Cure koje traze lezaljkice/ljuljacke evo nesto sta mi je zapelo za oko.
http://www.kidzilla.hr/proizvod/lezaljka-za-bebe-5-u-1/
Mamuka citam bas sto si pisala za izlazak iz bolnice, meni se isto cini zgodno ispod body a preko onda hlacice i majica ali se bojim da bi hlacice mogle biti nezgodne zbog pupka?? Meni je isto tamnija boja oko pupka, zapvao izgleda kao ona crta sto ide nasred trbuha pa ga je samo okruzila! 😂 A mozda nam je takve boje pupak pa se vidi tek sad kad se razlio 😁
Barbs cini se meni da tvog muza itekako hvata panika al nece priznat! 😂 Drzim fige da mali izdrzi dok turisti odu da budete u svome! 😊
Epiduralnu planiram uzeti, odnosno kao i Barbs predbiljezit cu se pa kako bude.
I me moj muz navija za slicni scenarij! Njemu je rodendan i nasa godisnjica 26.9 pa on zeli da se i Vito rodi na taj dan, meni je termin 9.10 pa ako pozuri mozda i ispuni tati zelju ☺️
Mamuka citam bas sto si pisala za izlazak iz bolnice, meni se isto cini zgodno ispod body a preko onda hlacice i majica ali se bojim da bi hlacice mogle biti nezgodne zbog pupka?? Meni je isto tamnija boja oko pupka, zapvao izgleda kao ona crta sto ide nasred trbuha pa ga je samo okruzila! 😂 A mozda nam je takve boje pupak pa se vidi tek sad kad se razlio 😁
Barbs cini se meni da tvog muza itekako hvata panika al nece priznat! 😂 Drzim fige da mali izdrzi dok turisti odu da budete u svome! 😊
Epiduralnu planiram uzeti, odnosno kao i Barbs predbiljezit cu se pa kako bude.
I me moj muz navija za slicni scenarij! Njemu je rodendan i nasa godisnjica 26.9 pa on zeli da se i Vito rodi na taj dan, meni je termin 9.10 pa ako pozuri mozda i ispuni tati zelju ☺️
kiki tko zna...mozda im se i ispune zelje!!
Prekjucer sam kupila u zari obicnu crnu haljinicu na spaline, broj L 😖
Doduse ona njihova pod linija trafaluc koja ima mini brojeve al opet.... Not so happy with the size 😢
Jucer sam je obukla na rodjendan i svi kako odlicno izgledan a moj stomak stane samo u L. Nekidan sam probala svoje rabatinke koje su mi bile posiroke i onako boyfriend style al su mid struk i ne mogu ih zakopcat a nadala sam se da cu ih moc na jesen nosit. Samo se nisam nadala ovolikom stomaku pa me racunica zeznila.... 🙈
Imam veliki stomak i malu bebu.... Sta ti je ironija 😂
Nisam do sad nikad kupovala trudnicke rabatinke pa ako ko od vas je, nek pls napise neku preporuku di pogledat. Ne bi one ko babske nego da su ipak moderne samo sa onim tobolcem za stomak.
mene je zvala sad sestra od gin da ipak sutra oko 18h dodjem na ctg. i da ce mi u petak biti pregled kod ove druge doktorice..
Mamuka zgona je lezaljka! Mi smo od kumova dobili ovu i sad se bas mislim treba li mi hranilica koju sam mislila koristiti kao lezaljku dok je beba u dnevnom. Planirala sam uzeti Pegperego, nije jeftina i ne ljulja se ali znam dosta ljudi koji je koriste i zadovoljni su, a beba u nju moze od 0. E sad, kako smo dobili od njih ovu (oni imaju blizance i obozavali su biti u njoj, njise se na par nacina i pusta razne zvukove) razmisljam treba li mi ta hranilica/lezaljka?
