Sretna, skuzila dam da onaj dan kad ste doma dosli! Ali bar nisi imala dugo zafrkancije s time...super😄
Mamuka, pregledala prsa? Mislis ono, prepipala ih?
Ima logike, one znaju pod prstima sto je normalno a sto ne, meni bi mozda bilo normalno da su tvrde, mislila bi mozda da je to od mlijeka tak.. Onda ti je tvoja super bila😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sretna pupak prvi dan???? Pa koja si ti sretnica! Mon drugom je otpao nakon x dana ali bez upala i komplikacija pa sam se "tukla nogom u guzicu" od srece. Prvom se bio zalijepio i do suza me doveo, em je duuuugo stajao dok nije otisao. Koma. To mi je bilo najgore od svega.....prominila buh 1000 kakanih pelena al pupak kad se zagnoji ili zalijepi za gazu - dramaaaaa!
žena-majka-carica:)
Patronazna - osim bebe, u nas gleda i mamu. Tj rez od epi je meni gledala jer uredno zarasta. Neugodnjak, ali odnos kao u bolnici. Sta se mora mora se. Srecom je rana brzo zarasla pa je samo par puta gledala i bok. Ali mozda je bolje da tako rade jer ima smotanih i neukih zena kojim se upali i one tako gone dalje ne obaziruci se dok na hitnu ne zavrse...
Maca - jezivo...pretjeruju. ok je im stres ali nije mi to normalno. Moj je svekar od muke u mojoj prvoj T zbog raznih dijagnoza (bebi) bio dobio zdr probleme neke od sekiranja, i svreki mi je to tek posli uopce rekla - nisu me tili zamarat. Jer ionako mi je bilo tesko zbog same rizicne T i dg bebi....i to mi je super od nje, treba mislit na trudnicu prvo i ne cinit joj stres ni negativu.
Sretna pupak prvi dan???? Pa koja si ti sretnica! Mon drugom je otpao nakon x dana ali bez upala i komplikacija pa sam se "tukla nogom u guzicu" od srece. Prvom se bio zalijepio i do suza me doveo, em je duuuugo stajao dok nije otisao. Koma. To mi je bilo najgore od svega…..prominila buh 1000 kakanih pelena al pupak kad se zagnoji ili zalijepi za gazu - dramaaaaa!
Daaa,znam, nevjerojatna sreca! Navecer smo mijenjali pelenu kad ono pupak samo skliznuo dolje onako omotan. Jos mi je u bolnici sestra rekla da ce vjerojatno vrlo brzo otpast i bas je brzo otpao 😄
Treca sreca, pa da, pupak isti dan otpao, pa to je bas sreca! Mislim da je ona jedna od 1000000 valjda😂
Hmmm..i rez? Ajme...haha...kao da nece bit dovoljno da mi cijela horda njih u bolnici gleda, pa jos u ona..al mozda kod nas to ne rade😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Bebuchka slazem se da nece skoditi jer ja isto vjerujem u Boga koji je dobar. Zapravo moje misljenje je da je Bog vjera u dobro. Ali smatram da je vjera unutar covjeka i da se prenosi kroz dijela i postupanja. Meni osobno nisu potrebni, ajmo reci, rituali da bi covjek vjerovao i sirio dobro.
I da, ne trebas se ispricavati jer svatko ima pravo na svoje misljenje. I da, cini mi se da si osoba sa kojom bi se dalo kvalitetno raspravit o takovim temama ☺
Sanjchi slazem se, bolje je krenuti dalje jer se o ovoj temi moze dugo raspravljat, a mi se imamo jos sta zalit na nase tegobe 😉
url=https://lilypie.com]
Malena nek si se ti vratila u zg! Pa ces nam se valjda cesce javljat. Mi sto jos par sitnica...evo danas izdajalicu (marijana u tvoje seke) narucujem, i neke medikamente (Plan T) na biljnoj bazi, za pomoc pri dojenju... i to je to. Robica spremna (ovi bodiji i pidzamice i carapice za prvi period, nisam prala sve velicine nego cu kako dodju na red jer imam preeeeeevishe robe i svega za 0-12mj ne bih stigla nikad..) i oprema....jos eto jedino kindac nisam stavila posteljinu, sta ce da kupi prashinu...
Meni sogi nije rrz gledala, al mislim da opcenito kod nas to ne gledaju, osim u bolnici naravno
Ja cu morat prekrojit onu navlaku za poplun iz lidla, nisam uopce skuzila da je vece dimenzije nego poplun, al nema veze
Sortiraj odgovore
Najstariji