Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 12:23

Kiki, woow baš je moderan taj viper/ljuljačka....to je ono to maaasno košta jel da?
    meni je njihaljka (s vibracijom bih) na wish listi i sve čekam hoće li netko pitat za babine šta fali jer mi je to cca 1000kn, niti polovno nisam našla ispod 500kn a da imaju vibr/mjuzu

sretna

Ja jos uvijek nosim jedne svoje netrudnicke trapke i hlace 😂 nis me ne stisce, nizak je struk i taman ispod trbuha se kopcaju

ti si meni fenomen!
    evo ja sam odustala od TRUDNIČKIH hlača, jer me steeeežu u trbuh (kad sjednem pogotovo, dolje nisko)
    i bacila sam ih u pranje, neću ih više oblačiti....za mene su samo haljine sad do kraja:)

a netrudničke svoje stare hlače ne mogu nosit još od cca 2.mjeseca trudnoće
    evo me danas:

žena-majka-carica:)

Kiki156
    23. Kolovoz 2017. 12:24

Mamuka bas sam to muzu rekla jer znam da beba mora biti na ravnome. Iako i ta pegperego hranilica koja je kao od 0 nije ravna, isto je beba kao jajetu. A i znam roditelje koji nisu ni imali kosaru nego su bebu u jaketu vozili, pa sad... Mi smo uzeli kolica s kosrom i planiram u tome vozit bebu u pocetku, a za doma ovu lezaljku ni ne moram odmah koristiti ili na kratko, kako si rekla. Sad mi je dilema oko hranilice, dal da uzmem tu skupi od pegperega i koju sam mislila koristiti bebi za dnevni (kratki) odmor ili da je preskocim pa uzmem neku jeftiniju kad krene jesti iz hranilice...

treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 12:26

Kiki156

Ja sve te hlace koje sam gledala za bebe, od traperica, trenirkica, laganih hlacica…sve imaju ili gumu ili nesto u pojasu sto mi se cini prejako za pupak…ne znam.

ja se ježim od jakih lastika na malom pupi, pogotovo prvih mjesec dana (i zbog pupka a i inače)
    zato u najmanjem broju 56 sam uzimala isključivo najmekše one h&m koje imaju "pasicu" kao trudnićke, šiiiiroku i mekanu.
    Ali i to ću oblačit šta manje, nego prvih mjesec-dva ćemo skoro stalno jednodijelne...one zato i jesu zgodne.
    A ima vremena za nošenje hlača! Od broja 68/74 sam uzimala hlače normalno i tajice...

barbs
    23. Kolovoz 2017. 12:27

Ulalaaaa, Kako si zgodna, Treca sreca!  A kakve ljuljačke si ti to gledala?? Koja vibrira? Ima muzikicu? 

treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 12:31

Kiki156

Sad mi je dilema oko hranilice, dal da uzmem tu skupi od pegperega i koju sam mislila koristiti bebi za dnevni (kratki) odmor ili da je preskocim pa uzmem neku jeftiniju kad krene jesti iz hranilice…

nema ti potrebe trošiti ako već imaš stvar iste namjene....ja sam npr tako planirala kupiti onu sklopivu prematalicu (kadica na postolju, koja dole ima jednu-dvije plastične police za kupku itd. Ali kad mi je mukte upala ova komoda/ladičar, glupo mi je uzimati sad JOŠ I ono....pa šta će mi dvije prematalice? Presvlačit ću na ovoj komodi, a kupat u kadici koju ću držati na stolu odmah do....

barbs, ma htjela bih i  da vibrira, a i da ima mogućnost ljuljanja+muzike....svašta bih ja al te su u baby dućanima cca 1000kn, nisam vidjela ispod te love a to mi skupo za dat

dzenny
    23. Kolovoz 2017. 12:32

Ja sam za epi morala ici na predavanje,potpisati se i taj potpis moram imat uvijek u trudnickoj knjizici,i kad odem da rodim dam potpis i kazem ako mibtreba ili ako mi ne treba epi (sama se odlucim) ali bez tog potpisa se ne moze dobiti epi,tako da ga je bolje imat,pa kad ti i ne bi trebao..
    Treca_sreca,ulala ili mi se cini ili je tvoj trbuscek tako nisko.. aa bgm i poveci j,ali kao sto kazes i vrijeme mu je da se pokaze 😉

barbs
    23. Kolovoz 2017. 12:33

Treca sreca, pitam jer ja gledam onu Tiny love  košara + ljuljačka... Vibrira i pušta muzikicu! Moja frendica je bila jako zadovoljna s njom. Ženska s kojom sam se čula je rekla da su do 22.8. na moru i onda se vraćaju doma. Čekam još slikica, ali nestrpljiva sam i želim ju što prije kod sebe (što je sigurno je sigurno ), pa ću vidjeti ako mi se ne javi do sutra, u petak šaljem ostale upite... 

Kiki156
    23. Kolovoz 2017. 12:34

Treca sreca da, te su skupe, dodu 2500. Preskupo s obzirom da neka djeca nece biti u tome i sta onda? 
    A pegperego hranilica/ lezaljka koju sam mislila uzeti kosta 1500 kn, isto puno, a ne znam treba li mi kad sad imam ovo. A za samu hranilicu mozda i nije potrebno da bude tako svemirska i skupa kao ta.. 

barbs
    23. Kolovoz 2017. 12:34

Dzenny, slažem se! 
    Ja sam "ručala" pred više od pola sata rižu  Čistu rižu... Već sam gladna 

barbs
    23. Kolovoz 2017. 12:37

Kiki, vidjela sam link one hranilice iz Ikee. Ne znam osobno nikoga tko je koristio, ali frendica je kupila za svoju tu hranilicu jer navodno da su toj njenoj frendici jako mame pohvalile tu hranilicu. Moja sestrična ina 4BABY hranilicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.