Sretna 😂😂😂😂😂😂 hahahahaha
E i kod mene je zahladili, ali alergija na ambroziju mi ne dozvoljava disanje i luftanje stana ☹️
Kiki, ah joooj … Ma nisam ni mislila da ides kupovati vec ako imas slucajno kod kuce jer ja imam jednu koju cu uzeti u slucaju da me ova stisce i/ili se budem oznojila.. ma grozno vise s tim vremenom… Sparno je za poludjeti… Ja letim u sobi u majici s upaljenim ventilatorom..
Sanjchi, fiiiiiiniii rucakA dizu ti tlak jer ti je ili takav dan ili hormoni su u pitanju
Grozno, znam… I meni znaju svi ponekad ici na zivce iz nepostojecih razloga
Citam na brzinu i umjesto "ventilatorom", procitam kak trcis po kuci s upaljenim vibratorom 🤣🤣🤣
koje se tebi misli motaju po glavi sretna? 😁
Klea super za curku....bit ce haljinica, cipelica, cvjeticaaaa weeee 😍
Maca to je najbolje sta mozes ocekivat - da stagnira. Jer zatvorit se ne moze sta se vec otvorilo. I lipo da si dobila zeleno svjetlo za setnje al ipak ti pomalo, kalkuliraj di i koliko da ne zavrsis opet na bolnickom cuvanju jer to je dooooosadno. Ja isto kalkuliram naveliko....inace di bi bila. Evo danas kupala se + rucak + 2 mashine robe + pregled...a SVE vrijeme izmedju LEZIM.....ne zato jer mi je zabavno. Daleko od tog!
žena-majka-carica:)
Cure super za preglede!!!
Znaci jos jedna curka! ☺ mislim da za sada cure vode..😂
Treca_sreca kak je bilo na pregledu? Ako nisi napisala, možda sam fulala 😬
Treca sreca sta je najbolje, takve stvari mi nisu ni na kraj pameti 😂 brzopletost 😄
Mouse i ti si alergicarka? 😯 suosjecam....to je poprilican hendikep, pogotovo sad u trudnoci kad su nam lijekovi zabranjeni....ja ispaljujem. U nas se digao vjetar a kako kisa nije tjednimaaaa pala sve je suvo i samo vitla prashinu (a mi vprizemlje, okolo pjescani parking i park s borovima i sl) kooooma!
slika vam ne moze docarat koliko je crno nebo vani i koliko puse. Sad sam se vratila iz setnje sa psom.. dobrano me ispuhalo.. sad sjedim na terasi i uzivam na vjetru.. nadam se da ce i kisa pasti. ☺
I me, dobro da si se vratila prije nego se vrijeme pogrosa...
Booome i kod nas puuuseeeee i nebo se crni.. Neeeekaaaa neeeekaaa
Ja sad lezim u sobi i gledam film
Mc Mouse, uufffff, vi alergicari. Groooznooo...
Treca sreca, da, i mene zanima... Sto je s pregledom??
Maca, samo ti pomaaaalooo
Nisu ni meni na pameti vishe...mislim fali mi da se spojim s muzem ali evo danas me opet gin nije htio gledat jesam li i koliko otvorena, da ne potaknemo sta. Pa ako nece on da gurne jednom ruku onda mi je jasna poruka - nema sexa vishe ni pod razno...ako zelim izgurat bar do 38.tj
samo je radio ctg i gledao uzv, protoke itd
Beba je procijenjena na 3350 gr
rekao je da izdrzim jos tjedan i moze me slat na CR (inace najcesce tek u 39tt ali rekao je da hoce i kad beba prebaci 3ipol kile, pa sta prije uhcatis - kilazu ili tjedne...)
nadam se da cu izgurat, moram se primirit max
Sortiraj odgovore
Najstariji