Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Kolovoz 2017. 09:54

Dolores123

Jutro cure.da li koja od vas ima povremeno probadanje u podrucju desnog jajnika.to mi se dogodilo prije nekoliko dana kad sam ustala onda me onako isjeklo a sad me povremeno boli.nije to neka bol al opet.ja mislim da je to sve od rastezanja jer da me jajnik boli, bolio bi me stalno ne povremeno.cak sam ovu noc primjetila da sam se probudila na desnom boku i opet se pojavilo to isto.

Hmmm...nemam iskustva s nicim takvim😕 mozda je ipak od rastezanja...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marijana12345
    28. Kolovoz 2017. 10:01

BELLE tesko je reci koji je sterilizator najbolji, mislim da svi rade na slicnom principu. Mi smo kupili Aventov parni, imas ga na Webu Baby centra kosta 500kn. Nama se ne da zafrkavati s opkuhavanjem pa smo se odlucili za njega, upalis i gotovo za 10min bilo da ima unutra 1stvar ili da je pun. Jedino sto je za sterilizaciju potrebno je 1dcl destilirane vode.

DENA evo slike kapi sta je moja seka kupila u Hr:

Kao ovdje pise da nikad nije dokazano da pomazu, posto je probiotik naravno da nisu losa ali nema dokaza da pomazu nego da je to sve placebo efekt. Dosad otkad se poznamo nismo se posvadjali, ali rekao je da cemo se posvadjati ako kupim na svoju ruku bez konzultacija s Babicom (a znam da ce ju jos i on pitati kad 1.put dodje). Zato moram cekati s narudzbom 😕

• sretna
    28. Kolovoz 2017. 10:04

Mi smo L davali biogaiju od kad je doma dosao iz bolnice, e sad jel zbog toga ili ne,ali on nije imao grceve

maca1510
    28. Kolovoz 2017. 10:16

Jutro 😀
    Neznam puno o tim kapima al sam isto cula da one nisu bas za grceve nego da su one probiotik i da se kombiniraju sa jos jednim kapima. 
    Ja sam jutro imala strasno uznemirujuce bar za mene. Sad vi meni recite jesam li ja luda. Znaci jucer idem kod sveki na rucak i vidim upaljenu svijecu ,u zivotu nisam vidila vecu svijecu i pitam za sta je to, a da je to za mog malog(jer sam bila u bolnici) . mislim se ajde kako ocete. Saznam da oni to ko obred mole svaki dan,al ajde ok. I jutros mi dode sekrva da je ona uplatila mise za mog malog. Wtf?? Pa ono dijete je zdravo, nista strasno sta sam bila 3 dana u bolnici,sve je u najboljem redu,ja sam mini zivcani dobila. Nikome ne zelim napadat vjeru,i ja sam vjernik,i idem u crkvu i sve al ovo mi je debelo pretjerivanje. Ja sam poludila a bome i cula me je. Rekla sam nek radi sta oce al meni to ne treba govorit. Uzasno me to uznemirilo i sad cilo vrime mislim pa jel ja nesto neznam,jel to znaci da nece bit sve u redu s mojim djetetom, uvalila mi je paniku samo takvu. I to jos najjace od ljudi koji do prije par godina nisu ni znali sta je vjera nego od kad im je sin malo vise u tome, od tad su i oni,i sad svi pametuju i prave oko toga znanstvenu fantastiku. Jesam li ja mozda pretjerano reagirala? Kako bi vi na mom mjestu reagirali? Ja se jos tresem koliko me to iznerviralo.

url=https://daisypath.com]

MY_life <3
    28. Kolovoz 2017. 10:18

Drage mame citam vas svaki dan al eto ne pisem...vidim da ste sve vise manje ok, ja sam danas 36+1 i imam osjecaj da cu uskoro roditi :) sva sam neka umorna, bez volje samo trazim misto di cu leci a da ne govorim kako jedan kucanski posao obavljam u par puta...u petaj nam je kontrola pa cemo viditi sto gospodin doktor kaze :)
    Sto mislite jel rano traziti pedijatra?

maca1510
    28. Kolovoz 2017. 10:18

I da pricamo o mom nerodenom djetetu*

• sretna
    28. Kolovoz 2017. 10:22

Maca, meni je to malo spooky, nemoj me krovo shvatit, ali ono, ponasaju se ko da je netko umro. Ne znam, svijeca, misa...i ja bi poludila. A vjernik sam

violeta1
    28. Kolovoz 2017. 10:26

Maca ja bih se posvadala s njom gadno!! Uf mislim da mi netko dira djete da bi ga cupala. Ne volim takve stvari i na to bas ludim. Nije normalna zena 🤤🤤

maca1510
    28. Kolovoz 2017. 10:27

sretna

Maca, meni je to malo spooky, nemoj me krovo shvatit, ali ono, ponasaju se ko da je netko umro. Ne znam, svijeca, misa…i ja bi poludila. A vjernik sam

Pa da tocno to! Ja sam rekla pa nije niko umeo na sta me napala pa ne daje se samo za mrtve misa. Mislim ono... Jeza me uvatila

violeta1
    28. Kolovoz 2017. 10:28

Sanjchi ne znam kako link preko moba poslati 😯 ali evo to je ta stranica, mozda mozes na googlu naci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.