Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    28. Kolovoz 2017. 21:59

Hvala na savjetima! Probat ću ih namočiti prije pranja s vanishem pa oprati na 60.
    Ne znam od čega su fleke, najviše je oko ovratnika pa pretpostavljam da je od hrane. Mislim da su neke i od stajanja jer i mali brojevi imaju onako lagano žućkastu boju... 
    A probat ću oprati, ako ne idu fleke dolje, idu ravno u smeće 

• Dena1009
    28. Kolovoz 2017. 22:16

Suncokretica

Hvala na savjetima! Probat ću ih namočiti prije pranja s vanishem pa oprati na 60.
    Ne znam od čega su fleke, najviše je oko ovratnika pa pretpostavljam da je od hrane. Mislim da su neke i od stajanja jer i mali brojevi imaju onako lagano žućkastu boju…
    A probat ću oprati, ako ne idu fleke dolje, idu ravno u smeće

Ja se fleka rjesavam uz pomocu soli za fleke, a i one maramice za farbu isto povlace fleke. Za robicu koju sam dobila i koja je bila poflekana sam stavila sa pretpranjem, deterdzent i sol za fleke i jos ubacila par maramica u bubanj, a kad se opralo stavila sam omeksivac i jos jednom stavila da se isplavi. Nisam primjetila da bi koji flek ostao.

url=https://lilypie.com]

mc_mouse
    28. Kolovoz 2017. 22:44

Stare fleke, cisto sumnjam da se to da spasiti, a da Liči na čisto. 
    E jedva cekam da odem do Zadra u petak. Nadam se da nema ambrozije tamo 😂 Ali garant cu ja naći alergen. Tata mi je uvijek govorio da vrabac prdne, ja bi bila alergična 😂😂😂😂😂
    E da, chicco ulošci, nisam ih otvarala no kao da je netko na fejsu pitao koja strana ide dolje, a koja gore, jel zo jasno naznačeno ili? 😂

• Mamuka
    28. Kolovoz 2017. 22:47

Maca super za pregled. Bit ce to OK samo slusaj doktore. 😉
    Treca mislin da ces ti samu sebe iznenadit koliko ces ostat u komadu. Super ste dogurale a i jos cete. Mila ce bit lipa bebica, ni prevelika ni premala.
    Klea cestitke na curi! 
    Suncokretice ima u Muelleru nesto za fleke, u ljubicastoj boci sa spricaljkon, muellerova neka marka i super skida fleke. Po meni najbolje sto sam do sad probala. A mozes probat i prokuhat persil/ariel u nekom loncicu i onda takav prokuhan ulijes u lavor s robon i vodon tj namaces robu u tom prokuhanom prasku. Ne znam koja je fora ali kad se prokuha 10 puta je bolji nego kad ga ovako samo ubacis u vodu.
    U St nesto malo puse al i dalje nema nikakvog posebnog osvjezenja. Cini mi se da cu se i veceras budit oznojna.... Bas je utuzilo. Ovo vise nije normalno.😖

kleaiva
    28. Kolovoz 2017. 23:02

Zaboravih napisat da mi je secer super a od kks-a samo zeljezo palo za 1 ispod normale pa sam dobila Heferol😊
    Suncokretice…pokusaj prokuhati prasak i vodu i u tome 5-19 minuta kuhati robicu, nakon toga operes normalno u masini s vise vode tj. ukljucis predpranje bez praska i trebalo bi biti ultra bijelo😊 Ja tako radim s krpama i tetrama povremeno kad izgube sjaj...to je ono bas po starinski kako su nase bake prale ves i dezinficirale gace i slicno😂
    Hvala na cestitkama…bas sam happy sto ce bit curka i kupovat cemo preeeslatku robicu😊😊😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    28. Kolovoz 2017. 23:05

I meni je vruce a muz sve pozatvarao jer ga ambrozija ubija...toliko je kasljao da je danas dosao od dr. s antibiotikom, tabletama za alergiju i jos nekim sprejem.😞 A vec se danima muci i kaze da mu je bolje nakon samo jedne tablete😊 Jedino sto ja umirem od sparine jer ne mogu luftati kao obicno pa hodam van unutra😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 00:57

ja ne znam jel ambrozija il prašina šta se uskovitlala od jučerašnjeg vjetra koji se digao (a samo sam do auta pješačila, do zgrade/doktora, i natrag, većinom u autu bila) ali evo ja puuuuna bronhijalne sluzi.
    Probudila me činjenica da sam se toliko prepunila sluzi da nisam mogla disat više.....*ebem ti alergije
    Sad sam se pol ure nakašljavala da to izbacim iz gornjih dišnih, pijem čaj i naravno razbudila sam se u tih 40min
    tko će sad nazad zaspat?
    a kuća blindirana jer je vani prašnjavooooo i ne smijem to udisat. Za podavit se.
    Muž i djeca naravno spavaju ko bebe
    bar nekome ne smeta, blago im se
    mene ovo baš izmuči

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 01:02

kleaiva

Suncokretice…pokusaj prokuhati prasak i vodu i u tome 5-19 minuta kuhati robicu, nakon toga operes normalno u masini s vise vode tj. ukljucis predpranje bez praska i trebalo bi biti ultra bijelo😊 Ja tako radim s krpama i tetrama povremeno kad izgube sjaj…to je ono bas po starinski kako su nase bake prale ves i dezinficirale gace i slicno😂

ovo zvuči da bi moglo imat efekta, ali me zanima koliko dugo kuhati vodu s praškom PRIJE nego ubaciš robu u nj.
    I naravno ovo vrijedii samo za bijele stvari
    sa šarenima, možeš izgubit boju skroz
    Mamuka, koji je to sprej?
    ja sam probala sve od vanisha nadalje, zadnje sam stala na OminoBianco gelu (ima u dm-a) i ajd ako je fleka friška i ako nije od voća/toča (koji ima pome/ulja jelte) izadje recimo (većim dijelom) ali inače - možeš se slikat..

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 01:16

jučer naručim 2 seta, ok povoljnije nego u ljekarni svakako
    ali od danas vidim ide akcija i to nemalena: cca 30% - pa ja ću poludit
    tako da, evo link
    ako je tko mislio uzimat Plan T dodatke prehrani za dojilje i novorođenčad
    https://plant.hr/
    preko 250kn je bespl dostava, inače 25kn

Kiki156
    29. Kolovoz 2017. 01:48

Evo jos jedne budne... zaspali smo na kaucu i vec se oko 11 prebacili u krevet, probudila se jer sam morala na wc i evo sad ne mogu zaspati. Odem po mob u nadi da je jutro blizu, a ono tek pol 2 😒 
    Ujutro idem vadit krv, ponovno senzibilizacija a 0+ sam, bas cu je pitati zasto to... 
    Barbs misa je u 19, ima i okupljanje prije ali necemo ici tako da ja sto duze izdrzim 😅
    Sanjci daaa volim kad me grli, ali evo cak mi je i danas prevruce za to! 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.