Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    28. Kolovoz 2017. 11:29

I_me

jutro cure!
    kod mene pada kisica jeeeeeeeima zraka,lakse se dise!dolores ja sam imala prije cesta a sada sve manje i manje probadanja na desnoj strani kao jajnik.. sto od rastezanja i rasta, i na kontroli urina mi je nadjeno malo pijeska.. reci gin da napravis kontrolu urina i puuuuuunooooo tekucine!!! ( cisto da provjeris)
    maca ja bi poludila.. upaljena svijeca me asocira na to da je netko umro…stres na n-tu!
    ajd da se ona pomoli jer ce joj tako biti lakse,ok..pomoli se…ali kakve mise i svijece… grozno..

Bila sam na kontroli urina,koji je pokazao samo bakterije, a sad cekam urinokulturu.

• Dena1009
    28. Kolovoz 2017. 11:33

Marijana uzimas Mg, s obzirom da se muz buni? Jer sam ja prije par dana imala strasne grceve, a 2 dana nisam imala Mg, zaboravila kupiti, a nije mi se dalo vracati po toj vrucini. Kad sam uzela mg 3.dan sam se preporodila, cak sam uzela jedan vise, sad sam se opet vratila na staru dozu.

url=https://lilypie.com]

• Bebushka
    28. Kolovoz 2017. 11:36

Joj Maca, ja bi evo reagirala totalno drukcije od svih vas....ok, to su stariji ljudi, jako su se zabrinili, malo pretjeruju i na granici su s praznovjerjem, al ni misa ni molitva sa svicom sigurno ne mogu napravit nikakvu stetu ni prizvat negativnu energiju (bar ne po katolickom ucenju) i sigurno nisu rezervirane samo za bolesne i umiruce, iskreno, postujuci svaciji dozivljaj vjere, vase reakcije mi izgledaju isto tako praznovjerne ko njihovo ponasanje, ko da bi Bog poslao bolest zbog njihove svice i mise? Ozbiljno? Koji je to Bog, ja takvog ne znam...ovaj moj je dobar i sve okrece na dobro onima koji ga ljube 
    Iskreno se ispricavam ako sam nekoga povrijedila, al tako ja razmisljam

• sretna
    28. Kolovoz 2017. 11:40

Dalo bi se raspravljat oko toga. Bolje ne dirat u takve teme jer to uvijek zavrsi prepucavanjem. Jako puno tu ovisi i sto je covjek prezivio i dozivio u zivotu pa se cesto postavlja pitanje da li On uopce postoji,poljuljana vjera i slicno.
    Svatko ima svoje misljenje ali bolje ne ici duboko u tu tematiku

maca1510
    28. Kolovoz 2017. 11:42

Bebushka

Joj Maca, ja bi evo reagirala totalno drukcije od svih vas….ok, to su stariji ljudi, jako su se zabrinili, malo pretjeruju i na granici su s praznovjerjem, al ni misa ni molitva sa svicom sigurno ne mogu napravit nikakvu stetu ni prizvat negativnu energiju (bar ne po katolickom ucenju) i sigurno nisu rezervirane samo za bolesne i umiruce, iskreno, postujuci svaciji dozivljaj vjere, vase reakcije mi izgledaju isto tako praznovjerne ko njihovo ponasanje, ko da bi Bog poslao bolest zbog njihove svice i mise? Ozbiljno? Koji je to Bog, ja takvog ne znam…ovaj moj je dobar i sve okrece na dobro onima koji ga ljube
    Iskreno se ispricavam ako sam nekoga povrijedila, al tako ja razmisljam

Ma cjenim svacije misljenje, ali kad sam pitala zasto tu istu misu i svijecu nisu zapalili prije mjesec dana kad je sve bilo super onda mi nije imala odgovor na to. Prema tome smatra da ce se nesto lose desit i zato pali svijece i daje mise a meni je zadnje sta mi sad treba je da mi neko toliko negativno misli i jos mi to prenosi. 

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    28. Kolovoz 2017. 11:42

Dolores123

Jutro cure.da li koja od vas ima povremeno probadanje u podrucju desnog jajnika.to mi se dogodilo prije nekoliko dana kad sam ustala onda me onako isjeklo a sad me povremeno boli.nije to neka bol al opet.ja mislim da je to sve od rastezanja jer da me jajnik boli, bolio bi me stalno ne povremeno.cak sam ovu noc primjetila da sam se probudila na desnom boku i opet se pojavilo to isto.

