Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    28. Kolovoz 2017. 14:03

violeta1

Mamuka moja sestricna ima sina i sve mi u detalje objasnila. Svaki put nakon kupanja treba navlaviti kozicu i to pedijatrica pregledava, ona je morala jace navlaciti jer pedijatrica joj rekla da se pocinje ljepiti. Kaze najsmjesnije je oni tako mali a pisonja stoji 🤣
    Druga sestricna vodi malog na operaciju, nesta sa jajcima nije u redu. Pa mene bas malo hvata frka oko tog pise, jer s njim treba pazit i ima komplikacija. Kolegica malom nije navlacila pa je morao isto na operaciju.

Ma nije to tak strasno. Ja sam mm prepustila da povlaci, a kad nema njega onda ja. Ma da sad mali vec i sam navlaci kad mu kazemo, tak da kad poraste moze to sam raditi 😄

• Mamuka
    28. Kolovoz 2017. 14:04

violeta1

Mamuka moja sestricna ima sina i sve mi u detalje objasnila. Svaki put nakon kupanja treba navlaviti kozicu i to pedijatrica pregledava, ona je morala jace navlaciti jer pedijatrica joj rekla da se pocinje ljepiti. Kaze najsmjesnije je oni tako mali a pisonja stoji 🤣
    Druga sestricna vodi malog na operaciju, nesta sa jajcima nije u redu. Pa mene bas malo hvata frka oko tog pise, jer s njim treba pazit i ima komplikacija. Kolegica malom nije navlacila pa je morao isto na operaciju.

Eto vidis! Blazene cure! Obrisi i namazi i nemas problema 😂😂

• Mamuka
    28. Kolovoz 2017. 14:10

sretna

violeta1

Ma nije to tak strasno. Ja sam mm prepustila da povlaci, a kad nema njega onda ja. Ma da sad mali vec i sam navlaci kad mu kazemo, tak da kad poraste moze to sam raditi 😄

Sve se meni cini da cu ja to muzu prepustit. On ce znat to bolje od mene 😂😂
    Pa do kad to triba radit? Ja sam mislila da se to.radi samo dok su bebaci... 😄😄
    Ajmeee pa bas san ko prvorotkinja. Ja o deckima pooojma neman. Hahahaha Dobro san ja govorila da bi tribala kakvu knjigu kupit. S micicon nisan jer sam stvarno puno toga znala. Ali sad.... Tabula rasa 😂😂

• sretna
    28. Kolovoz 2017. 14:17

Pa evo, jedna poznanica je imala i sa malom problema. Srasla.joj je kozica na pipici, pojma nemam kako,morali su mazat neku mast s kortikosteroidima i na srecu s tim se uspjelo to odvojit, inace bi morali na operaciju. Tak da i cure znaju bit problematicne

28. Kolovoz 2017. 14:20

Uff Sretna...bome zeznuto to sa srastanjem😕 a svaka beba, bilo cura bilo decko, nosi sa sobom neke izazove koje moramo svladat..samo treba se informirat dobro i mislim da nemoze nista onda poc po krivu😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    28. Kolovoz 2017. 14:35

ej,cure..ja sad isla po nalaz brisa na streptokok.. sve super!!! 

barbs
    28. Kolovoz 2017. 14:44

Poooozdrav cure!!!  Baš ste se raspisale  Sad ću ja krenuti s čitanjem svega što nisam!  Doslovno 10 str imam za potpisati! 
    Sanjchi, sinoć sam zaspala k'o da me netko nečime udario... Prvo mi je bilo teško jer je bilo jako vruće... Muž je pozatvarao sve jer, kaže, njemu je hladnije preko noći!  Bila sam ljuta za poludjeti... Meni vruće. Isparavam... a njemu ugodno i još mi govori da prestanem izmišljati da mi je vruće jer da se samo moram umiriti... Grozan je!  Rekla sam mu da se nadam da će se u drugom životu k'o žensko roditi da zna kroz kakve promijene prolazimo, pogotovo u trudnoći! 
    Jutros sam išla kod frizerke... Super me ošišana i ispada k'o da sam se tek ofarbala.  Tamo sam vidjela i frendicu koja se došla farbati i šišati prije vjenčanja (ova koja se u ned udaje!) i raspričale se tamo jer teško da ćemo se uspjeti vidjeti do djevojačke. Rekla je da dolazi puno ljudi i da ima puno toga za riješavati uokolo (finalne pripreme za vjenčanje!). Mama će joj napraviti kolače, pa ću ja njenima odnijeti... Nakon toga sam otišla kod ginekologa i sestra mi je dala uputnicu + obavijestila me da kad rodim joj se odmah javim da me upiše za rutinski pregled (6tj nakon poroda!) i rekla sam joj da super što mi je rekla jer bih i ja vjerojatno čekala da prođe 6tj, pa joj se javila... I otišla sam kod doktora o.p. za uputnicu za KKS. Sestra mi je rekla da imam svakako prednost kao trudnica, ali da doktor riješava neku papirologiju, pa smo se dogovorile da dođem u sri ujutro oko 8 i da odmah nakon što dobijem uputnicu idem vaditi krv, pošto vade do 9.30. I našla sam se sestrom od frendice... malo smo pričale o pripremama za djevojačku i o piru...  Otišla sam po nalaz za streptokok i piše: NIJE PRONAĐEN!!!  Jedna briga manje! 
     Trebalo mi je oko pola sata da dođem doma... Ima dosta turista + naši odlučili trknuti u grad, a kiša pada... tj. ni ne pada toliko, ali nije vrijeme za more i sviiiiii odlučili u grad... Vani je grozno. Sparno je za poludjeti! 

