Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    28. Kolovoz 2017. 15:52

treca_sreca

I_me super za nalaz da je uredan! Mada je to bitnije onima koje će rodit vaginalno nego nama caricama.
    Ja sam prije 10dana radila bris i rekli su mi poslat na sms rezultate ali nisu….al večeras imam opet pregled pa ću pitat jel moguće da JOŠ nisu gotovi nalazi (ili vjerojatnije - ne šalju niš ako je nalaz uredan??) ne znam,…ugl jedva čekam večeras.

da,znam.. to sam i ja pitala gin zasto mi radi ako je rekla da je 80% sansa da cu roditi na carski pa mi je rekla..bolje napravit da ne bi bilo kad bi bilo,moooozda se beba okrene pa ce mi trebat..bolje imat nego nemat.

28. Kolovoz 2017. 15:56

Uhh...ja oprala posteljinu bebici i opeglala ju i opeglala robu od dragoga za posao i nemogu vise nikud. Noge me bole😌 i vruce mi..sad sam klimu upalila da malo rashladi kucu. E cim sam sjela pocela se micica okretat, namjestat, premjestat...bas mi sad bude bolno kad krene..ojacala je..sinoc sam tako zajaukala da me dragi pogledo i pito sta mi je,  ja ko iz topa: terorizira me ovo tvoje dijete😂😂
    Barbs i I me, super za nalaze..
    Kapi..hmmm..nisam uopce o tome razmisljala? 😮
    Hahhahaha Barbs..dobra ti je mama....kako ce ona s pisonjom😂😂😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

28. Kolovoz 2017. 15:59

Marijana...haha...ti muski...😂😂 
    Sretno na pregledu, Treca sreca! 
    Sutra nas je puno na repertoaru, ako se ne varam, bar nas 5-6...veselo ce bit sutra kad se krenemo javljat😀

Marijana12345
    28. Kolovoz 2017. 16:00

Curke... tehnika je ista kao i kod velikih 😄 samo ovo ide s 2 prsta i malo ste njeznije 😂😂😂😂

28. Kolovoz 2017. 16:01

Marijana

Curke… tehnika je ista kao i kod velikih 😄 samo ovo ide s 2 prsta i malo ste njeznije 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

barbs
    28. Kolovoz 2017. 16:27

Marijana 
    Sanjchi, sad odmaraaaanjeeeeeee... Ja nisam morala rucak raditi, sto je super jer me nije bilo od 9h do 14.30h pa mislim da bi me taj rucak razvalio... Super za opranu i ispeglanu baby opremu 
    Hmmm, stavit cu kasnije popis pregleda 😉
    I me, slazem se sa tvojom ginekologicom. Bolje da imas nego da nemas, za svaki slucaj....
    Bas me zanima KKS nalaz u cet, s obzirom da cu vaditi krv u sri... 

• Mamuka
    28. Kolovoz 2017. 16:29

Marijana

Curke… tehnika je ista kao i kod velikih 😄 samo ovo ide s 2 prsta i malo ste njeznije 😂😂😂😂

Hahahahahahahahahahaha 😂😂😂😂
    Zato mislim da ce muski ipak tu bit strucniji 😂😂😂

Kiki156
    28. Kolovoz 2017. 16:55

Barbs a nemam rezervnu haljinu, u ducanima nema nista i neda mi se ni traziti, iskreno 😂 Kod nas evo pada kisa, nije trebala danas prema prognozi, a stalno se nesto mijenja. U petak i dalje stoji suncano, 32 stupnja - uzaaas! 😅 😭 
    Piso joj i meni je to zastrasujuce! Ja imam mladu bracu i sjecam se da im je mama dizala pisu u peleni prema gore, ne znam zasto... i znam da se poteze kozica al bas ce me biti strah toga. Marijana koje ulje koristi tvoja seka za njegu? Nama su rekli u pocetku najbolje nista, jedino u kupku moze par kapi maslinovog ili tako nekog ulja... 

28. Kolovoz 2017. 17:06

Barbs ja sam danas carbonaru radila i spagete... Mala me jos malo terorizirala i sad spava, cini mi se..malo odmora😅 sad su bili svekici na kavi, popili brzinski i otisli...bas mi tlak dignu bez ikakvog razloga😂😂😂 valjda mi sad niko netreba a pogotvo kad je netko nad*kan i onda takav svima kvari raspolozenje..😒 
    Sad sam opet ostala sama, dragi skocio do grada, do poste..a ja cu ic sude oprat (jedva cekam da prode tih 10-ak dana da prvi put ukljucim perilicu😅) 
    Kazu kisu veceras? Hajde, nek malo smoci zemlju..ljepse ce se spavat.. Joooj sad sam se sjetila da se moram depilirat veceras😌 i mala sad stuca😂😂 toliko o odmoru od nje😂😂😂😂

28. Kolovoz 2017. 17:08

Kiki156

Marijana koje ulje koristi tvoja seka za njegu? Nama su rekli u pocetku najbolje nista, jedino u kupku moze par kapi maslinovog ili tako nekog ulja…

Moja sveki i sogi su malu mazale maslinovim (nezz dal obicno il neko posebno za to) al ono, na blazinicu pa samo malo po pregibima, tjeme i sl.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.