Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    28. Kolovoz 2017. 20:50

Sretna strgala sam se kad sam procitala 😂😂😂😂 
    Kela cestitam na curici! ☺️
    Maca drago mi je da je sve ok! ❤️
    Treca sreca covjece, pa ti bi za tjedan dana mogla imati Milu u rukama! 😃 Ali sto duze izdrzite tim bolje, ali od 37 tj je vec termin. 
    Mi smo prosetali po Jarunu, kako je lijepo svjeze! Bas sam muzu rekla kako se nadam da ce veceras biti dovoljno hladno da se pokrijemo plahtom i da me moze grliti po noci. Do sad je bilo toliko vruce da je jedan morao biti sto dalje jer se ja preznojavam i kuham. 
    Barbs ma kad nemam rezervnu... a nekako cu izdrzati, mozda bude i hladnije s obzirom da je danas zahladilo! 😬

barbs
    28. Kolovoz 2017. 21:01

Bome je i kod nas krenulo padati i grmiti Diiivnoo
    I me, jaaaaooo, nada Rubi se ne boji nicega dok nasa pokojna Era bi sada sigurno pobjegla negdje da ju prije nevremena ne zatvoris negdje...
    Treca sreca, stvaaaaarnooo nemate srece!! 
    Kiki, nadajmo se da ce vrucine ipak popustiti do petka...  U koliko sati startate???

Suncokretica
    28. Kolovoz 2017. 21:17

Ja danas cijeli dan u pokretu i nikako se javiti. Sad sam jedva sve pročitala...
    U Zagrebu je bio potop i padala je tuča kod nas, al sad napokon dišem 
    Pedijatar- meni savjetovali da počnem tražiti već sada jer su ogromne gužve u našem dijelu grada pa da krenem već sada zvati da vidim tko prima. To ću isto ovaj tjedan probati riješiti.
    Ulošci- kupila chicco, zauzet će mi pola torbe koliko su veliki, ali planiram nositi cijelo pakiranje da ne pofali
    Nakon svih ovih vaših priča o pišonji, drago mi je da ćemo imati curu 
    Belle, super za preseljenje, lijepo sve sredite na miru do kraja i sad uživajte u svom novom stanu 
    Maca, meni to nije normalno, baš zastrašujuće da netko uplati misu za žive, tako da si se imala pravo ljutiti, i ja bi isto na tvom mjestu. Super za dobre vijesti s pregleda, sad dalje laganini...
    I me, drago mi je da je nalaz dobar!!
    barbs, i moj muž je isti. Ja se kuham, a njemu taman i čudi se kak mi može bit vruće. Nikako da nas shvate 
    KleaIva, čestitam na curi! 
    Treća sreća, sad si sve pripremila, odmaraj i čekaj cr, nadam se da se Mila neće požuriti

Suncokretica
    28. Kolovoz 2017. 21:20

Trebam savjet, dobila sam hrpu robice od koje pola ima neke fleke. Ne želim to oblačiti na dijete takvo, ali eto mislim si da se možda može nešto iskoristiti. Nekako mi je žao sve baciti u smeće...
    To je kod frendice stajalo 10 godina od braće koja su to prerasla tako da su fleke zaista stare 
    Kako bi mi bilo najbolje riješiti te stare fleke? Ima li netko  neko super rješenje? 

28. Kolovoz 2017. 21:23

Evo za vaa sto se kuhate😝 
    Ja obavezno se pokrijem kad legnem. Ne mogu zaspat otkrivena. Bar noge moram, od kuka do stopala...😅 i iato tako, ne mogu spavat gola..ne svida mi se taj osjecaj😣
    Kiki da te muz grli? Bas slatko..hehe... A ja si nemogu zamislit sad da me grli, iovako imam poteskoca zaspat, jos da se on kaci po meni😂😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

28. Kolovoz 2017. 21:25

Suncokretica

Trebam savjet, dobila sam hrpu robice od koje pola ima neke fleke. Ne želim to oblačiti na dijete takvo, ali eto mislim si da se možda može nešto iskoristiti. Nekako mi je žao sve baciti u smeće…
    To je kod frendice stajalo 10 godina od braće koja su to prerasla tako da su fleke zaista stare
    Kako bi mi bilo najbolje riješiti te stare fleke? Ima li netko neko super rješenje?

Jesu fleke od hrane i sl ili? 
    Mozda vanish? Neznam...mislim da ce iskusnije mame to boljr znat...

treca_sreca
    28. Kolovoz 2017. 21:35

Nema pomoci za (stare) fleke....ja imam tonu robice od njih dvojice s (ostacima/sjenkama/obrisima) bivsih fleka od dohrane. Pogotovo od 6mj do 18mj to je udarno...bude hrane svugdi. Jbg. To ja tako...jedino da ih je u kadu uvalit pa hranit 😂

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    28. Kolovoz 2017. 21:39

Inace meni nije vruce da se znojim (frljimo klimu cijelo ljeto pa je 24-26c u stanu ovisi blize il dalje od klime. Ali fali zrakaaaa....jedva dishem. Suho (35% vlaga zadnjih dana), prasnjavo (zivimo nisko tik uz zemljane povrsine) i jos kad se tlak spusti (danas bio 1008) ja jedva ziva. Temperatura me najmanje smeta od svega, vise taj tlak i sta nema kise evo brat bratu 2 miseca...

žena-majka-carica:)

barbs
    28. Kolovoz 2017. 21:47

Sanjchi, slika je tooootalno istinita!!  Ali kad je tako... I drago mi je sto nisam jedina..
    Suncokretice, probaj Venishom kako ti je Treca sreca predložila, pa ces vidjeti ako su otisle ako nisu onda ih baci...
    Treca sreca, grozno je imati problema s tlakom. Nadam se da ce i kod vas osvjezenje!! 
    Bas se lijepo diseeeee... Nadam se da cemo se naspavati...

28. Kolovoz 2017. 21:56

Treca sreca, nadam se da nece jos dugo potrajat takvo vrijeme...ovo ljeto je bas koma😒😧😧
    Kakav je racun za struju? 😅
    Barbs, sigurno cemo dobro spavat, samo ako se uspijemo namjestit😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.