barbs
    28. Kolovoz 2017. 14:52

Dena, baš fora ideja s pismom mužu!  Jako slatko! 
    Mamuka, slažem se što se igračka tiče... Frendica mi je rekla da ih mali ima toliko da ne znaju više gdje će sa njima, a igra se lončićima u kojima je ona kuhala i s magnetima. 
    TULUM U TRBUHU - moj je mali većinom aktivan kroz dan... po noći se umiri... mada ga osjetim, ali ne toliko jako kao i kroz dan... s time da se, nažalost, dižem svaka 2h da idem piškiti i popiti vode...  Inače sam primijetila da najbolje spavam na desnoj strani, ali se trudim prebaciti na lijevu radi toga što svi govore da je bolje na tu stranu... mada meni frendica kaže da je ona svakako spavala i da nije bilo problema.
    Marijana, BENEDIKT je stvarno lijepo i nije učestalo ime!  Da ga stavim na popis?? 
    Mc Mouse, daaaa, imamo super lijepa imena!  Sve! 
    Violeta, kužim tebe što se imena tiče... I ja isto k'o i ti razmišljam... A kužim i što tvoj muž želi reći, mada nije to to više kad znaš da ti netko iz familije i/ili netko od frendova imaa isto ime k'o i ti..
    Pozdrav, Malena
    Kiki, i tebi je bome veselo s tim vjenčanjima!  Znam kako ti je! A da si uzmeš rezervnu haljinu? To ću i ja napraviti za nedjelju. 
    Ufff, do sada sam pročitala dvije stranice. Odoh se osvježiti pod tuš i onda nastavljam! 

barbs
    28. Kolovoz 2017. 15:11

Sanjchi, za babu!!!  Nemam komentara... K'o da ih je netko nešto pitao... To me podsjetilo kad je frendica trudnica pričala da je ona imala 39-40temp i da je čekala red za vaditi krv i da je izašla sestra i rekla: trudnice imaju prednost! I jedna baba je rekla: ona ima vremena čekati! mi nemamo! i nešto joj je frendica odbrusila i ušla unutra ispred nje... Grozne su... Kad pomislim, rijetko tko te pušta prije reda, ali najgore mi bude kad se trudnica uvali ispred trudnice... To se meni desilo u čet.kad sam se išla javiti za prvi pregled u trudničkoj ambulanti u bolnici... Ženska je došla iz istih razloga k'o i ja, a uštekala se prije mene... E to mi je već grozno!!! 

treca_sreca
    28. Kolovoz 2017. 15:12

Mamuka

violeta1

Eto vidis! Blazene cure! Obrisi i namazi i nemas problema 😂😂

Da!

"dizanje" - znači nisamo ni mi ,iz istog razloga - jer bi bilo pišaline van pelena preko trbuha....
    a prevlačila nisam nijednom u najranijoj dobi (i starijem se upalilo, a mladjem nije - jer je ranije izašao iz pelena i prešao na pamučne gaćice - ima i to velike veze), tek kasnije kad je dr rekla da moram....minimalno. To mi baš na nerve ide. Fuuj

baš se radujem šta će me ovaj put to zaobići
    ako doktor nije fulao spol! ubit ću ga
    ja za muškog ni ime nemam...a da ne pričam da bi se vozio u ROZOJ košari od kolica

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.