Joj sanjchi bas si mi gust napravila sa tim kobasama i paradajzom.. ja sam do prije tj dana svaki dan doruckovala to... kobase, kruh i cherry rajcice ( samo smo njih zasadili)
I rekla mi gin da probam izbacit slano zbog oticanja i odrekla sam se kobasa.
I stvarno.. oticem, ali ne takvoj mjeri kako mi je bilo prije tj, dva..bas vidim razliku.. full mi se smanjilo.. i sad mi se opet jedeeeeee... 😥😭
Mene danas ko da je netko tukao.. bas sam si koma, ko da cu biti bolesna.. cak sam i 2x na wc isla.. proljev..uzas..
Sanjchi ja sam samo ovo registrirala
Ležeći položaj u 3 pozicije nagiba.
- Sklopljena zauzima malo mjesta.
- Do 10 kg
Pa nisam mislila da vibrira.... Hmmm... Ali po meni su mozda bolje onakve kakve je Sretna opisala
Panica, nadam se da je prolazno! 😅
Sretna, nisam istrazivala i nekuzim se bas u to sve.. Ni sama neznam dal mi to treba il ne...eto, zgodno mi je pa zato..😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Panica, mozda KleaIva je pisala za pamucne pelene??
I me, aaajmeee kobasice... Mmmm .. ja ih slabo jedem ali volim...
Uuffffffff i ja sam danas 2-3x isla na wc??
Bas nam je divno... Idi spavati i odmoriti se... Sutra si ko nova..
Joj sanjchi bas si mi gust napravila sa tim kobasama i paradajzom.. ja sam do prije tj dana svaki dan doruckovala to… kobase, kruh i cherry rajcice ( samo smo njih zasadili)
I rekla mi gin da probam izbacit slano zbog oticanja i odrekla sam se kobasa.
I stvarno.. oticem, ali ne takvoj mjeri kako mi je bilo prije tj, dva..bas vidim razliku.. full mi se smanjilo.. i sad mi se opet jedeeeeee… 😥😭
Mene danas ko da je netko tukao.. bas sam si koma, ko da cu biti bolesna.. cak sam i 2x na wc isla.. proljev..uzas..
Hahah...jbg sorry😅 malo pojedi, nemoj puno!
Uhhh...nadas se da neces se razbolit..mozda samo ti nije pasalo nesto sto si pojela danas😩
Nasa je takva. To sam kupila L kad je imao mjesec dana. Odlicna stvar! Obozavao je biti u tome. Imas puno ljuljacki tog tipa. Sada ima i boljih vjerojatbo nego prije 3.5 g
http://www.bubamara.in/djecja-oprema/freeon-ljuljaka-relax/607003830064560700?piskotki=da
Evo ovo?
Bas sam tuka sta se toga tice😂😂
Sanjchi i Barbs ovakva kolica, Passo 😊
Meni su bebetto kolica tip top ali eto trazili smo neka jeftinija...na kraju su moji dali novce za kolica (da sam znala ja bi dala razliku i uzela bebetto 😃) 😊 ali sta je tu je, ova su nam ok. Nadam se da ce se mali vozati u njima i htjet biti. Jer jednoj mami oboje djece nisu htjeli uopce u kolica. Gledam tak po netu i Kunvert kolica su lijepa, a sad kakva su ovako ne znam.
Lijepa su kolica Barbs...bitno da ste vi zadovoljni! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji