ja imam i torbu i kofer, al to sve staro godinama, pa cu si kupit novi koferic😅
Sortiraj odgovore
Najstariji