Znaci iduci pregled za 7dana. Nadam se da cu ga docekat 2u1. A ako ista osjetim pravac rodiliste....iste upute kao prosli put. Samo se smanjuje interval, prodli put je bilo 10dana razmak..
žena-majka-carica:)
Jao posaljite i nama malo osvjezenja, kod nas nema nista, mi se vratili iz setnje pa sad odmaram.
Maca bitno da js stanje isto, i da se ne mjenja, polako i sve ce biti ok.
Kleaiva cestitam na curici 😊😚 i drago mi je sto je sve dobro 😊
Treca sreca- apsolutno potpisujem. Necu se igrat jos sigurno do sljedeceg pregleda ne planiram nikakve kave ni setnje, al ono malo po kuci i dvoristu ucinit dir,samo da zraka uhvatim.
url=https://daisypath.com]
Nisu ni meni na pameti vishe…mislim fali mi da se spojim s muzem ali evo danas me opet gin nije htio gledat jesam li i koliko otvorena, da ne potaknemo sta. Pa ako nece on da gurne jednom ruku onda mi je jasna poruka - nema sexa vishe ni pod razno…ako zelim izgurat bar do 38.tj
samo je radio ctg i gledao uzv, protoke itd
Beba je procijenjena na 3350 gr
rekao je da izdrzim jos tjedan i moze me slat na CR (inace najcesce tek u 39tt ali rekao je da hoce i kad beba prebaci 3ipol kile, pa sta prije uhcatis - kilazu ili tjedne…)
nadam se da cu izgurat, moram se primirit max
Pa na kraju Mila i nije tako veeeelika.. ☺ mislim, za tjedne u kojima si je malo veca ali nije toliko koliko su ti decki bili?
Sad samo polako! ☺
Treca sreca drzim fige da izdrzis do iduceg pregleda 😊
Ja sam danas isla sama u grad, u trg i narucit tortu za nedelju meni za rodendan i svako malo sam osjetila pritisak dole i stalno malom pricam neka se strpi da mama proslavi rod i onda moze van hehe
Marijana hahahaha bas si me nasmijala, a mi kao svetice, nijedna nezna kako se to radi 😉😂
Mi smo kod Freiburga, ako ti sta znaci, odnosno 100 km od Karlsruha prema Francuskoj.
Curke super za preglede ☺
Kleaiva cestitke na curki ☺
Mi smo bili u gradu cijelo popodne, trazila sam kapicu za izlazak iz bolnice, bijelu ili tamno placu i nisam nista nasla 😑
Pelzy uloske sam konacno nasla i cak su bili na snizenju, nekih 20kn. Sad me zanima (nemojte se amijati😶) jesu oni zapakirani svaki posebno ili se koriste tako cijeli??Inace su ogromni, neznam kako da ih spakiram.
url=https://lilypie.com]
Treca sreca, pa malena mozda nece biti tooooooliko velika koliko se pricalo Samo ti pomalo... Mozes ti to..
Violeta, izdrzat cete vi to!!
I ja svog malog stalno nesto moljakam..
Marijana hahahaha bas si me nasmijala, a mi kao svetice, nijedna nezna kako se to radi 😉😂
Mi smo kod Freiburga, ako ti sta znaci, odnosno 100 km od Karlsruha prema Francuskoj.
Curke super za preglede ☺
Kleaiva cestitke na curki ☺
Mi smo bili u gradu cijelo popodne, trazila sam kapicu za izlazak iz bolnice, bijelu ili tamno placu i nisam nista nasla 😑
Pelzy uloske sam konacno nasla i cak su bili na snizenju, nekih 20kn. Sad me zanima (nemojte se amijati😶) jesu oni zapakirani svaki posebno ili se koriste tako cijeli??Inace su ogromni, neznam kako da ih spakiram.
Ja sam spakirala cijeli paket u torbu. Na dnu torbe je. Izvadila sam 5 kom, srolala ih i spakirala ih u vrecicu za zamrzivac 😂😂 sa jednokratnim gacicama i stavila u jedan pretinac sa strane torbe. Da ih imam odmah pri ruci.
Nije velika pre...tek mrvu veca od prosjeka.
Toma mi je s 35 tj vec bio presisao 3ipol kilograma.
Za Davida ne znam masu jer su mu samo glavu mjerili zbog dijagnoze...ali on je bio lila kao brat (2tj ranije rodjen pa je imao 500gr manje, al da su u istom tj rodjeni vjerojatno bi istu porodjajnu masu imali.. )
žena-majka-carica:)
Sretna 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 upisah se skoro od smijeha...vibrator😂😂 i to jos ne zive sami u kuci😂
Klea cestitam na curki😚
Maca neka je ave OK, a to sto au izgubili nalaz, bemu misa..al ajde, ponovili ste...
Treca sreca, znaci, celibat i dalje...samo polako, drzimo fige da izdrzite sto duze 2u1😚
Dena tko, mi? Pa neznamo mi kako se to radi! 😝😂😂 A za uloske..i chicco su veliki, ogromni su, ko pelene za bebu😂😂 ja cu stavit cijeli pak u torbu (30 kom) pa nek se nade, bolje da ih imam nego da mi fali jer ak cu slat dragog po to, tko zna sta ce mi donjet😂😂 kupila sam jedan pack i frendica mi je rekla donjet isto neke velike sto ce bit dobri, ona dobila 2 kutije cijele😀
Violeta samo polako...koji je to rodendan? Koliko si mlada?😉
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji