Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    29. Kolovoz 2017. 21:16

Joj sanjchi bas si mi gust napravila sa tim kobasama i paradajzom.. ja sam do prije tj dana svaki dan doruckovala to... kobase, kruh i cherry rajcice ( samo smo njih zasadili)
    I rekla mi gin da probam izbacit slano zbog oticanja i odrekla sam se kobasa. 
    I stvarno.. oticem, ali ne takvoj mjeri kako mi je bilo prije tj, dva..bas vidim razliku.. full mi se smanjilo.. i sad mi se opet jedeeeeee... 😥😭
     Mene danas ko da je netko tukao.. bas sam si koma, ko da cu biti bolesna.. cak sam i 2x na wc isla.. proljev..uzas..

barbs
    29. Kolovoz 2017. 21:17

Sanjchi ja sam samo ovo registrirala
    Ležeći položaj u 3 pozicije nagiba.
    - Sklopljena zauzima malo mjesta.
    - Do 10 kg
    Pa nisam mislila da vibrira.... Hmmm... Ali po meni su mozda bolje onakve kakve je Sretna opisala

29. Kolovoz 2017. 21:17

Panica, nadam se da je prolazno! 😅
    Sretna, nisam istrazivala i nekuzim se bas u to sve.. Ni sama neznam dal mi to treba il ne...eto, zgodno mi je pa zato..😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    29. Kolovoz 2017. 21:19

Panica, mozda KleaIva je pisala za pamucne pelene??
    I me, aaajmeee kobasice... Mmmm .. ja ih slabo jedem ali volim... Uuffffffff i ja sam danas 2-3x isla na wc??  Bas nam je divno... Idi spavati i odmoriti se... Sutra si ko nova..

29. Kolovoz 2017. 21:20

I_me

Joj sanjchi bas si mi gust napravila sa tim kobasama i paradajzom.. ja sam do prije tj dana svaki dan doruckovala to… kobase, kruh i cherry rajcice ( samo smo njih zasadili)
    I rekla mi gin da probam izbacit slano zbog oticanja i odrekla sam se kobasa.
    I stvarno.. oticem, ali ne takvoj mjeri kako mi je bilo prije tj, dva..bas vidim razliku.. full mi se smanjilo.. i sad mi se opet jedeeeeee… 😥😭
    Mene danas ko da je netko tukao.. bas sam si koma, ko da cu biti bolesna.. cak sam i 2x na wc isla.. proljev..uzas..

Hahah...jbg sorry😅 malo pojedi, nemoj puno!
    Uhhh...nadas se da neces se razbolit..mozda samo ti nije pasalo nesto sto si pojela danas😩

• sretna
    29. Kolovoz 2017. 21:22

Nasa je takva. To sam kupila L kad je imao mjesec dana. Odlicna stvar! Obozavao je biti u tome. Imas puno ljuljacki tog tipa. Sada ima i boljih vjerojatbo nego prije 3.5 g

29. Kolovoz 2017. 21:24

http://www.bubamara.in/djecja-oprema/freeon-ljuljaka-relax/607003830064560700?piskotki=da
    Evo ovo? 

29. Kolovoz 2017. 21:26

Bas sam tuka sta se toga tice😂😂 

violeta1
    29. Kolovoz 2017. 21:29

Sanjchi i Barbs ovakva kolica, Passo 😊
    Meni su bebetto kolica tip top ali eto trazili smo neka jeftinija...na kraju su moji dali novce za kolica (da sam znala ja bi dala razliku i uzela bebetto 😃) 😊 ali sta je tu je, ova su nam ok. Nadam se da ce se mali vozati u njima i htjet biti. Jer jednoj mami oboje djece nisu htjeli uopce u kolica. Gledam tak po netu i Kunvert kolica su lijepa, a sad kakva su ovako ne znam. 

29. Kolovoz 2017. 21:31

Lijepa su kolica Barbs...bitno da ste vi zadovoljni! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.