Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    28. Kolovoz 2017. 20:16

I ja sam uzela te pelzy, jer ih je barbs pohvalila...ali sam i chicco uzela jer je bila akcija u bubamare. Al necu oba paka nosit u bolnicu nego samo jedan (pelzy najvjv)

žena-majka-carica:)

• sretna
    28. Kolovoz 2017. 20:28

Treca sreca imam osjecaj da ces ti bito 2u1 i duze od zeljenog 😄
    Drago mi je da sam vas sve nasmijala 😂
    Kod nas je bilo nevrijeme, kisa, puhalo uzas,ali je sad suuuper svjeze

barbs
    28. Kolovoz 2017. 20:29

Dena, meni je frendica peporuvila Peltzy.. cijeli pack mislim ponijeti sa sobom i dobru ideju je I me napisala 
    Treca sreca, maaaalo veca od prosjeka ce biti ili bi mogla biti

28. Kolovoz 2017. 20:30

Kod nas nije nevrijeme ali puhalo je malo, a pada i dalje..od nekih 5-6 sati popodne pada..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    28. Kolovoz 2017. 20:30

Sretna, booomeee se slazem s tobom!  Moguce da Mila ne zeli tako rano izaci 

barbs
    28. Kolovoz 2017. 20:31

Meni se cini da i kod nas nesto paducka... Mada jako puse... Dok mi je tata rekao da kod njih se nisra ne desava...

I_me
    28. Kolovoz 2017. 20:36

Evo kod mene kisa, grmi, puse, nema struje. Pas mi se popeo na glavu!! 😂😂😂 jadan 🙁
     Al se dise napokon 😍

28. Kolovoz 2017. 20:40

Jadan pas I me😌

treca_sreca
    28. Kolovoz 2017. 20:41

U nas se jos ne dishe...zavidim vam cure! Da bar padne kisa...i to postena lijepo da sve sapere. Ovo je uzas kad krene puhat na suho/prasnjavo 😟 tko ima problema s disnim sustavom, ima da nas nema 😯

žena-majka-carica:)

28. Kolovoz 2017. 20:48

Treca sreca, bas nemas srece😣 gledala sam dnevnik pa je pisalo za ST da je 32°C 😌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.