Imam ja skoro stalno kad napravin neki pokret di se malo istegnem ili zaokrenem vise u drugu stranu. I malo sam se prehladila pa dosta kasljem i dok kasljem zna me poprilicno zabolit ali racunam da je to sve zbog pritiska ili istezanja pa me ne brine previse.
    Maca malo je to ipak previse to sa svicon. Po meni je OK sta su platili misu jer mislim da bi to tribalo bit vise u smislu da sve bude dobro i da izgurate u komadu do kraja. I ako zele nek mole za vas da ste sto duze 2u1. Samo bas svicu palit i tebi to govorit po meni je bzvz jer naravno da ce ti stvorit stres i pritisak, svima bi. Uostalom ja tvoju dijagnozu stvarno nisam tako tragicno shvatila pogotovo kad ovde na forumu ima cura koje su mirovale misecima pa su poslije dobile dopustenje da setaju. A ima i prica di su cuvali trudnocu pa na kraju prenijeli.... Tako da ne vidim mista za toliku paniku i zabrinutost. Ovo samo tebi stvara stres, a ne triba ti. Bebac je savrseno zdrav, ti si zdrava, ali eto otvor malo zeza i triba ga sprijecit da ne proradi prije vrimena. That's it.
    Ali kako to uvik biva, onaj koji je "bolestan" (u ovoj situaciji figurativno receno) na kraju mora tjesiti sve oko sebe i njih ohrabrivati, a ne obrnuto. Cini mi se da to ispada ko neko pravilo. 😑😑

28. Kolovoz 2017. 11:44

Ajmo okrenut temu curke😝
    Evo sto mene zanima:  kad prvi put patronazna dolazi doma? I sto je TOCNO njen posao?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    28. Kolovoz 2017. 11:48

Joj ne sjecam se kad je patronazna doma dosla...ugl ona vaze bebu da vidi kako dobiva na kilazi, tretira pupak, pomaze oko dojenja ako treba, evo nasa je i okuoala L prvi put i to je to u biti. Meni je sogi patronazna pa je ona dolazila kod mene, a.sad je i ona trudna i termin nam je 10 dana razlike pa mi ovaj put nece ona dolazit 😄

maca1510
    28. Kolovoz 2017. 11:48

Mamuka

Dolores123

Jutro cure.da li koja od vas ima povremeno probadanje u podrucju desnog jajnika.to mi se dogodilo prije nekoliko dana kad sam ustala onda me onako isjeklo a sad me povremeno boli.nije to neka bol al opet.ja mislim da je to sve od rastezanja jer da me jajnik boli, bolio bi me stalno ne povremeno.cak sam ovu noc primjetila da sam se probudila na desnom boku i opet se pojavilo to isto.

Imam ja skoro stalno kad napravin neki pokret di se malo istegnem ili zaokrenem vise u drugu stranu. I malo sam se prehladila pa dosta kasljem i dok kasljem zna me poprilicno zabolit ali racunam da je to sve zbog pritiska ili istezanja pa me ne brine previse.
    Maca malo je to ipak previse to sa svicon. Po meni je OK sta su platili misu jer mislim da bi to tribalo bit vise u smislu da sve bude dobro i da izgurate u komadu do kraja. I ako zele nek mole za vas da ste sto duze 2u1. Samo bas svicu palit i tebi to govorit po meni je bzvz jer naravno da ce ti stvorit stres i pritisak, svima bi. Uostalom ja tvoju dijagnozu stvarno nisam tako tragicno shvatila pogotovo kad ovde na forumu ima cura koje su mirovale misecima pa su poslije dobile dopustenje da setaju. A ima i prica di su cuvali trudnocu pa na kraju prenijeli…. Tako da ne vidim mista za toliku paniku i zabrinutost. Ovo samo tebi stvara stres, a ne triba ti. Bebac je savrseno zdrav, ti si zdrava, ali eto otvor malo zeza i triba ga sprijecit da ne proradi prije vrimena. That's it.
    Ali kako to uvik biva, onaj koji je "bolestan" (u ovoj situaciji figurativno receno) na kraju mora tjesiti sve oko sebe i njih ohrabrivati, a ne obrnuto. Cini mi se da to ispada ko neko pravilo. 😑😑

Majtrgicnije od svega i ja uopce nisam tu svoju dijagnozu shvatila nista strasno,koliko gorih slucajeva ima,a koliko sa istom dijagnozom pa bas to sta kazes prenesu. Medjutim sa svim ovim su mi uvalili takvu paniku da se i meni sad samo crne misli vrte po glavi. Danas idem na pregled i samo nek mi da dopustenje da idem kod svojih na Brac, oni hvala Bogu nisu takvi panicari pa ce mi bit psihicki lakse.

url=https://daisypath.com]

28. Kolovoz 2017. 11:51

Mamuka

Slazem se Mamuka...eto Maca, slicna (ako ne i ista) dijagnoza u mene bila, samo sto ja nisam morala lezat u bolnici (hvala Bogu) ali nije to strasno..a bolje da ti ne stvaraju strea dodatan i ne zamaraju te. Kuzim tebe al kuzim i njih, nisu htjeli nista lose.
    Cesto ljudi kroz zivot idu ni ne misleci o Bogu i svemu tome, a onda kad zagusti, ili ga okrivljuju ili ga onda traze pomoc..bit ce da je i svekrva jedna od tih. U losim trenutcima sjetila ga se i nije to tako strasno. Ali zavisi na koji je to nacin tebi receno i prenesenoi normalno da te to uzruja kad ti netko bubne: platili smo misu za tvoje dijete...
    Bude sve OK😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.