Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    28. Kolovoz 2017. 10:29

violeta1

Maca ja bih se posvadala s njom gadno!! Uf mislim da mi netko dira djete da bi ga cupala. Ne volim takve stvari i na to bas ludim. Nije normalna zena 🤤🤤

Ja sam bas pop... I digla sam ton na nju i sad mi nije zao jer vidim da nisam jedina koja bi tako reagirala. 

url=https://daisypath.com]

28. Kolovoz 2017. 10:29

Maca neka si joj rekla...mislim da je to pretjerivanje.. Druga stvar je molitva da sve budeu redu, al ovo...too much😕
    Bubamara, neka ste vi dobro, a za kucanske poslove, vise manje nam je svima jednako😅
    Hmm...za pedijatra neznam, sto kazu mame s iskustvom?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

28. Kolovoz 2017. 10:31

Violeta, zatvorena grupa je pa mi svejedni nista ne znaci..hvala ti svejedno draga😊 rekla sam da vise necu gledat nista😂😂 kupit cemo nova kolica pa onda najbolje da ni ne geldam hahaha...

I_me
    28. Kolovoz 2017. 10:53

jutro cure! 
    kod mene pada kisica jeeeeeee  ima zraka,lakse se dise! 
    dolores ja sam imala prije cesta a sada sve manje i manje probadanja na desnoj strani kao jajnik.. sto od rastezanja i rasta, i na kontroli urina mi je nadjeno malo pijeska.. reci gin da napravis kontrolu urina i puuuuuunooooo tekucine!!! ( cisto da provjeris)
    maca ja bi poludila.. upaljena svijeca me asocira na to da je netko umro... stres na n-tu!
    ajd da se ona pomoli jer ce joj tako biti lakse,ok..pomoli se...ali kakve mise i svijece... grozno.. 

Marijana12345
    28. Kolovoz 2017. 10:59

SRETNA i ja sam to rekla muzu da svi to koriste, mislim i prije 2mj sam kod necaka vidjela da su grcevi nestali, i sestricna patronazna u Hr mi ih je savjetovala, ali on nece ni cut, oce misljenje nase babice. Ok onda sta da radim... necu se svadjat.
    MACA fakat jesu malo bolesni u glavu... ko da time jos prizivaju neg.energiju. Covjece pa nije ovo Santa Barbara da se za zive daju mise... ovo jos nisam cula. 
    Ja sam jucer imala osjecaj da cu se uskoro porodit, sve me boli za poludit, inace nisam mimoza ni bolezljiva i stvarno mogu radit teske fizicke poslove, ali sad se ne mogu natjerati ni da prozore operem, imam osjecaj da cu se prelomit u kicmi. Jel prakticira koja masaze ili nesto? Meni nista ne predstavlja toliki problem kolko kicma i koliko me zdjelica boli. Jucer mi je pola kilometra pjesacit bilo ubitacno. Na mucnine i naoticanje sam vec navikla, ali ta bol u kicmi me rastura! jedva dignem iz lezeceg/sjedeceg polozaja.

mc_mouse
    28. Kolovoz 2017. 11:17

Svijeća, omg.. ja bi valjda slom živaca dobila.... ok, meni je bilo i čudno kad smo na vjenčanju kod nekih prijatelja dobili kao zahvalnicu četvrtastu svijeću, s dvije čičagliše, a ispod pišu njihova imena i datum vjenčanja..,, i sta simbolizira ako ja to zapalim? Da njih zapalim? Totalno jezivo aahhaha 😂 Kao gore K i B i njihov datum, spooky na kvadrat. Ali ovo za dijete mi je još umobolnije, čak ne volim ni kad mi NETKO spominje bebu u trbuhu u suvišnom aspektu... ne volim da je se dira, a da čujem da mu netko svijeću pali, zapalila bi ga 😂

• Dena1009
    28. Kolovoz 2017. 11:17

Maca slazem se da je spuki, kod nas su se znale davati mise za bolesne i umiruce, al tvoje dijete je zivo i zdravo, pa mislim da je dovoljno da se pomolite u sebi za svoj mir.
    Marijana ja imam tecaj u petak pa cu pitati babicu sta misli. Iako ona je vec spominjala neke homeopatske lijekove al nista konkretno.
    Jesi ti vec obavila tecaj?

url=https://lilypie.com]

mc_mouse
    28. Kolovoz 2017. 11:18

Dolores, ja sam često znala i ati ta probadanja, sada već rijetko. 

28. Kolovoz 2017. 11:21

Dena, tecaj tek u petak?? A termin opasno blizu😳

Dinah
    28. Kolovoz 2017. 11:27

Meni je bilo tako s 34 tjedna,samo s lijeve strane. NI hodat nisam mogla nego lezat na suprotnom boku. Kazu da bebe pritisnu neku tocku pa zato takva bol i nelagoda. Ali prošlo je nakon par dana, valjda dok se okrenuo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.