Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    28. Kolovoz 2017. 12:40

treca_sreca

Patronazna - osim bebe, u nas gleda i mamu. Tj rez od epi je meni gledala jer uredno zarasta. Neugodnjak, ali odnos kao u bolnici. Sta se mora mora se. Srecom je rana brzo zarasla pa je samo par puta gledala i bok. Ali mozda je bolje da tako rade jer ima smotanih i neukih zena kojim se upali i one tako gone dalje ne obaziruci se dok na hitnu ne zavrse…

I moja je bila govorila da ce pogledati ali ja sam rekla da ne triba jer smo dosli kuci tek nakon tjedan dana i do tad je sve bilo OK. A i bilo mi neugodno 😄😄
    Pupak se kod nas drza 10ak dana. I subota pred Uskrs (izasli cetvrtak) se malo zacrvenio bio i vec sam bila u komi da cemo Uskrs provest u bolnici al srica za dan se smirilo i otpalo. Samo triba prskat dobro octenisept i stavljat tyrosur i pazit da beba ne upiski kompresu koja ide na pupak (muski pogotovo).
    E jedno pitanje za iskusne mame deckica! Sta sa pisonjom?? Znam da ima neka fora da ga triba nesto kao podizat. Jel to jos aktualno??
    Evo ja se plasin pisonje. To mi je najveci problem od svega. Sta cu ja s njim, okreni gori doli, ne smi dugo plakat zbog kilice, jesu jajca se spustila, jesu jednaka, sta da radin sa svon pricon oko toga??? Zbog toga se.osjecam ko prvorotkinja.😧
    Cure su zakon!! 😄😂

treca_sreca
    28. Kolovoz 2017. 12:41

sanjchi255

….pupak isti dan otpao, pa to je bas sreca! Mislim da je ona jedna od 1000000 valjda😂

Ja isto mislim! Evo prva rodilja za koju sam cula tako.
    Ali zato s ranom od epi nije imala srece:(
    Meni su oba puta epi rane vrzo i bez kompl zarasle
    Mada, kako su bile velike bebe i morali su me puno rezat, znam na promjenu vremena "osjetit" rez. Ali inace nisam problema imala....sve zaraslo express.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    28. Kolovoz 2017. 12:43

Mamuka mi ga nismo dizali....iako su neki govorili da triba. Inace to mi je nsjgore kad ocekujes decka prvi put. S drugim sam vec bila spremna ali za prvo musko - stalno sam kukala sta nema pipu nego se s pisulincem trebam bakcat 😂

žena-majka-carica:)

28. Kolovoz 2017. 12:44

Sretna, ma to je najmanji problem, malo ju suzit, skratit...😀
    Mamuka😂😂😂😂😂😂 bas si me nasmijala haha...al stvarno, nisam o tome uopce razmisljala da je s deckicima sto drugih stvari i problema😌 
    Treca sreca, ti si imala srece s rezovim😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

28. Kolovoz 2017. 12:45

treca_sreca

Mamuka mi ga nismo dizali….iako su neki govorili da triba. Inace to mi je nsjgore kad ocekujes decka prvi put. S drugim sam vec bila spremna ali za prvo musko - stalno sam kukala sta nema pipu nego se s pisulincem trebam bakcat 😂

Kakvo dizanje? 😳😳

• sretna
    28. Kolovoz 2017. 12:51

Kak mislis dizat? Ja znam da nakon nekog vremena treba polako kozicu prrvlacit loslije svakog kupanja kolko ide da ne bi doslo do upale. Mi smo L prrvlacili, ali jos uvijek nije isla kozica skroz do kraja i liso mu se upalio, zavrsili na hitnoj, dr to potegnula,a oni hrpa smegme izletila van,uzas! Natavno da mu je kozica tada malo popucala, ali uz obloge od kamilice nije ga nista bolilo. Tako da, na to treba pazit. Imao je godinu i 9 mj kad se to dogodilo

28. Kolovoz 2017. 13:20

sretna

Kak mislis dizat? Ja znam da nakon nekog vremena treba polako kozicu prrvlacit loslije svakog kupanja kolko ide da ne bi doslo do upale. Mi smo L prrvlacili, ali jos uvijek nije isla kozica skroz do kraja i liso mu se upalio, zavrsili na hitnoj, dr to potegnula,a oni hrpa smegme izletila van,uzas! Natavno da mu je kozica tada malo popucala, ali uz obloge od kamilice nije ga nista bolilo. Tako da, na to treba pazit. Imao je godinu i 9 mj kad se to dogodilo

😳😳 jadan malisa😫 

• Mamuka
    28. Kolovoz 2017. 13:32

Ma cula sam da bi se kao kod presvlacenja pisonju trebalo dizat gore. I onda hvala Bogu propisa sve oko pasa dok ne skuzis kako to sve napravit i pelenu zalipit.... Jos kad ima siroki povoj imas veselje svaki dan. A nek se i ukaka da prodje.... Milina! 😝
    Ajme i to navlacenje!?!?! 😱 Negdi sam procitala da bi to.tribalo dosta cesto radit, svaki dan ako ne i vise puta dnevno.... A o problemima s jajcima sam samo nacula. Tribala bi malo o tom citat al mi se bas i ne da. 😂
    Evo da buden iskren do kraja to mi je sve malo bljak. 😂😎
    Znan da cu to obavljat bez problema ali sad mi je..... Uhhh.
    I da, cure su zaaakon! 😄

• sretna
    28. Kolovoz 2017. 13:39

Mamuka

Ma cula sam da bi se kao kod presvlacenja pisonju trebalo dizat gore. I onda hvala Bogu propisa sve oko pasa dok ne skuzis kako to sve napravit i pelenu zalipit…. Jos kad ima siroki povoj imas veselje svaki dan. A nek se i ukaka da prodje…. Milina! 😝
    Ajme i to navlacenje!?!?! 😱 Negdi sam procitala da bi to.tribalo dosta cesto radit, svaki dan ako ne i vise puta dnevno…. A o problemima s jajcima sam samo nacula. Tribala bi malo o tom citat al mi se bas i ne da. 😂
    Evo da buden iskren do kraja to mi je sve malo bljak. 😂😎
    Znan da cu to obavljat bez problema ali sad mi je….. Uhhh.
    I da, cure su zaaakon! 😄

A to! Ne, nismo dizali nego spustali dolje da ne popisa kroz pelenu gore. A lrevlacenje je.dovoljno.nakon kupanja kolko ide, ide, ne povlacit na silu da ne pukne

violeta1
    28. Kolovoz 2017. 13:58

Mamuka moja sestricna ima sina i sve mi u detalje objasnila. Svaki put nakon kupanja treba navlaviti kozicu i to pedijatrica pregledava, ona je morala jace navlaciti jer pedijatrica joj rekla da se pocinje ljepiti. Kaze najsmjesnije je oni tako mali a pisonja stoji 🤣
    Druga sestricna vodi malog na operaciju, nesta sa jajcima nije u redu. Pa mene bas malo hvata frka oko tog pise, jer s njim treba pazit i ima komplikacija. Kolegica malom nije navlacila pa je morao isto na operaciju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.