Planiram uzet neke pamucne hlacice za izlazak, ne traperice pa cesto one 50-56 imaju onako dupli pas slicno ko u trudnickih hlaca tobolac sta ne bi tribalo smetat pupku. Al ni micici nisam oblacila ove romperice nego uvik hlace i majcu pa nije da je bilo neki strasni problema jer tesko da ce ih te hlacice sa pojasom bez one gume stezat
Mamuka zgona je lezaljka! Mi smo od kumova dobili ovu i sad se bas mislim treba li mi hranilica koju sam mislila koristiti kao lezaljku dok je beba u dnevnom. Planirala sam uzeti Pegperego, nije jeftina i ne ljulja se ali znam dosta ljudi koji je koriste i zadovoljni su, a beba u nju moze od 0. E sad, kako smo dobili od njih ovu (oni imaju blizance i obozavali su biti u njoj, njise se na par nacina i pusta razne zvukove) razmisljam treba li mi ta hranilica/lezaljka?
Kiki u pocetku beba u ovom ne bi trebala biti duze od pola sata jer njoj za razvoj kraljeznice treba ravna i tvrda podloga. Zato se bebe najcesce u prva 2-3 mjeseca drzi u kosari od kolica tj kolicima. Ovo mozes ukljuciti malo kad se uznemiri ali ne dugo. Mi imamo i tu pegperego hranilicu od 0 i ljulju od graca sta isto tako ljulja u nekoliko brzina i svira i sta sve vec, ali u pocetku je uglavnom bila u kolicima u kosari. Tek nakon 3 mj kad vise nije tila mirovat u kosari sam je znala duze ostavit u ljulju jer bi mi tu super mirovala a ja bi peglala, cistila i slicno. Ali opet ravnr podloge su za njih najbolje.
Ja sve te hlace koje sam gledala za bebe, od traperica, trenirkica, laganih hlacica...sve imaju ili gumu ili nesto u pojasu sto mi se cini prejako za pupak...ne znam. A trudnicke hlace imas super u HM-u! 😊
E da, sto se hranilice tice, ti isti kumovi su nam preporucili ovu iz ikee, oni su je uzeli i jako su zadovoljni. Ova navlaka se pere u masini a cijela hranilica se lako moze istusirati u kadi (skida se sjedeci dio) tako da je uvijek cista. Bili smo nedavno kod njih i super izgleda, klinci su jeli iz nje i cini se zgodna. Oni ce sad godinu dana. Sto vi mislite? Evo to je ta, kosta 100 kn i 49 kn je jos spuzvasti dio koji ide u sjedalicu i koji se pere. http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/spr/29067293/
Sretna, blago ti se! Ja još od 5. mjeseca ne stanem u svoje
Hvala na komplimentu!
Mamuka, fora je ta ležaljka. Mi još uvijek čekamo da nam ona ženska pošalje slike
Pričekat ću do petka, pa ako se ne javi, poslat ću upit drugima
Ja sam kupila u Mani i u Lidlu sve za trudnice, a od sestrične sam dobila i od h&ma.. U H&Mu imaš sigurno.
Tebi je to druga trudnoća, pa se ne čudi što si "velika".
Moja frendica je mjesec dana manje od mene trudna, a još pred par mjeseci (kad mi je poslala sliku) je izgledala kao i ja sada
Ali između prve i druge bebe će biti godinu i 3 mjeseca, pa ništa čudno.
Kiki, fora je ta ljuljačka! NARAVNO da ga je strah, ali ne želi priznati!
I me, super za pregled!
Mene je jučer medicinska sestra naživcirala. Zvala me i pitala kad je prošli pregled i ja joj kažem + obavijestim ju da mi je ginekolog rekao da je slijedeći pregled za 3tj... i ona mene pita: a zaaaašto??? I Ja joj kažem: pa moguće jer sam već 35.tj... I onda je zašutila! A nju uopće ne vidim tamo kad dođem na preglede već dosta dugo... Eto, vidjela sam ju prošli mjesec kad me naručila i to je bilo to... A bez nje ne mogu naručiti za iduće pregled.
Sortiraj odgovore
Najstariji